آموزش یکی از پنج ستاپ قدرتمند شخصی به صورت کاملا رایگان

سلام

سینا اکبری

برای منم بفرستین نیاز دارم.حتی اگه ظرفیت پر شده باشه دوس دارم بدونم چیه….

سلام لطفا به منم یاد بدین واقعا به خاطر شرایط مالیم نیاز دارم که یه درآمد هرچند کم از بازار داشته باشم ممنون

نام و نام خانوادگی تون رو بفرستین چشم

سلام متاسفانه فقط به ۱۰ نفر میتونم آموزش بدم بازم اسمتونو می‌نویسم شرایط فراهم شد حتما بهتون خبر میدم

درود دوست عزیز ظرفیت تکمیل شد در صورت کنسلی بهتون پیام میدم

علی کنعانی هستم.

سلام

حسن علی ابادی

خیلی تاثیر بود دوست عزیز

پر سود و موفق باشید :folded_hands:

سلام وقت بخیر … ممنون از لطفتون …اگر شرایطشو دارید ظرفیت رو افزایش بدید تا ماهم بتونیم از تجربیات شما استفاده کنیم . ممنون

امید .

داداش حالا که اسکرین شات میزاری اجازه بدی منم یک اسکرین فیلم از گوشیم که قبلا برای کانال تلگرامی خودم قبل از قطعی نت گرفته بودم بزارم.

واقعا باورم نمیشه این همه آدم چطور به راحتی به هر کسی که مدعی باشه اعتماد می کنند البته نه اینکه آموزش دیدن بد باشه یا شما قصد و نیت بدی داشته باشی اما خب به هر حال باید با تحقیق و دید باز به سمت آموزش رفت چون واقعا بحث آینده کاری و زندگی یک فرد در میون هستش.

در خصوص حساب زیر هم تاریخ ۸ دسامبر 2025 یعنی 17 آذر باز شده با بالانس 6000 البته در حالت دمو و تا قبل از قطعی نت 9 اسفند به 46000 رسیده بود طی سه ماه با حساب قطعی 17 روز اینترنت دی ماه. ناگفته نمونه این رکورد برای 18 فوریه 29 بهمن هستش و تا اون لحظه رسیده بود به 37500 تا.

مهرداد حیدری هستم

درود دوست عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه.

دو تا کلمه دیدم میون حرفاتون لازم دیدم یکم توضیح بدم

اول گفتین مدعی ؛ اگه متن بنده رو خونده باشین بنده هیچ ادعایی نکردم که استراتژی به قول بعضی اساتید ویت ریت ۸۰ ۹۰ درصدی داره.

بعدش گفتین اعتماد؛ اعتماد زمانی حرفش میاد طرف مدعی عرضه چیزی باشه که ازش تعریف می کنه و بخواد اونو به کسی بفروشه ما که پکیج فروش نیستیم. که به ما اعتماد کنند یا نکنند.حضور در یک لایو نهایتاً یک و نیم ساعته فکر نکنم نیاز به اعتماد باشه.

این اسکرین شات ها صرفا واسه این گذاشتم که با این استراتژی وارد معامله شدم نه مثل برخی دوستان که اسکرین یه ستاپ دیگه می‌زارن و اکانت هیستوری شون ورود خروج فست اسکلپی هست.

پر سود و موفق باشید

نظر لطف شماست دوست عزیز :dizzy:

