مراحل مهاجرت یک تریدر چجوری هست؟ اصولا چه کشورهایی خوبه و چقدر سرمایه میخواد؟

عزیز،اسم ویزای دیجیتال نومد به شما میگه که دائم نیست
عشایر دیجیتال یا کوچ روهای دیجیتال
موقت هست و در اکثر موارد غیرقابل تمدید
شرایط خاصی هم داره برای گرفتن
اگر درآمد واقعی از نت هم نداشته باشید،اجازه کار توی اون کشور رو نمیدن

2 لایک کرده

داداش با کدام پراپ کار میکنی؟ راضی هستی؟ الانم با این شرایط خدمات میده؟

دوستان که تریدر واقعی هستن و درامد خوبی دارن اگر مهاجرت کردن یا کسیو میشناسن لطفا بگن که کدوم کشور برای تریدر ها مناسبه و وضعیتشون چطور هست ؟

من اکثرا دیدم که میرن ترکیه حداقل تا قبل جنگ

1 لایک کرده

ارمنستان

اذربایجان

گرجستان

افغانستان

سوریه

روسیه

چین

ژاپن

استرالیا

کانادا

کشور های متحده اروپا

1 لایک کرده

بنظر من کسی که سرمایه زیر صددهزار تا داره مهاجرت کار کاملا اشتباهیه. حتی کشور درپیتی مثل ترکیه هزینه زندگی دو برابر شاید بیشتر از ایران باشه.
در ضمن این که الان از ترید سود میکنید به این معنی نیست که در ایندم قراره سود کنید بازار رفتارش کاملا متغیره . مخصوصا اگر کسی بخاد تحت فشار مالی ترید کنه براحتی کال مارجین میشه.

3 لایک کرده

با خود ترید که نمیشه مهاجرت کرد.یعنی مسیرش انقدر سخته که کمتر کسی دنبالش میره

ویزای دیجیتال نومد هست که اقامت موقت حساب میشه،از اسمش مشخصه که قرار نیست به اقامت دائم یا شهروندی برسه.اونم شرایط مشخصی دارن.حداقل باید در ۶ماه درآمدت به اندازه مخارج اون کشور باشه و بهت اجازه کار فیزیکی یا محلی نمیدن.حق بیمه رو باید خودت بدی.برخی کشورها زیر مدرک تحصیلی لیسانس اقامت نمیدن

مسیرهای دیگه مهاجرت هم هست.مثل تحصیلی،خرید ملک،سرمایه گذاری،ثبت شرکت.که شما در اصل با اون روش میری و اونجا کار ترید رو انجام میدی

درآمد از ترید هم فکر کنم حداقل باید ماهی ۲۰۰۰دلار داشته باشی

1 لایک کرده

آیا از طریق ترید راهی برای مهاجرت هست؟؟

خیر.متاسفانه نیست

ویزای فری لنسری بعضی کشور ها میدن

فری لنسری موقت هست

تمدید هم نمیشه

شرایط دریافتش هم شامل حال تعداد معدودی تریدر میشه

وقتی جاگیر شدی یه بیزنس سبک کنارش راه میندازی و از طریق اون برای داعم اقدام میکنی ولی درامدت از تریده

اخرین تحقیق من این بود:

بعضی کشورها مثل اسپانیا،پرتغال،قبرس،گرجستان،مالزی و چندتای دیگه ویزای خود اشتغالی میدن،یعنی شما مهاجرت میکنی اما اعلام میکنی منبع درآمدت خارج از این کشورهاست.

اما شرطش اینه درآمد بالای ۲ تا ۳ هزار دلار در ماه داشته باشی و بتونی ثابت کنی در چند ماه گذشته این رقم به حسابهات پیوسته واریز شده.

هر کشورم شرایط خاص خودش و سیستم مالیات دهی و … خودشو داره.

بین این کشورها گرجستان و قبرس و امارات مالیات نزدیک به صفر دارن.

3 لایک کرده

عزیز ویزای فریلنسری یعنی شما از طریق شبکه های مجازی و نت درآمد داری،با ویزای فریلنسری اجازه فعالیت اقتصادی یا کار برای افراد دیگه رو نداری

به شرطی به شما ویزا میدن که مشاغل موجود در اون کشور رو نگیری

شروط لازمش چیه؟؟

و اینکه فرمودید اول مهاجرت میکنیم

یعنی از طریق ویزا مهاجرت اول برقراره؟؟؟

خدمات دولتی نمیشه ولی مشاغل ازاد میشه

بله.مشاغل آزادی که اعلام نکنه شمارو به کار گرفته.بیمه ات نمیکنه و به راحتی دستمزدت رو بالا میکشه

مهاجرت برای زندگی بهتر هست نه اینکه از داخل چاله به چاه سقوط کنیم

حرف های قشنگی که برای مهاجرت فریلنسری میزنند در باغ سبزه

من از طریق سایتها تحقیق کردم ولی برای جزییات یا صحت سنجی باید از طریق سفارتها یا وکلای مهاجرتی سوال بپرسیم.

شرط اصلی اکثرشون اینه که شما درآمد بالای ۲ تا ۳ هزار دلار داشته باشی.بعد میان میگن خب شما چه مدرکی داری ارائه بدی که ثابت کنه شما در چندماه گذشته همچین درآمدی داشتی؟

بعد باید از طریق موجودی حساب یا روشهای دیگه این موضوع رو ثابت کنید.

بعضی کشورها مقداری پول(۲۰ تا ۳۰ هزار دلار) سپرده هم جزو شروطشونه،بعضیا نه.

یه سری جزییات دیگه هم داره که دقیقا یادم نیست بگم اما کلیت کار اینطوری بود.

بعدش که تونستیم این موارد رو انجام بدیم برامون اقامت ۱ تا ۲ ساله صادر میشه و میریم تا خونه اجاره کنیم و کارای دیگه رو انجام بدیم که ثابت کنیم در یک مکان ثابت در اون کشور خونه اجاره کردیم و …

بعد این مراحل میان کارتهای مربوط به شهروندی و … رو صادر میکنن برامون.

تمام اینها در حد تحقیقه،شاید جزییات پیچیده تر باشه.شما باید از منابع دیگه صحت سنجی کنی.

کارآفرین باش خب

فدای چشمهات میگم مشاغل موجود در بازار کشوری که بهش با ویزای موقت فریلنسری مهاجرت میکنی رو نمیتونی اشغال کنی.کارآفرینی؟میدونی کارآفرین چه چیزهایی لازم داره؟با اقامت زرتکی دیجیتال نومد نمیشه

شرط دریافت ویزا هم اینه که بتونی ثابت کنی از مسیر مجازی در حداقل 6 ماه گذشته کمترین میزان پول مورد نیاز برای زندگی توی اون کشور رو درآوردی.چرا؟چون شما قرار نیست باری روی دوش دولت اون کشور باشی تا برای شغل داشتن شما هزینه کنه.ویزا رو بهت میده تا درآمد دلاریت رو توی اون کشور هزینه کنی و کمکی به اقتصاد اون کشور بشه

و چون درآمدهای مجازی پایدار و ثابت نیست بعد از 1 یا 2 سال میگه بفرما بیرون