دور از شوخی الان هستند کسانی که راحت متصل شده اند ، من پیشنهاد میدم گروهی از خدمات فردی اینها استفاده کنیم و نفری ۵ درصد سود روزانه بهش بدیم.
من مذاکره با یکی از این دوستان رو شروع کردم اگر موافق هستید در تماس باشید ۰۹۳۵۱۷۶۷۰۳۷
اگر صحبت و بحث سر اتصاله … من کانفینگ هایی سراغ دارم یک گیگ چهارصد هزار تومن میفروشن و برخی دارن کار میکنن و وصله …
اما کیه که ندونه این اتصال ها رو کیا و با چه هدفی دارن اراعه میکنن؟
کانفینگ ها رو تست نشر بگیری میبینی چقدر نشری دارن …
حالا یکی با یکی از این کانفینگ های سوراخ سوراخ شده وصل شده و پر ذوق که حتی نمیدونه چقدر خطر کرده بعد شما نظرت بر اینه که دیگران بیان به اینا اعتماد و ۵ درصد هم اجرت هم بدن ... ؟
شما گفتی اینترنت بزودی وصل میشه
سوال > گیت هاب مسدود بود؟ باز نمیشد؟ الان واسه من هم باز شد
بعد شمایی که میگی اینترنت بزودی وصل میشه ، چرا میگی گروهی از خدمات کسایی که دارن فیلترینگ رو دور میزنن استفاده کنیم و پول بزنیم براشون؟ اگه قرار وصل بشه{به گفته شما}دیگه چه نیاز به این کار هست؟
البته نظر من اینه که وصل نمیشه
دوستان اینترنت قطعا وصل میشه حالا بماند ممکنه کمی طول بکشه. اگر وصل نشه همه شرکتهای اینترنی از جمله خود همین مخابرات با هزینه فراوانی که در زمینه فیبر نوری کرده برشکست میشه! همین اسیا تک من یک مطلبی خوندم همین الان برشکست کرده نمیدونم چقدر اون منبع درست بود. بماند از کلی کسب و کار که تعطیل شده و میشه و بعیده همه ملت برن پرو بگیرن . فقط زمانش واقعا مشخص نیست .
ممکنه این این اتش بس تا بعد انتخابات کنگره طول بکشه(جنگی در کار نباشه). مطمینن بعد مدتی وصل میشه. ولی زمانش مشخص نیست ولی بنظرم اگر تا یک ماه دیگه اگر اتش بس بمونه وصل میشه.
اینایی که گفتی هیچ اهمیتی نداره . حتی شده 80 میلیون ایرانی شغلشون رو از دست بدن . هزار درصد هم تورم رو تجربه کنیم . بازم تاثیری تو تصمیم گیری وصل نت بین الملل نداره . مساله حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی است
تعرفه فعال کردن اینترنت پرو ۲.۲۰۰ ه فعلا ، تا حداقل ۵ میلیون تا نفروشن نت وصل نمیکنن ، بعد اون هم تعرفه کلی گرون میشه ! یه جوری که مردم دلشون نیاد حتی تو گوگل چیزی سرچ کنن…
''این وضعیت، انتقاداتی را درباره «اینترنت طبقاتی» بهدنبال داشته است؛ مفهومی که به معنای تفکیک کاربران به دو دسته برخوردار و محروم از دسترسی آزاد به اینترنت است. در چنین شرایطی، این پرسش مطرح میشود که تفاوت میان یک کاربر عادی و فردی که این دسترسی را دریافت میکند، دقیقاً بر چه اساسی تعیین شده است؟
تجربههای پیشین نشان داده است که هرگونه محدودسازی دسترسی به منابع مهم، میتواند به ایجاد بازارهای غیررسمی و رانت منجر شود. در مورد اینترنت پرو نیز نگرانیهایی درباره احتمال بروز پدیدههایی مانند فروش امتیاز دسترسی، واسطهگری برای دریافت تأییدیه یا حتی خرید و فروش سیمکارتهای ویژه با قیمتهای چندبرابری مطرح شده است.
ارائه اینترنت پرو در شرایط فعلی، بیش از آنکه نشانهای از بهبود وضعیت دسترسی باشد، بهعنوان نمادی از شکاف و نابرابری دیجیتال تلقی میشود. وقتی دسترسی آزاد به اینترنت به کالایی گرانقیمت و محدود تبدیل میشود، این پرسش اساسی مطرح میشود که جایگاه حق دسترسی برابر برای همه شهروندان در سیاستگذاریهای ارتباطی کجاست؟
آیا اینترنت بین المللی قرار است به یک امتیاز ویژه برای گروهی خاص تبدیل شود، یا همچنان بهعنوان زیرساختی عمومی و حق همگانی باقی خواهد ماند؟
نوش جون طرفداران جامعه ی بی طبقه !‘’ ماها که تریدریم تا حالا حق سیبیل بروکر آف شور و صراف می دادیم ماهی 50 دلار بیشتر میدیم ، ما که مشکل نداریم . برا چیزی که با پول حل میشه غصه نباید خورد . اینترنت پرو اوجب واجباته الان که فکرشو میکنم !