احتمال اتصال اینترنت

می چه دانی ؟

میدان چه داری آخه ؟

3 لایک کرده

یه سرور که حجمش ۱۰گیگ هست رو میخرن ۱.۵۰۰ حالا حساب کتاب بیاد دستت….

1 لایک کرده

چه جمله سنگینی…

1 لایک کرده

اربابان این سرزمین همیشه در طول تاریخ مردم بودن😉وگرنه الان یا یونانی صحبت میکردم یا به زبان مغول یا …

8 لایک کرده

دوستان ظاهرا گوگل پلی باز شده اما سرعت بسیار پایین هست. ایرانسل- جالبه که رو گوشی من مشکل داره ولی رو لپتاپ به کندی بالا میاد.

1 لایک کرده

در سیستم موزاییکی یکی از اهداف اینه که ناامیدی به بار آورد تا تسلیم راحت تر شود و برده،بردگی خود را قبول کند!
نیفتادی تو تله یعنی اینکه اون فرهنگی که خودش رو حفظ کرد و حتی فرهنگ مغول را هم تغییر داد اما تاثیر بد نپذیرفت هنوز حفظ شده و در دل ها زنده است

3 لایک کرده

گفتند به زودی وصل میشه

1 لایک کرده

بزودی چند روز،هفته،ماه

4 لایک کرده

خبر آمد خبری در راه است

سرخوش آن دل که از آن آگاه است .

در هفته جاری جامعه ی تریدر در همین کامیونیتی به امید خدا خوشحال خواهند شد

1 لایک کرده

موندم بهت امید بدم و دروغ بگم یا تاییدت کنم و قبول کنیم که باختییم موندم والا

2 لایک کرده

سلام امیدوارم ک زندگی بهتر بشه وبچت شفا بگیر..ولی ترید کردن این نیست با یکی دوتا ماه آموزش وبگ تست بیا مثلا بگی درآمد کسب کنم ،اینا ک تو فضای مجازی میگن دورغ محض وکشک ،به سود رسیدن تو فارکس و بازار جهانی حداقل حداقل به سه سال تجربه نیاز من خودم بعد از 4سال ضرر ،فشار ک بهم وارد شد از لحاظ روحی ومالی تازه سود میگیرم..اینکار نکن شرایط رو از اینی ک هم هست برا خودت سخت تر نکن ،ترید خیلی کار داره تا…..

4 لایک کرده

با چنین شرایطی اصلا نباید میومدی سراغ ترید!!! ترید در مرحله نیاز به آرامش محیطی داره و در مرحله دوم باید اونقدری پول داشته باشی که اگه با ترید همش از بین رفت عین خیالت نباشه! تقصیر شما هم نیس انقد تبلیغ زرد و کسب درامد دلاری زیاد شده همه فریب میخورن. ولی اینو بدون ۹۹ درصد تریدرها شکست میخورن اونیم که موفقه نه پکیج میفروشه نه شبکه اجتماعی داره نه جای‌میگه من تریدرم!

7 لایک کرده

ای نفست یار و مددکار ما

کی ! و کجا وعده دیدار ما ؟

4 لایک کرده

از ساعاتی قبل سرور جدید اس جی بی یا سرمایه گذار برتر لانچ شده واسه نت ملی

امتحان و نتیجه رو اعلام کنید دوستان

برای نحوه اتصال به تاپیک مراجعه کنید

بزودی ان شاء الله

ادمین حواسم هست خیلی سوسکی پیاما رو پاک میکنید ، از چی میترسید ؟!

3 لایک کرده

وا!!!

مگه داریم!!!

آقا چه خبری منظورتونه؟ نت وصل میشه؟

نت رو نمیدونم .

ولی با نت ملی همه بروکرها اوکی بشن .

به نظرم اگر جنگی دوباره شروع نشه اینترنت ها وصل بشه

1 لایک کرده