درود بستگی داره به استراتژی و ستاپ هرشخصی . ی ستاپی ممکنه دربلندمدت برای ریوارد زیر ۱ گرفتن مناسب باشه! ی ستاپی تو بلندمدت میتونه با ثبات ریوارد ۲ رو بده! یکی هم ممکنه برای ۱ب۱گرفتن مناسب باشه
نمیشه برای همه ی نسخه رو پیچید و کلا هم این دیدگاه ریوارد بالا گرفتن مدشده تو ایران پشتشم البته معمولا ی طمع روانشناسی خوابیده، اما نکته ای ک وجود داره و بهش توجه نمیشه اینه که هرچقدر ریوارد بالاتر گرفته بشه درنهایت بدلیل بالارفتن مقدار ضررمتوالی و درودان، باید ریسک درهرترید کم بشه و درنهایت مقدار سود سیستم های مختلف با ریواردهای مخالف در یک بازه نزدیک بهم قرار میگیره ولی خیلی ها فکر میکنند اگه ریوارد ۲ میگیرن سودشون از اونی که ۱ میگیره بیشتره درحالیکه اینطور نیست از دید مدیریت سرمایه شما هرچه ریوارد بالاتر بگیری باید با درصد ریسک کمتری اونو بگیری!
من تارگت تکنیکالی دارم و اگه قرار باشه که سود بشه معمولا بین 5 تا 20 ریوارد بهم میده
برای بنده بستن قسمتی از معاملات(پارشال کردن) در بلند مدت خوب نبوده و الان هیچ مدیریتی روی معاملاتم بعد از ورودم انجام نمی دم تا استاپ یا تارگت شدن معاملاتم صبر میکنم. البته اگر قیمت به تارگت1من رسیده باشه و من بخوام در تارگت2 خارج بشم معاملات خودم را فری میکنم چرا که به تارگت احتمالی اولم رسیده و در صورت برگشت قیمت در این نوع معاملات ضرر نمی کنم
با تارگت تکنیکال موافقم ولی وقتی تارگت من ریوارد مثلا 10 هست, منطقی نیست که مثلا داخل ریوارد 6-7 پارشال نکنم! هیچ وقت نمیشه مطمئن بود ک حتما بازار به tp میرسه
به قول مایکل هر کس که میشینه پای بازار 3 تا شخصیت داخلش هست. تحلیل گر, تریدر, و قمارباز
تحلیل گر دلش میخاد تحلیلش درست باشه (حرف شما)
تریدر میخاد به سود برسه
قمار باز میخاد ببینه اردرش تا کجاها میتونه سود کنه
مایکل میگه باید حواست به ستاشون باشه. تریدر رو با پارشال راضی کنی, تحلیل گر رو با tp و قمار باز رو با نگه داشتن اردر با حداقل حجم بعد از رسیدن به tp
من خودم اکثرا روی تارگت احتمالی اولم می بندم چرا که فرضا در تارگت احتمالی اول ریوارد8 را دارم و گرفته ام و تارگت احتمالی دوم ام هم ریوارد 12قرار بهم بده
از نظر بنده منطقی نیست که ریوارد 8 تارگت اول را با ریوارد 12 نارگت دوم ریسک کنم
مگر در شرایطی که تارگت اولم کم وناچیز باشه و تارگت دوم ام خوب وبا ارزش باشه . که بخوام این ریسک را انجام بدم
البته پارشال کردن ، باتوجه به نتایج معاملات قبلی ام، برای من خوب نبوده وباعث شده سودم کمتر بشه.باید با بررسی نتایج معاملات قبلی که دارین این موضوع را برای خودتون محاسبه کنید که با پارشال نتایج بهتری به دست میاوردین یا بدون پارشال
نه چون روندی بخوام وارد شم ریوارد بالا میشه و ارزشی نداره ببندم
وقتی ریوارد یک رو داد یعنی روند داره راهشو میشه و سعی میکنم تو هر سطح بیشترش کنم رشدش بدم
بکتست میگیرم. اخه این چه سوالیه؟یکی استراتژیش ریسک به ریوارد 1 عه با وینریت 90 یکی استراتژیش ریسک به ریواردش 5 عه با وینریت 35 درصد طبیعتا باید برای ریسک به ریوارد های بالا برنامه ی خروج و مدیریت معامله داشته باشی ولی به صورت کلی فقط جوابش یک کلمس بکتست. اگه بکتست گرفتی تمام شرایط مدیریت معامله رو طبق میلت انجام دادی و بعد سود ده بودی میتونی به این سوال جواب بدی.
دوست من روش وپلن کار من تلفیقی است از دیدن آموزش مختلف شامل( سبکهای آِ سی تی- اسمارت مانی-ست اند فرگت آلفونسو و…)هست که در مدت 5سال فعالیتم یادشون گرفتم و اینکه ریوارد های من همیشه 20 نیست و تحت تاثیر تکنیکال هستش و معمولا بین 5ریوارد تا 20 ریوارد متغیر هست با وین ریت 30 تا 35 درصد
عالیه.متوجهم.حقیقتا درک نمیکنم چطور با ستاپ هایی معامله میکینید که وین ریتشون کمه میدونم سودده هستن اما فکر اینکه از هر 100 معامله فقط 35 تاشون تارگت میخوره یکم روحیه ی قوی ای نیاز داره. به هرحال…شما موافق این هستین که ای سی تی منسوخ شده باشه؟ یا مثلا امواج الیوت؟
نه دوست من . از نظر بنده هیچ کدام از سبکها منسوخ نشدن و میتونن سود بسازن وشما برای کسب سود باید به درجه بالایی از مهارت ها برسین البته صرفا منظورم مهارت بالا در تکنیکال نیست همین که میفرمایید روحیه قوی نیاز هست برای وین پایین ، نشون میده که نتیجه تک تک معاملات براتون اهمیت داره و این طرز فکر باعث میشه بعد از چندین استاپ پشت سرهم ، ذهن تون میگه که این استراتژی یا سبک کار نمیکنه ومیرین دنبال سبک یا دوره دیگه ، در حالی که در اکثر مواقع مشکل از روش مورد استفاده نیست مشکل نوع تفکر ماست که درباره ترید داریم
باید بجای تمرکز بر روی نتایج هر ترید ، بر روی مجموعه ای از تریدها تمرکز کنید ونتایج معاملات را در بسته های مثلا 20تایی بسنجید و نتایج بسته ها براتون مهم باشه نه تک تک تریدها
فرضا من شاید در یک بسته 20تایی 4 تا 7معامله سود ده داشته باشم و حتی شروع بسته ام ممکن هست که نزدیک 10 مورد استاپ پشت سرهم داشته باشه. البته میتونم بگم که اکثر سبکها واستراتژی ها دوره ضرر ده دارند و اگر شما به این مورد مهم آگاه نباشید مثل بنده شاید سالها دوره وسبکهای مختلف را بخواهید آموزش ببینید در حالی که در یک کلام ترید فقط بازی اعداد واحتمالات هست با توزیع تصادفی سود ها وضررها