اینترنت منظورت چیه ؟پرو یا کانفیک یا آشنا بازی؟
منظورم کانفینگ بود
سلام
ای کاش در شرایط مناسبتری بودیم که همه اینهایی رو که شما گفتید با مستنداتی که دارم،بهتون اثبات میکردم که نمیشه
دوست عزیز دریافت اقامت کاری،چه به صورت واقعی چه به صوری، شرایطه خاصی نیازی داره که هیچ کدوم از دوستانی که الان ایران هستن این شرایط رو ندارن.
مرزش بازه بصورت زمینی
با ثبت شرکت میتونی بری ارمنستان و بمونی . حدود 1000تا1200 دلار ثبت شرکت و اقامت هزینه داره
ترمینال آزادی هم اتوبوس رفت حدود 5تا5.5 میگیرن.برگشت حدود 7 تومن . کل زمان ثبت و اقامت هم حدود 35 تا 45 روز طول میکشه
اطلاع نداشتم. فک کنم مرز اونورا زیاد سخت گیر نیستن راحت رفت و آمد میشه.
همه چیز بستگی به درامدتون داره
اگر بتوانید با مدرک و تاریخچه معاملاتتون ثابت کنید
هفته ای بالای ۵ هزار دلار درآمد دارید
کشورهای تایلند ، سنگاپور ، مالزی ، یونان ، قبرست ، اسپانیا ، ویزای اقامت میدن
هفته ای 5 هزار دلار؟؟؟ خیلی زیاد نیست؟
درود دوست عزیز
بنده خودم چند روز دیگه عازم ترکیه هستم.
دوستان میگن مدرک فلان بگیر استیتمنت باید داشته باشی همش کشکه دوست عزیزم هیچ کشوری صرفاً با مدرک cfte و استیتمنت شش ماهه یک ساله بهتون ویزا یا اقامت نمیده. دوستان یک چیزی میشنوند یک چیزی میگن. از کسی هم که مهاجرت نکرده به هیچ عنوان مشاوره مهاجرت نکنید. شاید تنها لازمه مهاجرت به هر کشوری درآمد و تمکن مالی شماست. اگر درآمد بالای هزار دلار در ماه دارید میتونید از هزینه های خارج از کشور برآیید بنده میتونم راهنمایی تون بکنم
برادر اون مدارک که فرمودین به تنهایی شمارو سوار هواپیما نمیکنه
باید اون مدارک رو جلوی چشم کارفرمای خارجی گذاشت تا اگر به نظرش مناسب بود و در تیم کاریش جای خالی داشت برای شما اقامت کاری درست کنه
اون اقامت هم موقت هست،اگر خلاف اون مدارک ثابت بشه یعنی برای اون شرکت سودسازی نکنی،سریع دکمه خروج رو میزنه
برای همین در تمام تاپیک های مهاجرتی گفتم دنبال مهاجرت با ترید نباشید
در ضمن اگر استانبول رفتی،دور میدون تکسیم،سر خیابون استقلال از طرف من یه ساندویچ دونر مرغ با نون لواش بزن
![]()
این مطالب که شما فرمودین در صورتی هست که یک شرکت با موسسه به دنبال جذب تریدر و استخدام هست که اونم شرایط خاص خودشو داره و استخدام شاگرد ساندویچی نیست که با یک استیتمنت و یک مدرک خیلی راحت بشه طرف استخدام شد. بعدش تریدر واقعی هیچ وقت دنبال استخدام نیست. این دوستمون هم اولش گفتن نمیخوام استخدام بشم
فنفیکس وپراپ گلشاهیان قبول ندارید ؟معتبر نیستند ؟
اکبر جون ، هفته ایی ۵ هزار دلارو که اگه داشتیم که الان زنگ میزدم خود ایلان ماسک یه دیش بالا پشت بوم خونم برام نصب کنه داداش
بعدم اونایی که نام بردی بزن تو chatgpt یه خلاصه مطلبشو ببینی بهت میگه که درامد ماهانه برای ویزای خود حمایتی ، فقط یکی از فاکتور ها هستش
درود
من قسمت آخر صحبتتون را متوجه نمیشم!
شما میفرمایید ۱۲هزارلیر معادل۳۰۰دلاره دیگه. خب ۳۰۰ دلار که پول کلانی نیست که یه تریدر از پسش برنیاد!
من نظرم اینه اگر دوستان سرمایه ندارند و تریدر نیستند (در واقعیت). اصلا مهاجرت را فراموش کنند.
جوینده یابنده است …پایان سختی پیروزی است
ببین به چه بدبختی افتادیم برای کار باید بریم افغانستان ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
گذشته از شوخی …. شرایط بزودی عوض میشه و اینترنت وصل میشه . همینجا بمون و با ترید درآمد دلاری داشته باش و پادشاهی کن ( به سختیهاش می ارزه ) هر چند وقت یکبار هم برو مسافرت خارج از کشور و دنیا رو بگرد …. نظر من اینه : هیچ جا ایران نمیشه …. میمونیم و میسازیمش ![]()
خدا قوت…قبلی ساختن،اومدن زدن و رفتن…شما هم بسازی،باز میان و میزنن و میرن
سادهترین مسیر اینه که بری یه کشور نزدیک که ورودش راحته مثل ترکیه، ارمنستان یا گرجستان. بعضیا بدون ویزا میشه رفت، بعدش اونجا خونه اجاره میکنی و برای اقامت موقت اقدام میکنی. ترکیه مثلاً با اجاره خونه یه اقامت یکساله میده، ولی باید هزینه اجاره، بیمه، ترجمه مدارک و اینا رو حساب کنی که معمولاً چند هزار دلار آب میخوره. امارات هم برای تریدرها جذابه چون حساب بانکی و فضای مالی بهتره، ولی خوب این چند وقت زدیم داغونش کردیم دیگه با ما دوست نیست.
اگه بخوای تمیز و قانونی بری جلو و یه اقامت بلندمدت بگیری، میتونی سراغ ویزای دیجیتال نومد یا فریلنسری کشورهایی مثل پرتغال، اسپانیا یا بعضی کشورهای اروپای شرقی بری. شرطش اینه که ثابت کنی درآمد دلاری ثابت داری و میتونی از پس هزینههات بربیای. باید چند هزار یورو تمکن نشون بدی و مدارک درآمد ارائه کنی. خیلیا هم اینجوری میرن که اول میرن یه کشور ارزونتر اطراف، اونجا مستقر میشن، حساب بانکی باز میکنن و بعد از همونجا برای ویزای بهتر اقدام میکنن. ولی خوب سرراست ترینش همون ترکیه است.