کدوم بروکرها با نت ملی برای ترید وصل هستن؟

باید لیست سرورهای متاتریدر به روزرسانی بشه

هربار که متا رو باز میکنی فقط همون سرورهایی میاد که بار آخر قبل از قطع شدن نت دریافت کرده

تحریم شکن باید بزنی تا بروزرسانی بشه و اون سرور متصل در نت داخلی فعال شه

2 لایک کرده

دوستان لایت فایننس ماشین مکانیزه کلاهبرداری و دزدیه این بروکر رو ایگنور کنید سرمایه هاتون رو نریزید دور این بروکر واقعا سو استفاده گره وقتی دستشون رو شد شروع کردن به تهدید و تهشم با اکانت ساپورت و پشتیبانی فحاشی و تهدید میکنن از همه کثیف کاری هاشون مدرک هست .

2 لایک کرده

کو مستندانش اقای مارپل ؟

2 لایک کرده

بروکر ای پلنت به صورت وب تریدینگ متصله و من ترید کردم متاسفانه استاپم خورد###

3 لایک کرده

اگر با استراتژی خودت معامله کردی نگران نباش جبران میشه .

2 لایک کرده

درود

اتصال به the true trade: به دلیل محدودیت های اینترنتی اتصال به صرافی تنها از طریق ابزارهای تغییر آی پی میسر میباشد ، و تمامی فعالیت های صرافی ترو ترید در حال حاضر بصورت عادی در حال انجام است. ، از کاربران این صرافی که در ایران سکونت دارند میخواهیم خون سردی خودشون رو حفط کنند. (به امید روز های بهتر و ایرانی آباد )

سایت شو چک کردم جالبه وقت بیشتر مطلبه ان شاءالله سر فرست پیگیریش میشم خالو

بنظرم من باید قید اینترنت زد من از همون اول که تجربه قطعی کسب کردم به این سو تلاش تریدری بر این اساس. شد از اینجاش برم فکر کن خارجی ها. با نت خوب مشکلات مارکت دارن اما برای ما برعکس دسترسی به مارکت خودش یک چالش :upside_down_face:

تنها راه که واقعا مساوی دیدم بین تریدر و سرمایه گذار همین کپی تریدر هستش درست هرچیزی موضعات داره اما واقعا اکه قرار باشه بکشی سودی برسونم بهتر که اون طرف قابلش باشه ! ترید رو من شخصی میبینم اصلا. دوست ندارم کسی رو درگیر این ترید کنم بنظرم. حسم همیشه درست میگفت بهم

این موسیقی تقدیم به شما ؛)

3 لایک کرده

ولی من چندین ساله توی این بروکر فعالیت دارم و کاملا راضی بودم … فقط بعد ملی شدن فعلا نتونستم بهش وصل بشم

3 لایک کرده

بیشتر دنبال معرفی بودی تا زندگی کردن

3 لایک کرده

ای پلنت بدون مشکل در متا 5 وصل میشه و خیلی کوچیک اذیت می

3 لایک کرده

بروکر خوبیه که دوست من! گاهی ممکنه مشکلی پیش بیاد(که مطمعنن برا همه بروکرا ممکنه پیش بیاد) اما در کل همیشه اوکی بوده، حداقل برا من اینطور بوده
زیاد میبینم راجب این بروکر بدگویی میکنن! اما خداوکیلی توی این چند سال من مشکلی باهاشون نداشتم.
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه :seedling:

3 لایک کرده

ته دوست من واقعا بروکر خوبی نیست یک مشکل نه اینها با برنامه حساب خالی میکنن به طوری که خیلی ها حتی متوجهشم نمیشن اگه بهت بگم چطور جیب ملت و میزنه پستم پاک میشه .

3 لایک کرده

بله امیدوارم در آینده هم مشکلی براتون پیش نیاد .

برایند حسابتون زیاد بشه بیشتر باگ هاشو میبینید

از چت جی پی تی یا جیراک یا کوپایلوت و هر هوش مصنوعی دیگه ای راجب لایت بپرسی اونا هم به اتفاقات عجیب در لایت اشاره و بهت میگن غیر قابل اعتماده

3 لایک کرده

سلام کسی میدونه الان با نت ملی با کدوم بروکرها میتونیم به متاتریدر وصل بشیم و ترید کنیم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

این آیدی بله من هست

mr_music22

4 لایک کرده

سلام بروکر دلتا وصله سایت و متاتریدر۵ روی گوشی و ویندوز بدون قطع شدن و تاخیر

برای راهنمایی برنامه بله پیام بدید

‎@hmd_mach

2 لایک کرده

تو بله پیام بده دلتا بدون قطع شدن وصله هم سایت هم متا روی ویندوز و گوشی

‎@hmd_mach

3 لایک کرده

از بروکر اوتت مارکت برام پیام اومد که با نت ملی میشه وصل شد. ولی لینکش باز نمیشه و توی ذره بین هم سرچ میکنم چیزی نمیاره. کسی میدونه چطور باید وارد شد؟؟؟

https://otetco.ir

3 لایک کرده

من با ایپلنت به متا 5 تحت وب وصلم و مشکی نداره .

4 لایک کرده

راه وصل چطور هست ماهم با نت ملی وصل شیم

3 لایک کرده

معتبر هست چند وقته که با تین بروکر دارید کار میکنید؟

3 لایک کرده

توی همین ایران بروکر ، ایپلنت رو پیدا کنید و لینکش هست .

5 لایک کرده