سلام
حمیداکبرپور
سلام
حمیداکبرپور
درودی مجدد دوست عزیزم. در مورده بحث و گفتو گو دوست عزیز جسارت نباشه بر خلاف شماهم من از بحث علمی فرار نمیکنم و سعی میکنم با فکت علمی بحث رو جلو ببرم به نظرم کسی که میگه کمک میکنم از بحث کردن حراسی نداره این موضوع اول بازم میگم جسارت نباشه . چون شما در تاپیکتون حس کردم دارید دیتا های lvl2 و lvl3 رو میبرید زیر برای همین هم داریم بحث رو جلو میبریم.
وقتی میگیم کندلها دیتای سوختههستند، منظورمون این نیست که بیارزشند. بلکه منظور اینه که کندل، نتیجهی نهایی یک نبرد بزرگ در گذشتهست. مثل دیدن دود یک آتشسوزی خاموش شده. شما فقط دود رو میبینید ، اما ما در Order Book و Time & Sales، شعلهی اصلیِ آتش (تقابل اردرهای فعال) رو در لحظه میبینیم. این دیتای سوخته کندل تنها یک گزارهی آماری از گذشتهست، نه علت حرکت آینده. اینکه فرمودید نواحی به درستی تشخیص داده بشن، قیمت رو به سمت خودشون جذب میکنند اگر منظورتون نقدینگیِ موجود در Order Book هست، کاملاً درسته. قیمت منطقا به سمت استخر نقدینگیِ بزرگتر کشیده میشه. اما اگر منظورتون صرفاً نواحیِ قیمتیروی چارت خالیه (که شاید قبلاً قیمت بهش واکنش داده)، این صرفا یه Probability Landscape هست، نه یک نقدینگی تضمین شده. تفاوت اینجاست که ما در لول ۲، وجود اردررو میبینیم، نه فقط اثر احتمالی اردر. فرمودید حجم واقعی سفارشات با لول ۳ هم قابل حدس زدن نیست. اینجا دیگه وارد فاز اشتباه علمی میشیم. در لول ۳، ما Evidenceداریم، نه صرفا حدس. Iceberg Orders دقیقا با همین دیتان که شناسایی میشن؛ وقتی یک حجمِ بزرگ در اردربوک مخفی میمونه ولی هر بار که مارکت بهش نزدیک میشه، بخش کوچکی از اون نمایان میشه، این یک شاهدِ عینی از نیت پشت اردر هست. اینکه شما این رو حدسمینامید، نشون میده یا دانشِ کافی از مکانیسم این اردرها ندارید، یا از دسترسی به این دیتایِ سطحبالاتر محرومید.
اگر سیستم شما باالگوریتم شخصی و معاملات زمانی خاص کار میکند، عالی است؛ اما اگر فکر میکنید این به شما لبهای میدهد که دیگران ندارند، شاید بهتر باشد نگاهی به دنیای بیرون بیاندازید. در دنیای حرفهای، کسی که نقدینگی را درک میکند، دیگر نیازی به حدس نیت ندارد. کوچیک شما امدی وارم باعث رنجش نشده باشم دوست عزیزم
سه نفر از دوستان هنوز پیام نفرستادند بهم فقط تا پایان امروز فرصت باقی مونده پیام بفرستند در غیر این صورت با دوستان دیگه جایگزین خواهند شد
درود و احترام
فرشاد دشتی
سلام و درود علیرضا مهمی زاده
سلام وقتتون بخیر لایوتون کجا برگذار میشه .
سلام وقت بخیر
خوشحال میشم نظرتون از تاپیک که ایجاد کردم بشنوم
فردا لینک ارسال میشه خدمتتون
ممنونم از شما ![]()
![]()
سلام …منم هستم سعید ![]()
درود
محمد احمدی نیا
سلام شیما زمانی هستم
درود دوستان امید وارم حالتون خوب باشه
قرار بود امروز سه شنبه جلسه آموزش یکی از ستاپ معاملاتی خودم را به صورت رایگان داشته باشیم.
لذا دوستانی که از پلتفرم های داخلی برای برگزاری جلسات به صورت رایگان استفاده کرده اند را معرفی کنند.
شخصا چند سایت را بررسی کردم یا رایگان نبودند یا سرویس رایگانشان کار نمیکرد و از آنجایی که خودم به این سن رسیدم باج به شغال ندادم و دوست ندارم شما هم حتی یک ریال برای این جلسه خرج کنید . حتی شده با خرید اشتراک پلتفرم های داخلی برای برگزاری جلسات لایو.
سلام
ابوالفضل حسینی هستم
ممنون
سلام اسکای روم را امتحان کردید
قسمت رایگانش کار نمیکنه متاسفانه
یک پلتفرم دیگه پیدا کردیم مجبوریم دو تا کلاس ۵ نفره برگزار کنیم
ممننونم از زحماتتون
سلام آقای یاسر ، وقت به خیر ، من یک بستر دارم که میشه به گمانم تا 10 نفر رو درش بود ، میتونم در اختیارتون بگذارم که توی کار خیرتون منم سهیم باشم ، امکانش هست ، خودمم حضور داشته باشم ؟
اگر امکانش نیست ، ایرادی نداره ، دفعات بعد من شرکت میکنم ، پلتفرم رو خواستین در خدمتم ، موضوع حضور بنده نیست ، ارادت
میزاشتی همینجا همه استفاده کنند
البته توصیه بود اگر دوس داشتین
سلام ممنون از شما ارش هستم