احتمال اتصال اینترنت

اونجا هم میری کتک میخوری غذا نون خشک و اب . حالا شانس بیارم بندازنم انفرادی . تو بند شپش اینا میگیرم :grin:

3 لایک کرده

با پیکان مدل ۷۰ که لنگ اجاره خونست داره شب ها میدان داری میکنه طرف

اینو از چی میترسونی ؟ این دیگه چیزی برای از دست دادن نداره

2 لایک کرده

گیر همینا افتادیم که وضعمون اینه
خودشون پرو دارن عین خیالشون نیست
ماها رعیت ناسپاس هستیم که باید تنبیه بشیم
در کل اراده شون بر اینه که کلا نت رو وصل نکنند ولی ببینیم چی پیش میاد

2 لایک کرده

فعلا مچ اندازی رعیت و حاکمه ..

حاکم در حال کد شدن بود که کلی اتفاق ناراحت کننده رقم زد و کارو کشوند به وقت اضافه

تا اینجا هم کدخدا به حاکم خدمت کرده و یجورایی جلو توان رعیتو گرفت .

ولی کیه که ندونه جلوی اراده پروردگار هیچ قدرتی توان ایستادن نخواهد داشت .

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد .

7 لایک کرده

از کجا معلوم اخرش چی بشه

:pensive_face:

شاید یکی منافع خودشو گرفت و رفت

ما چی این وسط

1 لایک کرده

خدا بزرگه هموطن

و انسان به امید زنده ست

من هر کجای زندگیم توکل کردم به خدا بی جواب و بی پناه نموندم .

الانم خیلی ها از جمله خود من گاهی دقیقا مدلی که شما عنوان کردی فکر میکنیم ناخواسته

ولی بالاخره تو این جمعیت حدود ۹۰ میلیونی هستن کسایی که عزیز پروردگار باشن و بخاطر اونها و دلشون هم که شده خداوند به همه مون رحم کنه و راه نجاتی از جنس نور پدیدار بشه .

توکلت علی الله .

9 لایک کرده

اینجور که بوش میاد تا اوسط سال اینا کشمکش دارن. امسال سال حداکثری فشار اقتصادی که رو ملت هست و بیشتر هم خواهد شد. کشوری که تورم خودش رو برپایه میزان رشد دلار ترسیم کرده میخواد چی بشه. در دوهفته بیش از 30هزار دلار رفت بالا، و انگار میخواد 200 رو رد کنه. و تازه خودشون قبل از جنگ اعلام کرده بودن نرخ دلار تا پایان 1405 حدود 220 هزار پیش بینی میشه. الان که جنگ هم اضافه شد،

3 لایک کرده

داداش گل، دلمونو به چی خوش کنیم، به اینکه خریدن خانه رو باید فراموش کنیم، یه 207 بشه 3تومن!الان ماشین هم کم کم باید فراموش کنیم. فردا باید چه موارد دیگه ای رو فراموش کنیم. مگه چقدر میخوایم عمر کنیم که فقط بشینیم و انتظار بکشیم که درست میشه.یه اینترنت ساده رو نداریم.

5 لایک کرده

حق داری برادر

هر چی بگی و بگیم حق داری

منم مث خودت

آرزوی خونه و امکانات که چعرض کنم متاسفانه سطح دغدغه رسیده به سیر کردن جسم

چاره ای هم جز صبر نیست

نه راهی و نه پایی و نه دلی برای رفتن هم نیست

کنار هم میسوزیم و میسازیم فعلا تا که خدا چه بخواد .

5 لایک کرده

به ولله ما هم کشورمونو دوست داریم، ما هم جزئی از همین آب و خاکیم، واقعا چرا باید این همه سختی رو ایرانی ها تحمل کنن. مگه ما چه فرقی با یکی که تو یه کشور اروپایی یا هر کشور دیگه ای هست داریم. بلکه خیلی بهترم هستیم. بیش از 7درصد منابع کل جهان رو داریم، یک درصد جمعیت جهان رو هم نداریم. بعد این اوضاع احوال یه جوون ایرانی باشه که دغدغه ش بشه نبود اینترنت.!!! بخدا که حق مردم ایران این نیست.

10 لایک کرده

کل بدبختی ما همین 7 درصد منابعه

اگه نبود وضع زندگی ما به مراتب خیلی بهتر بود

5 لایک کرده

از این میترسن مردم برگردن به خیابون ، تا زمانی که این ترس به جونشونه اینترنت وصل نمیشه والسلام

7 لایک کرده

دوستان ، تا 24 ساعت آینده اینترنت وصل می شود
اگر وصل نشد ، این پیام را دوباره بخوانید :joy:

7 لایک کرده

با این قطعی نت اونی که نخواسته بره خیابون الان داره صبرش لبریز میشه
اوضاع بدتر میشه.
راه حل ها خیلی ساده هستند ولی دوست ندارند مثل اینکه

3 لایک کرده

من فقط واسم یه چیزی سواله ، اینا که همه جوره مدارک هویتی دارن شما وقتی اینترنت میگیری ادرس خونه ات معلومه اراده کنن میان دم خونت ، اقا اینترنت حداقل خونه رو وصل کنین ، همه رو هم. رصد کنید ، بخدا ماه قبل حدود ۱۵ گیگ کانفیگ خریدم فقط واسه متاتریدر و بروکر چرا باید نزدیک ۱۰ میلیون پول بدم ؟ بعد جالبه نت ها اکثرا ضریب داره یعنی هر ۱ مگ رو ۲ مگ حساب میکنن ،

11 لایک کرده

از کجا میخرید ؟

1 لایک کرده

موبایل فروشی ها خصوصا اونایی که بیشتر کار نرم افزار انجام میدن و بعضی کافی نت ها

4 لایک کرده

مردم خودشون بزودی کاری انجام میدن

اگه از خدا کمک خواستی و پاسخی نگرفتی بدان خدا به قدرت انجام خودت بیشتر اعتماد دارد

3 لایک کرده

اینم سوال قشنگیه …

1 لایک کرده

نه دیگه نشنیدی میگن رعیت رو همیشه باید گینه نگه داری دغدغه اش فقط نون شبش باشه وگرنه سرکش میشه

3 لایک کرده