درود بر شما
بسیار عالی که دغدغه‌ی پاکسازی فضای ترید رو دارید، اما به عنوان کسی که سال‌هاست در لایه‌های عمیق دیتای مارکت (بر مبنای الگوریتم‌های Matching Engine) فعالیت می‌کنه، چند نکته در متن شما وجود داره که با منطقِ بازارهای مالی و الفبای آمار تضاد جدی داره:
اول در مورده پارادوکس رایگان و ارزش ۵۰۰۰ دلاری
فرمودید این ستاپ رو به خارجی‌ها ۵۰۰۰ دلار فروختید. طبق منطقِ بیزینس مدل‌های مالی، اگر استراتژی‌ای وجود داشته باشه که چنین ارزشگذاری داشته باشه، قطعاً بر پایه‌ی یک لبه‌ی آماری (Edge) بسیار قدرتمنده. چرا باید یک تریدر با ۱۵ سال سابقه، اعتبار استراتژیِ ۵۰۰۰ دلاری خودش رو با آموزش عمومی (حتی برای ۱۰ نفر) در خطر اشباع قرار بده؟ ترید یک بازی با جمع صفر است؛ عمومی کردنِ یک ستاپ شخصی، یعنی از بین بردن لبه‌ی معاملاتیِ خودتان.
فرمودید از دیتای لول ۲ و ۳ استفاده نمی‌کنید و ستاپِ کندلی دارید. باید صادقانه بگم که کندل‌ها و چارتِخالی، صرفاً رد پای به جا مانده از نبرد نقدینگی هستند. تکیه بر الگوی کندلی بدون درک Order Flow، مثل اینه که طوفان رو از روی لرزش پنجره‌ها پیش‌بینی کنید، نه فشار هوا!
زمانی که شما می‌گید باید نقدینگی رو تشخیص بدید، چطور بدون ابزارهای رصدِ نقدینگی (مثل اردر‌بوک یا فوت‌پرینت) و فقط با دیدن بدنه و سایه‌ی یک کندل، می‌تونید وجود Large Orders یا Icebergs رو تشخیص بدید؟ این یک شهودهست نه یک متدولوژی علمی.
برای یک آموزش لایو و عمومی، دریافت نام و نام خانوادگی کاربران در یک فضای عمومی چه ضرورتی داره؟ این موضوع بیشتر شبیه به Data Gathering :face_in_clouds:برای لیست‌های بازاریابی آینده است تا یک حرکت عام‌المنفعه. یک لینک لایو نیازی به مشخصاتِ هویتی نداره.
فرمودید ستاپ برای افراد تازه‌کار هم قابل درک است. واقعیت تلخ مارکت اینه سادگی در ترید، پاداشِ تریدر حرفه‌ایه، نه میان‌بُری برای تازه‌کار. اینکه یک ستاپ ساده رو به فردی که هنوز درک درستی از مکانیسم حراج Auction نداره بدیم، صرفا دادنِ یک ابزارخطرناک به دست اوست.
خلاصه کلام:
مارکت فارکس جایِ ستاپ‌های جادویی و الگوهای ناشناخته نیست؛ جایِ درک جریانات پولی و مدیریت احتمالاته. امیدوارم این آموزش لایو شما، فراتر از الگوهای کلاسیک اشباع‌شده باشه و واقعا پاسخی برای چرا قیمت حرکت می‌کند؟ داشته باشه، نه فقط کجا وارد شویم؟.
در نهایت، ترید برای تریدرهایی که با هسته‌ی مرکزی مارکت سر و کار دارن، مدت‌هاست که از حالت کشف ستاپ‌های شخصی و مخفی خارج شده و به یک بیزینسِ آماری بر پایه دیتایِ خامتبدیل شده. هدف من از باز کردن این بحث، فقط کمک به بالا رفتن سطحِ سواد فنیِ کامیونیتیه تا تریدرها بدونن فرقِ بین لگوهایِ فرضی و جریانِ پولِ واقعی در کجاست. امیدوارم این آموزشِ شما واقعاً بتونه گره‌ای از کارِ کسی باز کنه، هرچند که تجربه نشون داده مارکت، پاداشِ خودش رو به سادگی بی‌دلیل نمی‌ده، بلکه به درک عمیق از نقدینگی می‌ده. :growing_heart:

سلام وقت بخیر اگر ظرفیت اضافه شد لطفا ما رو هم اضافه کنید مرسی

با عرض سلام و تشکر علی سرکانی هستم

درود دوست عزیز خوشحالم که دوباره پبامتونو میبینم. بخش اول مطالبتونو به دیده منت قبول دارم.خودمم تا به امروز در پابلیک کردن این استراتژی مردد بودم و تمام مطالب شما را از قبل میدونم. ولی دیروز یک پیام خصوصی دریافت کردم لازم دونستم این کارو انجام بدم این ستاپ فقط قطره ای از بازارهای مالی است و با آموزش آن به ۱۰ نفر فکر نکنم آبی از اقیانوس تکون خورده باشه.

بعدش فرمودید رصد نقدینگی از شکل و حالت کندل ها قابل تشخیصه ؟ باید خدمتتون عرض کنم بله

دریافت نام و نام خانوادگی افراد هم فقط برای تأیید نام شرکت کنندگان در لایو هست چون بیشتر از ۱۰ نفر قصد ندارم آموزش بدم حالا شما اسمشو بزار بازار یابی آینده یا هرچی دلتون میخواد چون نه آیدی نه شماره تلفن از کسی گرفته نمیشه.

