چرا ۹۵ درصد معامله‌گران از بازار حذف می‌شوند؟

سلام دوستان وقتتون بخیر متاسفانه تو ایران من این مشکل رو زیاد دیدم که اکثریت افراد میان تو بازار های مالی ولی بعد گذشت مدتی با نام های کلاهبرداری- عدم دریافت سود-شکل گیری قمارخانه آنلاین و بسیاری از این قبیل دلایل از بازار خارج میشوند یا هم به دام سبک های متنوع با اسامی خیلی فریب ده می افتند طبق تجربیات شخصی من که حاصل چند سال تلاش شبانه روزی و معاشرت با حداقل تعداد ۱۰۰۰ تریدر هست به این نتیجه رسیدم که
احتمالات رو همیشه دست کم میگیرند خود بزرگان بازار که با احتمال ۶۰به۴۰ عقیده دارند بعضی افراد با توجه ۱-به روحیه کمالگرایی خودشون دنبال ۱۰۰ یا ۹۰ درصدی میگردن
۲-عدم پایداری به پلن معاملاتی مکتوب در ریل ولایو مارکت
۳-عدم پایداری به مدیریت سرمایه و بردن ریسک بالا برای جبران ضرر یا سود بالا گرفتن
۴-ترید با روان پریشان و افکار خسته یا نا امیدانه
۵-عدم داشتن درامد ثابت و نگاه کردن همیشه به بازار به عنوان شغل اول
۶-داشتن استرس در معامله و اجرایی نکردن پلن مکتوب خودش به خاطر حرکات روانی مارکت میکر ها
دوستان با وجود این ها خوشحال میشم افرادی که به سود دهی معقول رسیدن یک گروهی تشکیل بدیم در ضمینه حل بحران های تریدر های تازه کار و رفع ابهام و کمالگرایی های بیش از حد
دوستانی که موافق به تشکیل این گروه در جهت کمک به جامعه تریدری کشور عزیزمون هستن در پیامرسان روبیکا و بله به آیدی زیر پیام بدن سپاس از توجه شما عزیزان
Erfanesm۷۹

1 لایک کرده

درود بر شما؛

تحلیل بسیار دقیق و واقع‌بینانه‌ای از وضعیت جامعه معامله‌گری ارائه دادید. به ویژه بند ۵ (نداشتن درآمد ثابت) یکی از بزرگترین چالش‌هایی است که فشار روانی را بر تریدر دوچندان می‌کند.

در مورد پیشنهاد ارزشمندتان برای تشکیل گروه و کمک به تریدرهای تازه‌کار؛ سیاست انجمن بر این است که تمام آموزش‌ها و هم‌فکری‌ها در همین فضا صورت بگیرد تا همه کاربران (حتی کسانی که عضو گروه‌های جانبی نیستند) از این دانش بهره‌مند شوند.

لذا از شما دعوت می‌کنم به جای انتقال بحث به پیام‌رسان‌های دیگر، همین‌جا یک «تاپیک اختصاصی پرسش و پاسخ» یا «اتاق فکر رفع اشکال» ایجاد کنید. بنده و سایر مدیران هم از این حرکت حمایتی می‌کنیم تا محتوای شما در گوگل هم ماندگار شود و به افراد بیشتری کمک کند.

3 لایک کرده