احتمال اتصال اینترنت

نه کار میکنه ولی یه چیز عجیب من با گوشیم به جی میلم وصل نمیشه ولی با سیستمم وصل میشه ! اماسرچ گوگل کار میکنه

2 لایک کرده

میشه بگید از کجا گرفتید صرفا برای یکبار وصل شدن لازم دارم؟

1 لایک کرده

میشه بگید از کجا گرفتید مائم بگیریم

میشه برا ماهم بخری .چون اینجا خیلی گرون میدن

1 لایک کرده

میدونین چجوری اعتراف اجباری میگرن !؟ پسر ۱۹ ساله رو ل خ ت میکنن چاقو رو میچسبونن میگن اعراف کن وگرنه میبرم ! اعتراف کنه یجور مرده اعتراف نکنه یجور دیگه ، واقعا از این جونورا انتظار دارین دلشون به حال مردم بسوزه ؟

6 لایک کرده

خدا کنه هر چی زودتر وصل کنن این نتو

تستهایی روی شبکه ی ایرانسل در حال انجام گزارش شده که خبر از اتصال قطعی اینترنت طی ساعات آتی خواهد داد

4 لایک کرده

اینترنت در شمارش معکوس اتصال مجدد

2 لایک کرده

داداش ایدی تلگرامشو میدی ؟

1 لایک کرده

شرط ببندیم حاج امید ؟

2 لایک کرده

7 لایک کرده

اگر قراره وصل بشه پس فلج مغزی هستن که برای سیم پرو در حال جمع آوری اطلاعات هستن؟
خواهشا از روی باد معده تاپیک ایجاد نکنید

2 لایک کرده

من که از خدام هست وصل شه امروز.

ولی به شرکت دانش بنیانی که یکماه پیش درخواست اینترنت داده هنوز هویج هم ندادن دستش.

3 لایک کرده

3 لایک کرده

سلام .علی آقا یه تحلیل راجع اونس داری بهمون بدی!؟

حتی اگه این خبر درست باشه چند روز دیگه که ترق و تروق جنگ بیاد دوباره از بیخ میبندن

فففکککککک نکنم ……

1 لایک کرده

منم اتصال میخوام خبر کنید

اینترنت دانشگاه شهید بهشتی ، استاد شهید و اسوه ی مقاومت متصل شد .
ای درّ یتیمِ دهر و سرورِ ارکانِ دین، علامهٔ دوران و فخرِ زمان، جنابِ دکتر بهشتی - روحُ‌الله نَفسُهُ الزَّکیّه - که وجودِ مسعودش شمسی بود در افقِ سیاست و دیانت، و فروغی تابناک در ظلمت‌کدهٔ جهالت.

در این ایام که غبارِ ایام بر زوایای تاریخ نشسته، شایسته است در ثنای آن مصلحِ قاطع‌البرهان که قلعهٔ استوارِ عدل بود و لنگرِ کشتیِ دیانت، خامه بر لوح کشیم. آن جناب، در فراستِ رَای و صلابتِ قدم، چنان کوهی بود که بادهای تندِ فتنه‌جویان را یارایِ تکان دادنش نبود. کلامش چون تیغِ آخته، رگِ خوابِ خصمِ دون را برمی‌افکند و منطقش چون شهدِ مصفا، جانِ مشتاقانِ حقیقت را سیراب می‌نمود.

همی آن فقیهِ فرزانه و مجتهدِ عادل، که به حکمتِ عملی و تدیّنِ حقیقی آراسته بود، در طریقِ اعلای کلمهٔ حق، جانِ شیرین را در طبقِ اخلاص نهاده و در این راهِ پرمخاطره، از سرزنشِ ملامت‌گران نهراسید. افسوس و صد افسوس که دستانِ پلیدِ دهر و معاندانِ کوردل، شمعِ وجودش را خاموش انگاشتند، غافل از آنکه خونِ پاکِ آن شهیدِ سعید، درختِ دیانت را آبیاری نموده و نامش در جریدهٔ عالم، به حُسنِ مآب، تا ابدالآباد جاویدان خواهد ماند.

خداوندِ متعال آن روحِ فتوح را غریقِ رحمتِ واسعهٔ خویش گرداند و نامش را در زمرهٔ ابرار و مقربینِ درگاهش ثبت فرماید. «والسلام علی من اتبع الهدی»

یاران تریدر خامه بر لوح کشید ، وصل شد ، آری ، وصل شددددددد

1 لایک کرده

هر چی خوندیم ربطش رو به اینترنت و وصل شدنش متوجه نشدیم چی تایپ کردی .

چی میزنی امامی!!!

3 لایک کرده