احتمال اتصال اینترنت

این اوضاع فکر نکنم به این زودیا تموم بشه!

فک کنم یادشون رفته اینترنت رو قطع کردن یا شایدم دکمه وصل کردنش خراب شده!!!

2 لایک کرده

الان اصن فک کنم باهاشون صحبت کنی از مردم شاکی هم هستن

انگار ما نت خلق الله رو قطع کردیم و پاسخگو هم نیستیم

طبق چیزایی که جدیدا شنیدم، بعضی ها گفتند که به صلاح ما نیست که اینترنت آزاد داشته باشیم و صلاح مارو بهتر از خودمون میدونند.

بنابراین امیدی به بازگشت نداشته باشید خلاصه

1 لایک کرده

وقتی مدرسه ها و دانشگاه ها حضوری شد احتمالا نتم برمیگرده . در نتیجه تا مهر بعیده مگر که توافق بشه که اونم بنظر بعید میاد.

مثل ابنکه میگن امروز نقد فردا نسیه.اوضاع که فعلا همینطوره.

منکه هنوز تو کار این صرافیهای داخلی موندم.میگویند کارمزد این ارز برای خرید یا فروش صفره.ولی وقتی میخواهی پوزیشن را از روی چارت بازکنی میبینی هم کارمزدداره هم اسپرد.اول از اینکه ریالت را باید تبدیل بکنی به تتر یا دلار که کارمزد کم میشود .بعد هم که بخواهی به ریال تبدیل کنی کارمزد کم میشود.از چند جا کارمزد میگیرند.عجب مملکت شیر تو شیری شده.

2 لایک کرده

راستی آیا میشه تو این کانال pdfکتاب هم ارسال کرد.شاید در این زمانه بتوان کتابی که نداری را پیدا کنی .یک امتحانی بکنم.

برادر من داخل بروکر کپیتال اکستند ثبت نام کن،سایتش با نت ملی میاد بالا،حساب و معاملات رو هم داخل خود متاتریدر انجام بده مثل قبل

1 لایک کرده

اره منم پیشنهاد میدم ، همه چی اش خوبه

هرچقدر فکرشو میکنم امیدی نیست به برگشتش. اگر براشون زندگی عادی مردم مهم بود تاحالا باید وصل میکردن

مصوبه باز شدن اینترنت بین الملل انجام شد!

امروز جلسه ستاد راهبردی فضای مجازی به مد
یریت عارف انجام شد و داخلش باز شدن اینترنت تصویب .

:small_blue_diamond:یک منبع به فارس: در این جلسه برقراری اتصال اینترنت بین‌الملل با ۹ رای موافق و ۳ رای مخالف تصویب و برای تأیید به دفتر رئیس‌جمهور ارسال شد.

اذری جهرمی هم گفته تا هفته دیگه وصل میشه.

2 لایک کرده

اون ۳ نفر کی هستن که رای مخالف دادن :enraged_face:

بخان وصل کنن کسری از ثانیه وصلش میکنن

ولی دارن لفتش میدن

2 لایک کرده

مصوبه بازگشت اینترنت به وضعیت قبل از دی‌ماه ۱۴۰۴، دقایقی پیش از سوی رئیس‌جمهور به وزارت ارتباطات ابلاغ شد. /سیتنا

1 لایک کرده

کنار دکمه نت نشستم

اگر قول بدین بعد از وصل شدنش خوشحال بشین،کالابرگ نخواین،دنبال برق و آب نباشید و سرتون توی کار خودتون باشه،وصلش کنم

قول ؟ :joy::joy::joy:

3 لایک کرده

معلومه ثابتی رسایی اون سومیه نمدونم جبلی یهو دیدی

1 لایک کرده

من 1 سال و نیم بکتست میگیرم و امیدوارم راه نجات پیدا کنی اسمت نشون نمیده آقایی یا خانم ولی امیدوارم آقا باشی و خودت بدونی و برسی به نقطه ای که دیگه هیچی برای از دست دادن نداشته باشی و بی ترس بلند بشی و زندگی بسازی من خودم اینجوریم گاهی وقتا حس میکنم مرده ام ولی میتونم راه برم و حس زنده بودن تو دعوا و چالش و استرس پیدا میکنم این چیزیه که یه مرد انجام میده بجنگ و از دلش بیا بیرون منم این چند وقت برگشتم سر قطعه سازی و جوشکاری co2 گاهی دوستان مسخره کردن ولی خوب حداقل ننشستم تو خونه با یک کوله بار ادعا و انتظار بکشم و بلاتکلیف باشم میجنگم و به وقتش بر میگردم سر ترید

2 لایک کرده