سلام
جاش مهمه - چرا؟ اول اینکه از چاله در نیایی بیوفتی توی چاه
مهاجرت سخته - فشار روانی زیادی به آدم میاره - محیط جدید آدم های جدید فرهنگ جدید فرهنگی که هیچی ازش نمی دونی یا با فرهنگ تضاد داره - زبان جدید {هیچی از اون زبان نمی دونی یا اگر انگلیسی هست کم می دونی و تازه اول راهی} - هیچ توانایی برای ارتباط گیری نداری - تا چندین و چند ماه احتمالا از نظر پارتنری تنها می مونی تا زمانی که سریع بتونی خودت رو بکشی بالا و زبان رو سریع یاد بگیری و تازه بعدش اگر با این زبان دست و پا شکسته بتونی مخ بزنی که بعیده - دختر یا زن براش مهم نیست تو بلدی یا نیستی ، درکی در کار نیست دلیلی هم نداره که درکت کنه باید بتونی مخ بزنی که با زبان ضعیف {که دیگه تازه راه افتادی} نمی تونی
چه بسا تو کشوری که میری دید خوبی نسبت به ایرانی ها نداشته باشند{مثل دیدی که ایرانی ها به افغانستانی ها داریم} و این دوباره کار رو سخت تر می کنه {اگر کشورهای اطراف باشند که بدتر - الان تقریبا از ایرانی ها بدشون میاد}
مسئله بعدی :
شما با ترید نمی تونی مهاجرت کنی با درآمد ترید می تونی
پول حلال همه مشکلات - ابزاری از پول قدرتمندتر نیست که بتونی باهاش هرکاری بکنی
درآمدت حداقل باید بالای 3-5 هزار دلار باشه و این مخارج هر ماه تو ، بعد از مهاجرته
بهترین گزینه ، اگر امکان پذیر باشه {قبل از جنگ امکان پذیر بود} امارات هست چرا؟ چون مالیات از ترید نمی گیره {صفر} و بقیه کشورها میگیرن حتی گرجستان یا ترکیه{مالیات بالایی هم می گیره}
چطوری می تونی این کار رو بکنی؟ باید یه شرکت صوری بری ثبت کنی و یه هزینه ثبت میدی و هرسال باید تمدید کنی - یه پولی هرسال ازت مفت مفت می گیرن{البته زیاد نیست ولی تنها گزینه ست} اما این گزینه موقتی هست باهاش به اقامت نمیرسی - پاسپورت رو که امارات اصلا به هیچ کس نمیده {فقط یه گزینه ویزای گلد یا اقامت ده ساله داره که به کسی میده که نیم میلیون دلار ببره تو امارات یه چیزی مثل خونه بخره یا تو یه پروژه ای سرمایه گزاری کنه > که اونم توی این جنگ : باد هوا شد > هر ایرانی که ویزای گلد داشت و خارج از امارات بود یا توی امارات زمان جنگ نبود > ویزای گلدش باطل شد}
پس کم ریسک ترین گزینه ثبت شرکته{و کم هزینه}
حداقل 3-5هزار دلار هزینه مخارج زندگی ت توی امارات میشه{لازم نیست دبی زندگی کنی که شهر گرونیه برو یه جای ارزونش}
و از اونجا می تونی تلاش کنی اقدام کنی برای گرفتن اقامت یه کشور دیگه با کمترین هزینه ممکن
و اما چرا اصلا باید به مهاجرت فکر کنی؟
فرض کن ماهی 5هزار دلار از ترید درآمد داری : میشه ماهی 850 میلیون تومن
تو ایران با این پول می تونی راااااحت زندگی کنی - و بصورت سود مرکب پول رو نگه داری توی حسابت و لات سایزت رو طبق سیستم مدیریت سرمایه ت زیادتر و بیشتر کنی > اینجوری هرماه سودت بیشتر میشه{با فرض بر اینکه سیستم معاملاتی ت ثابت باشه که نیست>چون تو مدام درحال یادگیری هستی و سیستم معاملاتی ت پیشرفت می کنه وبهتر میشه}
به مرور درآمدت از6 و 7 هزار دلار هم بیشتر میشه{10 ماهش میشه600هزار دلار}
همین ها رو می تونی جمع کنی و مثل آقا با سری بالا ، بری هر کشوری که دلت می خواد و اراده می کنی زندگی کنی - چون همونطور که گفتم پول حلال همه مشکلات - با پول میشه اقامت هرکشوری رو بخری
نگرانی ت بابت چیه؟
درآمد چند هزار دلار رو با همین بروکرهای معمولی توی ایران هم میشه درآورد-بالاترش رو باید بری سراغ بروکر معتبر تر {من خودم سراغ دارم که این درآمدها رو با همین بروکرهایی که با ایران کار می کنن درمیارن خیلی راحت}
مشکلت اینترنت؟ دوباره> پول حلاله هرمشکلیه > کانفیگ میخری - نه؟ نمیخوای؟ سیم کارت پرو می خری؟ بازم نه ؟ بیشتر پول خرج کن سیم سفید بخر
سیم سفید چند؟ هرچقدر باشه به سختی های مهاجرت میارزه - استارت مهاجرت رو بزنی{ثبت شرکت} باید 6-7 هزار دلار راحت خرج کنی}
مخلص کلام : تمرکزت روی تولید ثروت{بیشتر کردن درآمدت از ترید} باشه نه روی فرار کردن
با جایی که هستی به صلح برس-کاری به اتفاقات روزمره زندگی ت نداشته باش-تمرکزت رو بگذار روی کارت پیشرفتت و زندگی ت و بغیر این ها به هیچ چیز دیگه ای فکر هم نکن
چون مغز توانایی و گنجایش محدودی داره - ذهنت رو فقط برای موارد مهم خالی کن
کاملا درسته ولی این بحثی که کردی برای ی شخص مبتدی هستش نه کسی که چندین و چند ساله ترید میکنه و اون سرمایه ای ک گفتی جمعش کرد و الان تنها راه باقی مونده زندگیش مهاجرته…
وگرنه مهاجرت برای کسی ک سرمایه اولیه و تجربه در بازار فارکس نداره بشدت میتونه دردناک باشه و سخت .
