1- کل معامله رو با سود میبندم
2- سر به سر میکنم و منتظر ریوارد 2 میمونم
3- نصف معامله رو سیو میکنم و منتظر ریوارد 2 میمون م
4- هیچکاری نمیکنم و فقط در ریوارد 2 کل معامله رو میبن دم
من وقتی بالا تر از ریوارد یکم کلوز میده سر به سر میکنم و منتظر ریواردای بالا تر میمونم بعضی اوقات هم برمیگرده به ش ولی خب در دراز مدت یه کاره مثبته و از ظرر جلو گیری میکنه
ریسک فری میکنم و نصفش رو سیو سود میکنم.البته اول باید ببینم بازار در چه حالیه و شرایط رو بسنجم
بستگی به تارگت داره
کلاچ میگیرم و میدم ۲
پلن معاملاتیم اسکلپ روی تی پی یک هست . میبندم و منتظر شرایط ورود جدید میشم .
من معمولا موقعیتی که حداقل ازش انتظار ریوارد ۳ نداشته باشم وارد نمیشم, برا همین داخل ریوارد یک کار خاصی نمیکنم. مگر اینکه اسکلپ باشه که همون حوالی ریوارد یک با اوردن sl داخل سود سیو سود میکنم که ۱ درصد اسکلپ مورد نظرم بیشتر حرکت کرد جا نمونم, اگر هم ک برگشت مهم نیست چون از همون اول قصدم اسکلپ بوده
کل رو روی ریوارد دو خارج میکنم
اخه این چه سوالیه که برچسب مهم خورده.
دونستنش چه کمکی میکنه واقعا ؟ اینکه اکثریت چه میکنن من هم بکنم
خب دیگه خیلی واضحه هر کسی با توجه به برنامش عمل میکنه.برنامه همه یکی نیست که بشه این سوال رو پرسید
سلام به نظرم بستگی به استراتژی داره و استراتژی هر کسی هم به سلیقه خودش برمیگرده توی استراتژی خودم حداقل ریسک به ریوارد 3 رو باید بگیرم تا ریسک فری کنم و برای تی پی هم ریواردای 3+ رو میگیرم ولی طبیعتا تعداد معاملاتم کم و وین ریت 45 دارم
پس تریدر محافظه کاری
تا حالا برایند این روش رو گرفتی؟
ایول به تو. پس ست اند فورگت میکنی
یعنی تا رسیدن به ریوارد 3، دست به حد ضررت نمیزنی؟
خودم راضیم ولی به صورت استیتمنت چیزی ندارم. تنها آماری که از ترید پلنم دارم از mt5ه که وین ریت 80 و ریوارد متوسط 3 زده بود. قبل اینکه اینترنت قطع بشه…
روی چه جفت ارزی این روش جواب گرفتین؟
فقط یورو ترید میکنم
معمولا تایم فریم ۱۵ برا ورود یا بعضی وقتا ۵
وین ریت 80 با ریوارد3 عالیه. سبک تون چیه؟
ممنون, اره مشکل تکنیکال ندارم ولی هنوز یکم مشکل روانشناسی دارم, اونقدر ها هم که عدد و رقم امار mt5 میگه کارم خوب نیست.
مارکت استراکچر و اردر فلو رو از دوره فوتون یادگرفتم, لیکویدیتی هم دارم از ict یادمیگیرم
سلام
مدیریت یک پوزیشن باز بستگی به قوانین خودت داره چه برنامه ای داری و با بقیه فرق داره
برای پوزیشن باز میشه مفصل حرف زد
بحث های روانشناسی مدیریت سرمایه است استراتژی همه اونا تأثیر دارن توی روند کار
وقتی قیمت به ریوارد1رسید برنامت چیه باید از قبل داشته باشی
یکی میبنده
یکی استاپ رو سربه سر میکنه
یکی پله ای وارد میشه
یکی پارشال اکزیت میکنه
یکی دست به معامله نمیزنه
اینا بستگی به شرایط داره ولی بهترین تصمیم اینه وقتی پوزیشن باز داری بتونی بیشترین بازدهی رو ازش کسب بکنی
شاید بیای توی ریوارد1ببندی ولی پتانسیل ریوارد5رو داشته
درکل باید یک پلن مشخصی داشته باشی بعضی وقتا باید ببندی بعضی وقتا نباید دست بزنی بستگی به شرایط بازار و حال و روحیت داره