با چه سبکی معامله میکنید !؟ وین ریت و ریوارد چقدره ؟؟؟

زود فرارکردی شیطون والله لا یحب الشیادین:smiley: بسلامت با ریوارد۲ و وینریت بیشتر از ۷۰ و ضررمتوالی ۱-۲مورد تنهاتون میزارم :joy::heart:

2 لایک کرده

توی تاپیک خودتم خوبه :+1:

1 لایک کرده

بهت پیشنهاد میکنم بیای بریم لایو ترید . نه به استیتمنت و ریوارد و پروفیت فکتور ها کار نداشته باشیم. بکستت و چرندیات رو بریز دور. مستیقیم کندل به کندل . بسم الله بزنگ زنگو کلید بدم بیای تو

2 لایک کرده

همینجا تحلیل هاتونو بفرستین روی هر نمادی که خواستین

2 لایک کرده

من تحلیل نمیکنم علی جون من تریدر میزنم لایو مارکت ریوارد 2 مییگرم میکشم بیرون نهایت هفته ای 2 3 ترید. دوستان ریوارد 1 هم نمیتونن بگیرن بعد ریوارد 2 رو مسخره میکنن

3 لایک کرده

اینم برای علی اقا طناز. در صورت تایید کندلی رو نواحی بنفش فروش مجازه

4 لایک کرده

سلام smc طبق کدوم دوره پیش رفتی؟
و اینکه سیستمت کلا کم سیگنال میده یا خودت کم ترید میکنی؟ چون گفته ای هفته ای 2 3 تریدیعنی حدودا ماهی 8 تا 10 ترید میانگین درسته؟

1 لایک کرده

3 لایک کرده

3 لایک کرده

بکتست شد چرندیات، استیتمنت هم بزاریم کنار اره؟:smiley::smiley::smiley: هرلحظه داره جذابتر میشه به به!

شما که تا الان داشتی ترید میزدی رو حسابت، ی استیتمنت ۳ماهه برا من بفرس که توش ماکزیمم ضرر متوالیت ۲ بوده و بیشتر نشده با ریوارد ثابت ۲

میگی بیا لایوترید چون میدونی کسی بیکار نیس دوماه هرروز پاشه بیاد لایوترید جنابعالیو ببینه و منطقی هم نیست پس این راه فرار رو که بظاهر در ذهنت قدرتمند هست رو بزار کنار

استیتمنت بفرست فرضکن من روزهایی که ترید زدی تو لایوت بودم فرقی نداره😃

3 لایک کرده

من وقتی میرم لایو ترید ضبط میکنم اپارات اپلود میشه برو ببین تا جونت … بیاد. میگم بیا لایو مارکت بریم. چرا دوماه؟ یک هفته بیای خودت میفمی که هیچی بارت نیست

1 لایک کرده

دوست من شما هم تحلیلت رو بفرست مارکت نتیجه رو نشون میده

2 لایک کرده

وقتی میگی ۱هفته بیا

یعنی هنوز نمیفهمی ترید یعنی بلندمدت

یعنی هنوز نمیفهمی آمار و احتمالات در مارکت چیه

یعنی انقدر اماتوری که به نتیجه ۱ هفتت اتکا میکنی

خداوکیلی برای خودتون میگم اینجا همه اماتور نیستن چنتا باتجربه ببینن جمله هارو میخندن آبروی خودتون در خطره فدات بشم چرا بیخود انقد بامن کلکل میکنی :smiley: موفق باشی

3 لایک کرده

داش علی کفایت مذاکرات رو برات مشخص کرد گفت چارت بده اما تو در توهم خودت هستی. من که میگم یک هفته بیا قرار نیست برات یک ترید نشون بدم. اونجا میریم روزی 5 تا ورود میزنیم تا اچمز بشی.خلاصه ما راه لایو ترید اسون کردیم اگر بهانه هات تموم شد بسم الله .زنگ بزن بیا تو **godfather_trading در بله

راستی میتونی با اسم ناشناس بیای نگاه کنی و لذت ببری**

2 لایک کرده

حالا چی شده که فکر کردی که برات اهمیت قائلم باهات کل کل کنم من با چارت لایو پیش میرم . بکتست که تو سیستم پره زیپ کنم بفرستم؟

1 لایک کرده

بسیار عالی دوست من :+1:

2 لایک کرده

نیما بزن سود کنی یکم

2 لایک کرده

استیتمنت لایو :joy:

4 لایک کرده

عالیه

تو چه پلتفرمی ترید میزنی ؟

1 لایک کرده

DeltaFX - mt5 windows

1 لایک کرده