بعدش خودم شخصاً این ستاپ رو انتخاب کردم که برای همه قابل درک باشه و ادعایی هم در جادویی بودن آن ندارم و کسانی هم که توی این کامیونیتی هستند حد اقل می‌تونند روند رو تشخیص بدهند و اینو فکر نکنم اسمشو بزاریم تریدر تازه کار.

بعدش فکر کنم شما زیادی توی سبک های البروکسی و rtm و ict غرق شدید و هر سبکی که با چارت خالی می‌بینید فکر میکنید پرایس اکشن کلاسیک هست یا امثالهم!

بنده چند ویدیو از فهم نقدینگی با چارت خالی ضبط کردم که داخل تلگرام موجود هست بعد از وصل شدن اینترنت خوشحال میشم ببینید و نظرتونو بهم بگین

این لایو هم با تعصبی که شما دارید فکر نکنم به دردتون بخوره ولی بازم خوشحال میشم شرکت کنید.

پیروز و موفق باشید :folded_hands:

درود دوست عزیز ظرفیت برای آقایون تکمیل شد

در صورت به حد نصاب نرسیدن خانم ها بازم نام نویسی میکنم

ممنون که وقت گذاشتی و پاسخ دادی اما موضوع اصلا سر تعصب روی یک سبک خاصمثل RTM یا ICT نیست؛ اتفاقاً بحث من دقیقاً عبور از فرضیاتِ این سبک‌ها و رسیدن به فکت‌های ریاضی مارکت هست.
چند تا نکته برای شفاف‌تر شدن بحث خدمت شما عرض میکنم .اینکه می‌فرمایید نقدینگی از حالت کندل‌ها قابل تشخیصه، یک ایراد فنی بزرگ داره کندل‌ها دیتای سوخته یا Past Data هستن یعنی گزارشی از جنگی که تموم شده رو نشون می‌دن. اما نقدینگی مفهوم سفارشات انجام نشده Limit Orders است که قراره در آینده قیمت رو جذب یا دفع کنن. چطور ممکنه با دیدنِ اثری که یک معامله‌گر بزرگ در گذشته روی کندل گذاشته، متوجه شد که در لحظه‌یِ حال، چه حجمی از سفارشات مخفی مثل Iceberg Orders توی اردر‌بوک منتظر نشستن؟ تشخیص نقدینگی از روی چارت خالی، بیشتر تخمینِ احتمالی هست تا رصد واقعی سوخت حرکت بازار.فرمودید برای تایید ۱۰ نفر این دیتا رو می‌گیرید. اما در دنیایِ تکنولوژی، برای مدیریت ظرفیت یک جلسه ازظرفیت محدود اتاق وبینار استفاده می‌شه.گرفتنِ هویت افراد بدون داشتنِ راه ارتباطی، عملا برای تایید حضور هیچ کاربردی نداره و فقط این ذهنیت رو ایجاد می‌کنه که شاید هدف، جمع‌آوری یک لیست از افراد مشتاق برای برنامه‌های آینده باشه.البته جسارت من رو ببخشید.من توی هیچ سبکی غرق نشدم، اتفاقاً حرف من اینه که مارکت امروز توسط الگوریتم‌های بانک‌ها HFT و چرخه های حرکت نقدینگی مدیریت می‌شه، نه الگوهای کندلی که ۳۰ سال پیش هم تدریس می‌شد. اگر ستاپ شما بتونه بدون دیتای لول ۲ و ۳، تفاوت بین یک شکست واقعی و یک تله‌ی نقدینگی رو به طور قطع نشون بده، قطعا کار ارزشمندی کردید.
من قطعاً توی لایو شما شرکت می‌کنم انشالله در دوره های بعدی شما ، اما نه از روی تعصب، بلکه برای اینکه ببینم چطور قراره با چارت خالی، چیزی رو ببینیم که حتی با ابزارهای پیشرفته‌ی جریان سفارشات Order Flow هم به سختی قابل رهگیریه. اگر ستاپ شما بتونه فراتر از احتمالات پرایس‌اکشنی، منطق اردر‌گذاری پشت کندل‌ها رو توضیح بده، اولین کسی هستم که بابت این نگاه به شما تبریک می‌گه.

منتظر لینک لایو در همین کامیونیتی هستیم. :growing_heart: :growing_heart: