می چه دانی ؟
میدان چه داری آخه ؟
می چه دانی ؟
میدان چه داری آخه ؟
یه سرور که حجمش ۱۰گیگ هست رو میخرن ۱.۵۰۰ حالا حساب کتاب بیاد دستت….
چه جمله سنگینی…
اربابان این سرزمین همیشه در طول تاریخ مردم بودن😉وگرنه الان یا یونانی صحبت میکردم یا به زبان مغول یا …
دوستان ظاهرا گوگل پلی باز شده اما سرعت بسیار پایین هست. ایرانسل- جالبه که رو گوشی من مشکل داره ولی رو لپتاپ به کندی بالا میاد.
در سیستم موزاییکی یکی از اهداف اینه که ناامیدی به بار آورد تا تسلیم راحت تر شود و برده،بردگی خود را قبول کند!
نیفتادی تو تله یعنی اینکه اون فرهنگی که خودش رو حفظ کرد و حتی فرهنگ مغول را هم تغییر داد اما تاثیر بد نپذیرفت هنوز حفظ شده و در دل ها زنده است
گفتند به زودی وصل میشه
بزودی چند روز،هفته،ماه
خبر آمد خبری در راه است
سرخوش آن دل که از آن آگاه است .
در هفته جاری جامعه ی تریدر در همین کامیونیتی به امید خدا خوشحال خواهند شد
موندم بهت امید بدم و دروغ بگم یا تاییدت کنم و قبول کنیم که باختییم موندم والا
سلام امیدوارم ک زندگی بهتر بشه وبچت شفا بگیر..ولی ترید کردن این نیست با یکی دوتا ماه آموزش وبگ تست بیا مثلا بگی درآمد کسب کنم ،اینا ک تو فضای مجازی میگن دورغ محض وکشک ،به سود رسیدن تو فارکس و بازار جهانی حداقل حداقل به سه سال تجربه نیاز من خودم بعد از 4سال ضرر ،فشار ک بهم وارد شد از لحاظ روحی ومالی تازه سود میگیرم..اینکار نکن شرایط رو از اینی ک هم هست برا خودت سخت تر نکن ،ترید خیلی کار داره تا…..
با چنین شرایطی اصلا نباید میومدی سراغ ترید!!! ترید در مرحله نیاز به آرامش محیطی داره و در مرحله دوم باید اونقدری پول داشته باشی که اگه با ترید همش از بین رفت عین خیالت نباشه! تقصیر شما هم نیس انقد تبلیغ زرد و کسب درامد دلاری زیاد شده همه فریب میخورن. ولی اینو بدون ۹۹ درصد تریدرها شکست میخورن اونیم که موفقه نه پکیج میفروشه نه شبکه اجتماعی داره نه جایمیگه من تریدرم!
ای نفست یار و مددکار ما
کی ! و کجا وعده دیدار ما ؟
از ساعاتی قبل سرور جدید اس جی بی یا سرمایه گذار برتر لانچ شده واسه نت ملی
امتحان و نتیجه رو اعلام کنید دوستان
برای نحوه اتصال به تاپیک مراجعه کنید
بزودی ان شاء الله
ادمین حواسم هست خیلی سوسکی پیاما رو پاک میکنید ، از چی میترسید ؟!
وا!!!
مگه داریم!!!
آقا چه خبری منظورتونه؟ نت وصل میشه؟
نت رو نمیدونم .
ولی با نت ملی همه بروکرها اوکی بشن .
به نظرم اگر جنگی دوباره شروع نشه اینترنت ها وصل بشه