میتونی اپلودش کنی؟
پشتیبانی الپاری در بله اگر پیغام بدین براتون ارسال میکنه/ ولی یک مشکلی هست اونم اینه موقع نصب نیاز به اینترنت بین الملل داره تا نصب بشه
پس عملا نمیشه استفاده کرد
الان از 21 فروردين لایت فاینانس با نسخه موبایل و کامپیوتر وصله
من چند بارربرداشت زدم .
من که لایت فایننسم بالا نمیاد
خدا از دهنت بشنوه ایشالا
با سلام و احترام
با افتخار اعلام میکنیم که از تاریخ 31 مارچ، دسترسی به کلیه خدمات DELTAFX از طریق اینترنت ملی ایران نیز فراهم شده است؛ از جمله وبسایت، CRM و متاتریدر.
در روزهایی که بسیاری از کاربران با محدودیتهای جدی ارتباطی روبهرو بودند، تلاش کردیم مسیر دسترسی به خدمات معاملاتی را برای کاربران ایرانی پایدارتر و قابلاستفادهتر کنیم.
همچنین به احترام همراهی و صبوری کاربران ایرانی در این شرایط دشوار، بونوس ویژهای نیز در نظر گرفته شده تا امکان استفاده از خدمات، با شرایطی بهتر فراهم باشد.
آدرس ورود و استفاده از خدمات:
اولا که همین الان چک کردم نه متا تریدر و نه وب سایت، هیچکدوم بالا نیودم
دوما، چرا باید به بروکری که سود کاربرا رو نمیده و چندین بار هم این اتفاق افتاده اعتماد کنیم
متاتریدرتون اصلا بالا نمیاد.
اولا که همین الان چک کردم نه متا تریدر و نه وب سایت، هیچکدوم بالا نیودم
دوما، چرا باید به بروکری که سود کاربرا رو نمیده و چندین بار هم این اتفاق افتاده اعتماد کنیم
جدی سود نمیدن؟؟
برای منو نه تنها ندادن بلکه به صورت یک طرفه حسابام رو مسدود کردن
دیگه نتونستم به اصل سرمایم هم برسم، پشتیبانش هم دیگه اصلن درست جوابم رو نمیداد و همش طفره میرفت از جواب دادن
با کدوم بروکر وصلین پس؟
با چه اپراتوری ؟
سلام دوستان من با لایت فارکس دارم ترید میکنم با نت ملی که پینگ ۱۰۰ میلی ثانیه داره حتی برای اسکلپ هم خوبه
سلام محمد جان منم حساب دارم
میشه بگی با چه نتی تونستی وصل بشی ؟
بعضی بروکر ها امکان ترید رو فراهم کردن ولی مشکل اساسی اینجاست که باید از قبل اونجا حساب داشته باشید چون ممکنه نتونید حساب ایجاد کنید یا واریز و برداشت انجام بدید
من با خیلی از بروکرا همزمان کار میکنم، دلتا که کلا دزده سمتش نرید حتی اگه با نت ملی داره کار میکنه
فعلا بروکری که دارم باهاش کار میکنم fx24 هست که داره راحت کار میکنه برای من
بروکرای دیگه اکثرا قطع هستن فعلا