آموزش یکی از پنج ستاپ قدرتمند شخصی به صورت کاملا رایگان

سلام وقتتون بخیر

انشالله امیدوارم امشب تشکیل بشه

سلام

امکانش هست منم باشم با تشکر

لایو تشکیل شد شما حضور نداشتین متاسفانه

سلام وقتتون بخیر باشه

اشکان واثقی

«دوستان عزیزی که در لایو امشب شرکت کنند

می‌خواستم بابت کیفیت پایین حضورم در جلسه امروز عذرخواهی کنم. به‌خاطر سرماخوردگی و گرفتگی صدا نتونستم مثل همیشه صحبت کنم و مثمر ثمر واقع بشم و همچنین قطع‌ و وصل شدن اینترنت هم مزاحمت ایجاد کرد. به بزرگی خودتون ببخشید. همچنین از حضور و همراهی‌تون در جلسه صمیمانه تشکر می‌کنم. امیدوارم ستاپ آموزشی مورد توجه تون قرار بگیره . حتما بک تست بگیرین هر سوالی هم داشتین بازم در خدمتتون هستیم ممنون از درک تون.»

ارادتمند یاسر ره پیما

سلام عرض ادب حمید فیضی هستم

لایو تموم شد متاسفانه

سلام روز بخیر من هم جز ثبت نامی ها بودم دیروزم پیام دادم ولی لینک ارسال نکردید

کسی از دوستان ویدیو را ظبط نکرده؟ ببخشید اطلاع رسانی خیلی ضعیف بود حداقل یک گروه داخل بله یا روبیکا تشکیل بدید که دسترسی راحت‌تر باشه

فردا جلسه رفع اشکال هست حتما پیام بدین ساعت ۸ شما دو نفر رو در جلسه فردا قرار بدیم

متاسفانه دیر پیام دادین قرار بود پیام بفرستین لینک ارسال بشه خدمتتون فردا جلسه رفع اشکال داریم حتما پیام بدین تا شرکت کنید

سلام بی زحمت به بنده هم لینک بدین

آموزش تک جلسه ای بود دوست عزیز امشب برگزار شد

سلام استاد. ممنونم از لایو خوبتون. واقعا همه جیز واضح و مطالب عالی کفته شد. تشکر و خسته نباشید

خواهش میکنم امیدوارم لوب مطلب رو دریافت کرده باشید و کسالت و صدای نخراشیده و نتراشیده بنده رو به بزرگی خودتون ببخشید

خواهش میکنم. خیلی زحمت کشیدی.

خب بزرگوار ویدیو رو اینجا میزاشتین با چند تا مثال همه بچه های کامیونیتی استفاده میکردن :neutral_face:

درود دوست عزیز

ارزش این ستاپ خیلی بالاست متاسفانه قصد پابلیک کردنش را نداشتیم. فقط نیت کرده بودم برای ۱۰ نفر به طور رایگان آموزش بدم که امیدوارم دوستان بهره کافی رو برده باشند

اوکی اوکی/////////////////

سلام

امکانش هست منم باشم ؟