بعد دو روز قطعی کامل برای من، در حال حاضر که شنبه ۱۵ فروردین هست و البته بازار هم طبیعتا تعطیل، متا۴ نسخه اندروید آلپاری کاملاً اوکی هست و به راحتی چارتهای بروز و صفحه order رو هم میاره (با سیمکارت همراه اول هستم و با نتهای دیگر تست نکردم)
پرهام جان اگر ممکنه فایل metatrader5 رو در اختیارمون بزاری ممنونت میشم خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم.
بروکر eplanet
بروکر greenup
بروکر الپاری
تا این لحظه شروع کردن به خدمات دهی
احتمالا این هفته بروکر ها یا پراپ ها دونه دونه برمیگردن. نگران نباشین. چون حدود یک ماه گذشته و بازار ایران باید برگرده به حالت عادی
بروکر گرین اپ حساب دمو نداره باید اول حداقل 200 دلار واریز کنی تا حساب بهت بدن. فکر کنم قابلیت تست نداره حتما.
بروکر ایپلنت به صورت نسخه ی تحت وب و تم شبیه تریدینگ ویو داره . حساب دمو میده اما قابلیت باز کردن معامله نداره و فقط تو حساب واقعی میتونین معامله باز کنین
خیلی جالبه امروز شنبه 1405/01/15 بروکر آلپاری متاتریدر چهار وصل شد فکر کنم روزهای تعطیلی باز میشه ![]()
متاسفانه بخش Verify لود نمیشود، لطفا چاره ای بیاندیشید
دارمش چشم فقط یکم دیگه میزارم چون توی سیستممه
سلام وقتتون بخیر
شما واریز و برداشت هم داشتین؟
معتبر هست؟
آپلود: terminal64.rar…
mt5-windows.rar (4.7 مگابایت)
آقا پرهام این واسه ویندوزه؟یوزر پسورد چی بزنیم
برا بروکر تو بزن دیگه اره وین دوزه فقط ببین کدود دانلوده
دسترسی ندارم از گوشیم پاک کردم بروکر لایت فایننس هم وصل نمیشه که بگیرم شما فایل متاتریدر گوشی یه حساب دمو ندارین برام بفرستین
بفرستم سرور رو نمیتونی پیدا کنی و فایل گوشی ندارم فقط ویندوز متاتریدر ای پلنت وبش بازه
الان با این میتونیم به بروکرمون وصل بشیم؟
با چه نتی وصل میشه؟
سلام دوستانی که میخوان بک تست بگیرن و چارت رو آنلاین میخوان میتونن از سایت فراز استفاده کنن دقیقا مثل تریدینگ ویو هست امکانات خوبی داره
از اینجا ببین
ممنون میشم آدرسش بهم میدی منم تهییه کنم
حسنی به مکتب نمیرفت،وقتی میرفت جمعه مبرفت!!!
وقتتون بخیر
نحوه وصل شدن متا به این فایلی که گذاشتینو میشه بگین
آموزشش هست تو آپارات اصن؟