احتمال اتصال اینترنت

چقد قوی مینویسی

یه خبر خوب

جیمیل برای تمام اپراتور ها وصل •ـشد

باید صبر کنین تا اون نقطه ن از بغل ـشد بیوفته بعد وصل میشه

1 لایک کرده

از کجا خریدی میشه به منم بگی دادا

حالا از لحاظ حقوق بین الملل کی حق ایران رو رعایت میکنه که ایران بخواد رعایت کنه .به نظرم جدا از حکومت ناعادلانه این کار باید بشه یه کم فشار روی کشورهای حوزه خلیج فارس بیاد بد نیست

شاید اگر اما باید میشد نشد که بشه از او در برآید که رود آن که باشد رفت ….

خط بالا نهایت درک من از پست های شما …

سنتی با ادما اینکار و نمیکرد اینا اثرات صنعتیه..‌

5 لایک کرده

فک کنم از قطعی نت به بعد متادون رو با متاتریدر جایگزین کرده .

خداروشکر جواب هم داده انگار

2 لایک کرده

اقا مهدی ساقی باید حلال خور باشه اخوی

دور از شوخی الان هستند کسانی که راحت متصل شده اند ، من پیشنهاد میدم گروهی از خدمات فردی اینها استفاده کنیم و نفری ۵ درصد سود روزانه بهش بدیم.
من مذاکره با یکی از این دوستان رو شروع کردم اگر موافق هستید در تماس باشید ۰۹۳۵۱۷۶۷۰۳۷

اقایون داداشام

هر کی نت میخواد بسم ال…

اگر صحبت و بحث سر اتصاله … من کانفینگ هایی سراغ دارم یک گیگ چهارصد هزار تومن میفروشن و برخی دارن کار میکنن و وصله …

اما کیه که ندونه این اتصال ها رو کیا و با چه هدفی دارن اراعه میکنن؟

کانفینگ ها رو تست نشر بگیری میبینی چقدر نشری دارن …

حالا یکی با یکی از این کانفینگ های سوراخ سوراخ شده وصل شده و پر ذوق که حتی نمیدونه چقدر خطر کرده بعد شما نظرت بر اینه که دیگران بیان به اینا اعتماد و ۵ درصد هم اجرت هم بدن .‌.‌. ؟

2 لایک کرده

شما گفتی اینترنت بزودی وصل میشه
سوال > گیت هاب مسدود بود؟ باز نمیشد؟ الان واسه من هم باز شد
بعد شمایی که میگی اینترنت بزودی وصل میشه ، چرا میگی گروهی از خدمات کسایی که دارن فیلترینگ رو دور میزنن استفاده کنیم و پول بزنیم براشون؟ اگه قرار وصل بشه{به گفته شما}دیگه چه نیاز به این کار هست؟
البته نظر من اینه که وصل نمیشه

اون زمان وزیر مخابرات بودم دیر رسیدم به جلسه شورای امنیت انداختنم بیرون دیگه شرمنده

خدا بهت عقل بده ، داداش

1 لایک کرده

دوستان اینترنت قطعا وصل میشه حالا بماند ممکنه کمی طول بکشه. اگر وصل نشه همه شرکتهای اینترنی از جمله خود همین مخابرات با هزینه فراوانی که در زمینه فیبر نوری کرده برشکست میشه! همین اسیا تک من یک مطلبی خوندم همین الان برشکست کرده نمیدونم چقدر اون منبع درست بود. بماند از کلی کسب و کار که تعطیل شده و میشه و بعیده همه ملت برن پرو بگیرن . فقط زمانش واقعا مشخص نیست .

2 لایک کرده

کاملا مشخصه زمانش. ( بعد اتمام جنگ )
تاریخ اتمام؟…

ممکنه این این اتش بس تا بعد انتخابات کنگره طول بکشه(جنگی در کار نباشه). مطمینن بعد مدتی وصل میشه. ولی زمانش مشخص نیست ولی بنظرم اگر تا یک ماه دیگه اگر اتش بس بمونه وصل میشه.

اینایی که گفتی هیچ اهمیتی نداره . حتی شده 80 میلیون ایرانی شغلشون رو از دست بدن . هزار درصد هم تورم رو تجربه کنیم . بازم تاثیری تو تصمیم گیری وصل نت بین الملل نداره . مساله حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی است

3 لایک کرده

تعرفه فعال کردن اینترنت پرو ۲.۲۰۰ ه فعلا ، تا حداقل ۵ میلیون تا نفروشن نت وصل نمیکنن ، بعد اون هم تعرفه کلی گرون میشه ! یه جوری که مردم دلشون نیاد حتی تو گوگل چیزی سرچ کنن…

2 لایک کرده

اینترنت رو وصل نمی کنن. خیالت راحت. جنگ بزودی از سر گرفته میشه.

3 لایک کرده

ترید نکن لطفا. دمو مارجین کافی دارد. اما ۱۰۰ دلار شما در فارکس چیزی نیست در مقابل طمع سود فراوان و لورج بالا.

2 لایک کرده

تو عنزار راست میگن نباید شوخی کرد