بنده یک نکته خدمتتون عرض کنم.جسارت نشه خدمتتون. بنده بر خلاف شما علاقه ای به مباحث طولانی و کش دادن مباحث نیستم.نکته ای که من و شما بهش واقفیم اینه که این مباحث و سبک ترید شاید ده درصد از سیکل کامل تریدینگ باشه. من و شما از تریدر های جز هستیم روال کارمون هم پیشبینی و احتمالاته. همه هم میدونن هیچ قطعیتی توی بازار وجود نداره حالا چه سبک مون با چارت خالی باشه یا با دیتای لول سه.
عارضم خدمتتون سبک بنده هم الگوریتم تریدینگ هست اما با یک دیدگاه متفاوت.
چند نکته دیدم در مباحثتون گفتین کندل ها دیتای سوخته هستند ؟
منظور شما از “دیتای سوخته” چیست؟ اگر منظورتان این است که اطلاعات گذشته دیگر ارزشی ندارند، باید بگویم که کندل استیکها، مانند سایر ابزارهای تحلیل تکنیکال، بر اساس دادههای گذشته شکل میگیرند تا الگوها و روندهای احتمالی آینده را پیشبینی کنند.
بعد در مفهوم نقدینگی هم اگر نواحی به درستی تشخیص داده بشن قیمت رو به سمت خودشون جذب میکنند نه دفع.
در مورد سفارشات iceberg هم خودتون بهتر از من میدونید که نمیشه حجم واقعی سفارشات رو حتی با دیتای لول ۳ دید. حالا چه برسه به حالت کندلی ساده. شما با دیتای لول سه حجم تقریبی رو فقط میتونید حدس بزنید و هیچ دیتایی حجم واقعی سفارشات رو نشون نمیده. شما اگه تریدر های این حوزه آشنا باشید آقای ذنوبی رو شاید بشناسید ایشون از دوستان صمیمی بنده هستند.
اسم بنده هم مجیده و حدودا 2سال پیش تقریبا مثل حضرتعالی ماتینگل میکردم و سود ده هم بودم ولی همیشه این را هم می دونستم که این کار من ، یک روزی کل یا بیشتر بالانس حسابم را از بین خواهد برد چرا که در روشی که من کار میکردم حساب می تونست حتی بیش از 50درصد در ضرر بره و با اصلاح چند پیپ قیمت ، به من اجازه خروج با سود یا ضرر کم یا سربه سر را میداد.
خلاصه اینکه بنده هم در اوایل کارم این کار را مدتها انجام دادم وسود هم گرفتم ولی به نظرم تهش هیچی خواهد بود
پیشنهاد میکنم شما هم در کار و استراتژی خودتون تجدید نظر بفرمایید
مارتینگل اساس استراتژی من نیستش بلکه کمکی اون هستش اون هم مطابق اصول و روش خاص خودم الزاما نه تعریف اصلی مارتینگل بلکه چیزی مابین میانگین کم کردن در پوزیشین باز هستش و مارتینگل. بله ریسک بالایی داره اما نیاز به اصول روانشناسی قوی همراه با مدیریت معاملات عالی داره. شده که بواسطه عدم رعایت موارد فوق حساب تا بیست درصد ضرر داده و درادون شده اون هم بخاطر پایبند نبودن به قواعد خودم بوده اما طی یک هفته تا ده روز پس از بازگشت به اصول و قواعد تعریف شده جبران شده. شما استراتژی تون بایستی متناسب با درصد هدف روزانه تون و تایم فریم معاملاتی تون باشه. من تایم فریم های چهارساعتی به بالا تا روزانه کار میکنم و با توجه به استراتژی شخصی خودم خوب جواب گرفتم. مارتینگل و میانگین کمکردن در تایم فریم های پایین بسیار و وحشتناک پر ریسک تر هستش.
در کل ترید چه بخوایم یا نخوایم قمار هستش و ممکنه که این حرف به مذاق کسی خوش نیاد نوع بازی شما در این قمار درصد سودتون رو مشخص میکنه.
من اصلا افرادی که با الگوهای کندلی معامله میکنن رو درک نمیکنم
چارت دو ساعته سه ساعته چهارساعته پنج ساعته شش ساعته
همشون رو نگاه کنی کندلاشو کلی فرق داره درحالی که یه حرکت رو دارن چجوری به شکل کندل اتکا میکنید
شما وقتی به یک تابلو از فاصله نزدیک و چسبیده به صورتتون نگاه میکنی تارو پود تابلو رو به وضوح میبنی ولی ذهنیتی از ترسیم و شکل و شمایل طرح اون تابلو نمیتونید به دست بیارید
بررسی تایم فریم های بالا و معامله روی اون ها حکایت فاصله گرفتن از تابلو و پیدا کردن دید کلی طرح و نقش و نگار اون تابلو هستش.شما میتونید مسیری که جریان نقدینگی میخواد طی کنه رو پیدا کنید.
تایم فریم های پایین مناسب اسکالپ گرفتن هستش نیاز به دیتای دسته 2 و 3 داره یعنی باید تار و پود تابلو رو ببینید. هر تایم فریمی استراتژی خاص خودش رو داره و میشه روی تایم های بالا هم کسب سود کرد.
خب حرف شما درست
من منظورم اینه مثلا شما دنبال یه الگو کندلی هستی که تاییدیه بگیری یا هر چی
کندلا تو اون ناحیه تو یک ساعته دو ساعته سه ساعته چهار ساعته پنج ساعته شش ساعته هفت ساعته هشت ساعته
این چارت هارو ببینید کندلاشون کلی متفاوت میشه تو اون ناحیه پس چجوری تاییدیه میگیری
با حرف شما موافقم و ما با بهترین ابزارها هم میتونیم بصورت جزئی و کاملا تقریبی از فضای حجم معاملات و سفارشات خبردار بشیم و گرنه که درصد موفقیت افراد خیلی بالاتر میرفت.
دلیلی نمیبینم که پاسخ شما رو بدم. از اینکه توی این تله موش رایگان قرار نگرفتن خوشحال شدم. امیدوارم توی بقیه مراحل زندگی تون هم توی هیچ تله موشی قرار نگیرین.
راجب محتاط بودن حق داری دوست من ولی تا جایی که چیزی ازم کم نشده به تستش میرزید.استراتژی قرار نیس فضایی باشه اما رایگان اومده و ما فرصت شکار میکنیم بلخره ایسگا هم باشه چیزی از خود من کم نشده