کدوم بروکرها با نت ملی برای ترید وصل هستن؟

بروکر icm فعاله؟ میشه الان ترید کرد؟ دامنه داره برای ثبت نام؟

سلام . نه واریز نداشتم

سلام چجوری وصله. لطفا کمک کن. من میخوام لایو تست بگیرم به متاتریدر نیاز دارم

سلام لطفا کمک کن. من میخوام لایو تست بگیرم به متاتریدر نیاز دارم

متاتریدر رو بالا میاره؟ اگر میاره کمک کن. به متاتریدر نیاز دارم

نرم افزار متارو بالا نمیاره و بصورت وب در دسترسه

درود، سایتش رو بده

سلام دوستان. لطفا کسانی که توی این وضعیت با نت ملی ترید میکنن یا به متاتریدر وصلن یا با پراپ کار میکنن تجربیاتشون رو در اختیار بقیه هم قرار بدن استفاده کنیم. من خودم میخوام از استراتژیم لایو تست بگیرم و با متاتریدر کار می‌کردم اما الان نمیتونم وصل بشم میخوام بدونم کسی به متاتریدر وصل هست یا نه. اگر کسی وصل هست کمک کنه ما هم وصل بشیم

اره میاره فقط حساب دمو لازم داره.داری حساب دمو وینگو رو؟

دوستان هر کسی مشکل متاتریدر5وینگو رو داره من براش کامل حل میکنم ولی اگه بخوایین وصل بشین به یه حساب دمو نیاز داریم هر کسی اینجا حساب دمو بروکر وینگو رو داره به من پیام بده.

بله دارم چه کمکی لازم دارید

حساب دمو دارم و الان وصل هستم ولی پسورد حساب فراموش کردم.

ی سوال داشتم

شما میتونید از طریق آدرس Wingo Markets با مدیر حسابتون ارتباط برقرار کنید؟ (من وقتی نام کاربری (کلاینت آی دی) و پسورد (شمار تلفن)) را میزنم؛ خطای میده)

دوستان من از بعضی کاربرها شنیدم بروکر ICM Broker وصل هستش. ایا کسی لینکی از دامنه که با نت ملی بالا بیاد داره بشه به پنل کاربری دسترسی داشت؟؟

نه متاسفانه نمیتونم ارتباط بگیرم.

الان متاتریدر شما وصله؟

بله؛ وینگو وصل هست؛

اگه میشه لطفا حساب دمو تون رو بدین من،منم استفاده کنم.هیچ مشکلی برای حساب دمو پیش نمیاد مطمئن باشید.

متاسفانه پسورد حساب دمو رو فراموش کردم

اینجا میشه پیام خصوصی فرستاد؟
ی پسورد توی ذهنم هست براتون ارسال کنم؛ شاید درست بود؛

اگر امکانش هست؛ آی دی بله بدید تا بتوانم باهاتون ارتباط بگیریم

من آلپاری متاتریدر 5 وصل شدم بعد مدت ها. آلپاری جوابه متاتریدر 4 هم از دوستام شنیدم وصله ولی خودم اکانت متاتریدر 4 ندارم. فیوچرز طلا اضافه کرده کسایی که مشکل دارن نمی تونن دائم وصل شن خیلی گزینه خوبیه