دوستان خواستم ببینم نظرات تون چیه و اینکه در چه صورت متوجح این میشین سناریو باطل شده در صورت استاپ خوردن یا زودتر ؟ دستی میبندین معاملاتتون
دیگه کم کم از یجایی شهودت باعث میشه متوجه بشی دیگه توی پوزیشن موندن فایده نداره
این قضیه که داری شما اشاره میکنی حداقل باید ۶ سال پشت چارت باشی و یه سیستم و مداوم ترید کنی یه ستاپ مشخص به غیر از شهود راه دیگه وجود نداره؟
برای من این موضوع برای ترید های روزانهم اثر نداره کم پیش میاد داخل استاپم اینولیدیشن اتفاق بیوفته! معمولا من یه سری زون مشخص میکنم توی اساپم اگه اونو با کندل کلوز رد کنه 50% از معاملمو خارج میشم (توی حد ضررم) میذارم بقیشو یا استاپمو بزنه یا ادامه سناریویی که من برای چینده بودمو بره.
این بهترین روشی بود تونستم هم ضررامو کمتر کنم هم از نظر روانی بار از دست دادن سود رو برای خودم کم کنم.
گاهی اوقات توی بک تست هاتون به این نتیجه رسیدین که دیگه مثلا توی این معامله موندن فایده نداره
سعی کنین بک تستی که شروع میکنین برای تقویت سیستمت نباشه
بیشتر برای تقویت شهودت باشه
یادت نره حتی مارک داگلاس هم توی کتابش نوشته بود که معامله گرا باید شهودشون تقویت بشه
حالا هرکی شهودش به یک شکلی تقویت میشه یا اصلا شهود خودش با بقیه متفاوته
بابت توضیحاتت ممنووم
این جالب بود دوست عزیز ممنونم از راهنماییتون
به نطرم باید هم زمان دیدگاه فروشنده ها و خریداران رو بررسی کنی که واقعا کار سختیه وقتی تو پوزیشن خرید هستی بیای فروشنده ها رو بررسی کنی کجا وارد میشن و نیاز به تجربه داره چون ناخوداگاه دچار سوگیری میشی
تو اسکلپ راحت تره فکر کنم. وقتی بالای سیگنال بار وارد میشی انتطار داری در صورت درست بودن تحلیلت بالای سگنال بار خرید شکل بگیره وقتی میبینی کندل بعدی نزولی شد و یا ضعیف بود نشون میده بازار به اون سیگنال بار واکنشی نشون نداده و بهتره خارج بشی و منتظر بمونی
این از چیزاییه که توی بک تست و فروارد تست باید در بیاد و تو ژورنالم حتما باید ثبت شه چون بعدها که بخوای استراتژی رو چکش کاری کنی خیلی میتونه تاثیر داشته باشه و ضررا رو کمتر کنه
حالا چیه داستانش
همونطوری که برا ورود به معامله تاییدیه ها و ممکنه حالتای مختلفی داشته باشی که وین ریتای مختلفی داشته باشن و با ریسکای متفاوتی وارد شی تو داستان خروجم باید دقیقا این حالتا رو مشخص کرده باشی یا مشخص کنی در طول زمان
مثلا میگی من معامله م تو سوده ولی اگه تو همون سودم تغییر روند ببینم معامله رو میبندم یا همین معامله رو یه زمان دیگه نگه میداری حالا چرا
چونکه زنجیره سود قبلش درست کردی و ریسک این یکی رو قبول میکنی اگر 50 50 باشه صعود یا نزولش
در کل بستگی به استراتژی و پلن معاملاتی هر کسی متفاوته ولی حتما باید در نظرش بگیری و مشخصشون کنی تا در حین معامله تصمیم احساسی نگیری
نظرتون به شدت کمک کننده بود ولی دوست عزیز تویه استراتژی شما باید بیشتر خودتون محدود کنید یا شرطی اگه این اتفاق افتاد این کار کن اینجور نباشه تا نصف حد ضرر شما بیاد برگرده در کل خواستم بحث باز کنیم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
الان شما نسبت به استراتژی خودتون میتونید مثال بزنید توضیح بدین الان من خودم اگه sma7 شکسته بشه رویه ریوارد یکم ریسک فریی میکنم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین چون تویه خیلی از دوره ها حداقل من ندیدم کسی توضیحاتی داده باشع
من به این نتیجه رسیدم که اگر استراتژی و ستاپ معاملاتیم بک تست چند ساله داشته باشه و برآوردش مثبت باشه اصلا نباید به معامله ای که داره به ضرر میره دست بزنم. چون تمام برآوردهام به هم می خوره منکر شهود نیستم ولی من گذاشتم کنار و فقط استارتژیم رو سعی می کنم دقیق اجرا کنم خیلی وقتها میشه که از یه جای به بعد مطمئن میشم که استاپ خواهم شد ولی چون استاپم در داخل رعایت دقیق استراتژیم اتفاق داره می افته دست نمی زنم و استاپ میشم.
خوب نادر جان اینکه شما فرمودین کاملا درست خوب اون فرد تویه بک تست هاش و فوروارد تستش هاش چجوری به این نتیجه برسه یا چه المان هایی باید مد نظرش داشتع باش یاداشت کنه
ببین استراتژی من چون تاییدیه های مختلفی داره و چندتا چک لیست دارم برا ورود، یعنی میشه گفت رو یه استراتژی چندتا ستاپ مختلف دارم واسه هر کدومم متفاوته و بستگی داره تو اون شرایط کدوم یکی از ابزارا یا اندیکاتورا جواب بدن که اینا رو مشخص کردم برا هر کدوم
ریسک فریم که میگی اون باز پلن معاملاتی هر کسیه که چیکار کنه برا من مثلا تو سویینگ اگر از قبل زنجیره سود درست نکرده باشم رو rr2 35 درصد سیو سود میکنم که انگار همون ریسک فری کردم معامله رو چون اگه استاپم بخوره فقط یه کم اندازه کارمزد ضررم میشه جا اینکه بخوام استاپ بیارم بالا و زود از معامله پرت شم بیرون ولی اگه زنجیره سودم باشه ممکنه این کار و نکنم روی rr2 و ریسک بیشتری کنم و باز شرایطیم هست که سیو سود نمیکنم و استاپ جابه جا میکنم
مهم اینه مفهوم و درک کنی و پیاده ش کنی اینکه حالا من مثلا از چیا استفاده میکنم خب برا استراتژی شخصی منه و شاید به دردت نخوره و بخوام اسم بعضیاشون و بگم از rsi, dmi, 3sma, حجم تو کریپتو و تغییر روند و …
مرسی دوست عزیز فکر کنم شما با سبک ارشیا عزیز پور ترید میکنید
آره دیگه اگه میشناسیش که چه بهتر
سلام چیزایی که من برای خودم توی ستاپ تعیین میکنم ایناست: ۱- بازه زمانی معامله- تعداد معامله در روز- شرایط دقیق و شفاف ورود بدون قابلیت تعبیر و تفسیر- قوانین میزان حجم هر معامله- شرایط سئیو سود- شرایط ریسک فری یا پارشال یا تریلینگ- قوانین تعیین حد ضرر- قوانین تعیین حد سود - شرایط دقیق عدم ورود به معامله.
وقتی این قوانین رو شفاف و غیر قابل تعبیر و تفسیر داشته باشم ومهمتر از همه وقتی برای ۴ سال بک تست از استراتژیم داشته باشم. دیگه فقط ستاپ رو باید دقیق اجرا کنم .