نه کار میکنه ولی یه چیز عجیب من با گوشیم به جی میلم وصل نمیشه ولی با سیستمم وصل میشه ! اماسرچ گوگل کار میکنه
میشه بگید از کجا گرفتید صرفا برای یکبار وصل شدن لازم دارم؟
میشه بگید از کجا گرفتید مائم بگیریم
میشه برا ماهم بخری .چون اینجا خیلی گرون میدن
میدونین چجوری اعتراف اجباری میگرن !؟ پسر ۱۹ ساله رو ل خ ت میکنن چاقو رو میچسبونن میگن اعراف کن وگرنه میبرم ! اعتراف کنه یجور مرده اعتراف نکنه یجور دیگه ، واقعا از این جونورا انتظار دارین دلشون به حال مردم بسوزه ؟
خدا کنه هر چی زودتر وصل کنن این نتو
تستهایی روی شبکه ی ایرانسل در حال انجام گزارش شده که خبر از اتصال قطعی اینترنت طی ساعات آتی خواهد داد
داداش ایدی تلگرامشو میدی ؟
شرط ببندیم حاج امید ؟
اگر قراره وصل بشه پس فلج مغزی هستن که برای سیم پرو در حال جمع آوری اطلاعات هستن؟
خواهشا از روی باد معده تاپیک ایجاد نکنید
من که از خدام هست وصل شه امروز.
ولی به شرکت دانش بنیانی که یکماه پیش درخواست اینترنت داده هنوز هویج هم ندادن دستش.
سلام .علی آقا یه تحلیل راجع اونس داری بهمون بدی!؟
حتی اگه این خبر درست باشه چند روز دیگه که ترق و تروق جنگ بیاد دوباره از بیخ میبندن
فففکککککک نکنم ……
منم اتصال میخوام خبر کنید
اینترنت دانشگاه شهید بهشتی ، استاد شهید و اسوه ی مقاومت متصل شد .
ای درّ یتیمِ دهر و سرورِ ارکانِ دین، علامهٔ دوران و فخرِ زمان، جنابِ دکتر بهشتی - روحُالله نَفسُهُ الزَّکیّه - که وجودِ مسعودش شمسی بود در افقِ سیاست و دیانت، و فروغی تابناک در ظلمتکدهٔ جهالت.
در این ایام که غبارِ ایام بر زوایای تاریخ نشسته، شایسته است در ثنای آن مصلحِ قاطعالبرهان که قلعهٔ استوارِ عدل بود و لنگرِ کشتیِ دیانت، خامه بر لوح کشیم. آن جناب، در فراستِ رَای و صلابتِ قدم، چنان کوهی بود که بادهای تندِ فتنهجویان را یارایِ تکان دادنش نبود. کلامش چون تیغِ آخته، رگِ خوابِ خصمِ دون را برمیافکند و منطقش چون شهدِ مصفا، جانِ مشتاقانِ حقیقت را سیراب مینمود.
همی آن فقیهِ فرزانه و مجتهدِ عادل، که به حکمتِ عملی و تدیّنِ حقیقی آراسته بود، در طریقِ اعلای کلمهٔ حق، جانِ شیرین را در طبقِ اخلاص نهاده و در این راهِ پرمخاطره، از سرزنشِ ملامتگران نهراسید. افسوس و صد افسوس که دستانِ پلیدِ دهر و معاندانِ کوردل، شمعِ وجودش را خاموش انگاشتند، غافل از آنکه خونِ پاکِ آن شهیدِ سعید، درختِ دیانت را آبیاری نموده و نامش در جریدهٔ عالم، به حُسنِ مآب، تا ابدالآباد جاویدان خواهد ماند.
خداوندِ متعال آن روحِ فتوح را غریقِ رحمتِ واسعهٔ خویش گرداند و نامش را در زمرهٔ ابرار و مقربینِ درگاهش ثبت فرماید. «والسلام علی من اتبع الهدی»
یاران تریدر خامه بر لوح کشید ، وصل شد ، آری ، وصل شددددددد
هر چی خوندیم ربطش رو به اینترنت و وصل شدنش متوجه نشدیم چی تایپ کردی .
چی میزنی امامی!!!