روش تون تقریبا شبیه منه ولی با یکم تفاوت. من نصف حجم رو در ریوارد 1 میبندم و معامله رو ریسک فری میکنم. و اگر ورود مجدد داد، وارد میشم
دو راه حل هست (که انتخاب به روانشناسی تریدر بر میگرده)
1- نصف معامله رو در ریوارد 1 میبندیم. حد ضرر رو به نقطه ورود میاریم. اگر ورود مجدد داد وارد میشیم.
2- نصف معامله رو در ریوارد 1 میبندیم. به حد ضرر دست نمیزنیم. اگر ورود مجدد داد وارد میشیم.
اگر معامله فیلد بشه:
در حالت 1، سود میکنی
در حالت2، سود نمیکنی، ضرر هم نمیکنی
نکته مهمتر:
اقای بروکس، در معاملات نوع 60%، از حالت 2 استفاده میکنه. در معاملات نوع 40% از حالت 1 استفاده میکنه
اگه خلاف روند باشه ریوارد یک میبندم ولی هم جهت باشه کاری نمیکنم منتظر ریوارد دو یا سه میمونم
من هم نماز شکر میخونم هم میرم میکردم دنبال خونه ۳خوابه واسه خرید ![]()
عالییییییییییییی
نقلی از مارک داگلاس : اگه معامله زودتر از احتمال شما به سود در جهت موافق رفت به معامله به دید شک نگاه کنید و درصدی از سود را برداشت کنید . بر اساس تجربه . درصد کمی از معاملات کوتاه مدت تایم پایین مثال ۱۵ دقیقه ، بلافاصله ریوارد ۱ را میدن . استثنا اگر بسیار حرفه ای و صبور باشی و از قضا در بهترین زمان و مکان وارد شده باشی ، فقط این اتفاق ممکنه . اگر به روش خودت عمل کنی باید صبر داشته باشی و قیمت اولین برگشت را که داد و دوباره چرخید و کف قبلی را شکست ، تازه بیاری سر به سر یا یه کم بالاتر از سویینگ . تجربه ، حتی اگر سود چندانی نکنی ، بهتره بر روی استراتژی و تارگت خودت بمونی ، مهم اینه و در بلند مدت ، موفقیت اینطوری بدست میاد . به سودت اجازه بده …… من اصلاح کردم ، چون تارگت ها را دقیق نمیدونستم ، خیلی کم سود میگرفتم و زود در میومدم. چون حجم استاندارد نداشتم . ضامن و پشتیبان این روحیه هم صبر و حجم صحیح و شناخت و هنر فری ریسک هستش . نمیگم مهارت ، میگم هنر ، چون بیشتر مواقع فری ها خورده میشن . حتی بهتره ، دو تا سویینگ یا کینک درست کنه ، اونوقت بزاری پشت اولی . موفق باشی