بنده نه ایشون رو میشناسم و نه میدونم در چه سطحی هستند
ولی با نظرتون کاملا مخالفم، بنظرم کسی که نتونسته باشه از بازار به سوددهی برسه این حرفا رو میزنه
من خودمم بار ها لیکویید شدم و صفر مطلق شدم و کلا امیدم رو از ترید از دست داده بودم تا اینکه بلاخره تونستم از ترید به سوددهی برسم و الانم خیلی از خودم راضی ام که هیچوقت ناامید نشدم و ادامه دادم
A wise man once said , any above or close to 3 reward risk ratio with not less than 30 percent of succes rate will get u 2 hall of fame … think for a sec … what would a sharp shooter set up with above 80 percent
get ya accuracy and 2 digit rr ratio
دوستان عزیز مراقب نیات شوم و رفتار هایی از این نظیر که با آگاهی از مهندسی اجتماعی احساسی در صدد دریافت اطلاعات ریز مالی ، یا شیوه های دسترسی شخصی بشما می باشند باشید و هیچگاه حتی برای لحظه ای به کلیک کردن بر روی لینک های کوتاه شده یا نشده از افراد ناشناس فکر نیز نکنید :
یکی از کمپین های شایع در هک و کلاهبرداری با سناریوی زیر استارت میخورد
۱ . صجبت در خصوص استراتژی های سوده ده
۲. دریافت اظهارنامه ی مالی
۳. اصرار به دریافت اظهار نامه های بیشتر
۴. معرفی طعمه برای تکمیل فرایند فیشینگ که می تواند یک فایل پی دی اف با هدف توضیح اتراتژی همیشه سود ده باشد .
در نظر داشته باشید امروز پیچیده ترین ابزار های هک که در تقابل سازمان های اطلاعاتی از یکدیگر منتشر میگردند در بسیاری از فوروم ها قابل بهره برداریاز سوی سودجویان است و بی آنکه حتی فکرش را هم بکنید ایت امکان وجود دارد که افرادی چند پدر و شیطان صفت حتی با یکی از ابزار های پیشرفته ی لو رفته ی Nsa اقدام به اضافه کردن نام شما به لیست قربانیان خود کند .