فروش فوری مانیتور تریدینگ

بنده نه ایشون رو میشناسم و نه میدونم در چه سطحی هستند

ولی با نظرتون کاملا مخالفم، بنظرم کسی که نتونسته باشه از بازار به سوددهی برسه این حرفا رو میزنه

من خودمم بار ها لیکویید شدم و صفر مطلق شدم و کلا امیدم رو از ترید از دست داده بودم تا اینکه بلاخره تونستم از ترید به سوددهی برسم و الانم خیلی از خودم راضی ام که هیچوقت ناامید نشدم و ادامه دادم

1 لایک کرده

active signal

2 لایک کرده

یاقمربنیهاشم . برای ترید باید این همه خط کشید. آدم گیچ میشه که

1 لایک کرده

Be greedy when they are fearfull and fearful when they are greedy

2 لایک کرده

Nor me nor u , market is always right

3 لایک کرده

Behold the final verdict is here - its short why ?
now how to pin point it on the chart ?

The key to Wallstreet elite club

This is where teh smart money kicks in … AS LONG AS U GOT A UNIBAR NOT 2 NOT 3 A UNI BAR

2 لایک کرده

How to spot smart money fib time zone stylr

2 لایک کرده

Smart trader sells when others are buying
n nbuys when others are selling

look at the green agreement in midst of red sell off

key momment . if same goes here and big macd changes color to green chart goes bearish otherwise bull scenario confirmation

1 لایک کرده

Trading 101 : let them fight , hunt along the winner side as candle is getting closed , patience is the KEY

2 لایک کرده

Know who you are
know who is your enemy
win without fighting , this is the art of war

Right at fib time zone 21
the most wh question of the market is noht how much is when !!!

1 لایک کرده

FINITO , GRAB A COFFE , KISS SOMETHING RED AND SOFT COS YOU AR ETHE MASTER OF RISK

1 لایک کرده

aLIGHT FOLKS , TRADOMG gUATMALA STYLE . CAMEL LOVERS STYLE

THIS IS HOW THEY TRADE IN DARVAZEH GHAR

FOR TRADING WALLSTRRT STYLE WAIT FOR TRADINGVEIW TO POPS UP

IT ALWAYS GETS WORST BEFORE GETTING BETTER

A wise man once said , any above or close to 3 reward risk ratio with not less than 30 percent of succes rate will get u 2 hall of fame … think for a sec … what would a sharp shooter set up with above 80 percent
get ya accuracy and 2 digit rr ratio

TATOO THIS SOMEWHERE DECENT
CIAO

1 لایک کرده

تا 12 دقیه ی دیگه اگر سبز تصبیت نشده فلسفه میشه وقتی سبز بین 2 قرمزه یعنی جایی که همه ترسیدند تو بخر

من که دیگه جون نشستن ندارم . استالا ویستا

کدام یک نظر شماست ؟

1 لایک کرده

خوب عزیزم با حرف زدن و شعار دادن که یک معامله گر موفق و سود ده حساب نمیشه!

اگر با حرف زدن باشه که استاد ساسان با ترید روی نمودار نفت ، چند تا دکل نفتی خریداری کردند!

یا

استاد امامی نژاد با ترید روی نماد گاز چندین پالایشگاه گاز ایجاد کردند!

تک تیرانداز عزیز یک استیتمنت بلند مدت نشون بده و اثبات کن که معامله گر واقعی هستی نه تک تیرانداز میدان جنگ!

بهتره خودت را با رویاپردازی فریب ندی!تو هم مثل من و استاد امامی نژآد و ساسان یه بازنده ای .چون همه توی این بازار بازنده هستند!

2 لایک کرده

اصلا شما درست میگی، به قول خودت ترید یعنی ضرر کردن

فقط یه سوال، الان اینجا اومدی چیکار؟ دوست داری بیشتر ضرر کنی که اینجایی :joy:

1 لایک کرده

دوستان عزیز مراقب نیات شوم و رفتار هایی از این نظیر که با آگاهی از مهندسی اجتماعی احساسی در صدد دریافت اطلاعات ریز مالی ، یا شیوه های دسترسی شخصی بشما می باشند باشید و هیچگاه حتی برای لحظه ای به کلیک کردن بر روی لینک های کوتاه شده یا نشده از افراد ناشناس فکر نیز نکنید :

یکی از کمپین های شایع در هک و کلاهبرداری با سناریوی زیر استارت میخورد
۱ . صجبت در خصوص استراتژی های سوده ده
۲. دریافت اظهارنامه ی مالی
۳. اصرار به دریافت اظهار نامه های بیشتر
۴. معرفی طعمه برای تکمیل فرایند فیشینگ که می تواند یک فایل پی دی اف با هدف توضیح اتراتژی همیشه سود ده باشد .

در نظر داشته باشید امروز پیچیده ترین ابزار های هک که در تقابل سازمان های اطلاعاتی از یکدیگر منتشر میگردند در بسیاری از فوروم ها قابل بهره برداریاز سوی سودجویان است و بی آنکه حتی فکرش را هم بکنید ایت امکان وجود دارد که افرادی چند پدر و شیطان صفت حتی با یکی از ابزار های پیشرفته ی لو رفته ی Nsa اقدام به اضافه کردن نام شما به لیست قربانیان خود کند .

1 لایک کرده

استاد امامی نژاد !

لطفا پاسخ این تک تیرانداز انجمن را بدهید !

سوال فرمودند که استاد امامی نژاد اینجا اومدی چیکار!

استاد امامی ضررهاشون را کردند و دیگر پولی ندارند که بیشتر بخواهند ضرر کنند!

2 لایک کرده

من اگه میخواستم سوالم رو از آقای امامی نژاد بپرسم که به خودشون پیام میدادم :man_facepalming:

1 لایک کرده