حتی از نظر بنده تجربه رو هم میشه با پول خرید پس اگر فقط اون سرمایه رو داشته باشی بهترین راه زندگیت میشه مهاجرت کردن به ی کشوری که بتونی ی زندگی راحت توش شروع کنی و تا آخر عمرت راحت زندگی کنی
و در مورد ترید کردن توی ایران عزیزمون بخوام بگم توی ایران بری کارگری بکنی بهتر از اینکه تریدر بشدت موفق بشی چون طی تحریم هایی ک رژیم انگل صفت آمریکا به ایران تحمین کرده واقعا برای کسی که یه تریدر حرفه ای و سرمایه داره ایران بدرد نمیخوره .
در کمترین حالتش میشه گفت که ما با کسانی که خارج از کشور زندگی میکنن ریز ترین تفاوتمون در بحث بروکر ها و صرافی هایی هست ک کار میکنیم اینجور بگم ک تفاوتش زمین تا آسمونه
و همین موضوع بروکر ها برای کسی که ب صورت حرفه ای ترید میکنه بشدت دردناکه
برادر من - دری وری بهم نباف
تو یا این درآمدی که من گفتم رو داری یا نداری
اگر داری این شر و ورها چیه می نویسی پاشو برو مهاجرتت رو بکن
اگر نداری > بازم اینا شر و ورهه — گفتم تمرکزت رو بگذار روی موفقیت روی ترید
بهت گفتم من همین الان می شناسم با همین بروکرهایی که با ایران کار می کنن{که خیلی هم به قول شما امن نیستن} بالای 10 هزاردلار در ماه درمیارن{وحتی بیشتر} >>> {با همین تحریم هایی که الان هست}
عددهایی برداشت میزنن که اصلا نمی تونی باور کنی !
ولی دیگه من نگفتم مثل اونا کار کن و برداشت بزن - میگم تا 5-6 هزار دلار که دیگه راحت با همینا می تونی کار کنی - کار کن پیشرفت کن درآمدت رو بیشتر کن جمع ش کن بعد به مهاجرت فکر کن و مثل آقا مهاجرت کن{نه بدبختی و بیچارگی}
کلا شما به استراتژی سودده برسی>خودت می فهمی آروم آروم کدوم بروکرها امن هستن یا بهتر بگم امن تر هستن > اونی که نخواد سودت رو بده همون اول یه قری سرت میاد یه اذیتی می کنه = می فهمی برداشت میزنی میری یه بروکر بهتر
یه تفکر اشتباهی که هست اینه که اگر سود کنی به ضرر بروکرهه - در حالت کلی که اکثریت ضرر می کنن بله
ولی اگر بروکر به این نتیجه برسه که شما تریدر سوددهی هستی ، حسابت رو مانیتور می کنه - وجود تو بعنوان تریدر توی اون بروکر یه نعمت - کلی می تونی براشون درآمدزایی بکنی {می بینن چه پزیشن هایی می گیری}
من رفیق دارم - از سمت بروکرها بهش زنگ میزدن و بهش تبریک می گفتن بخاطر رشد سرمایه اش و سود مداوم ش - جوری شد که زور می گفت به بروکر - به پشتیبانی می گفت باید اسپرد منو صفر کنی - پشتیبانی می گفت من نمی تونم ، اجازه این کار رو ندارم{رفیقم می گفت غلط کرده باید صفر کنه}
می رفت ایمیل مدیر ارشد بروکر رو پیدا می کرد–بهش ایمیل میزد که اسپرد و کمیسیونم رو باید صفر کنی
فکر می کنی نتیجه چی شد؟ بله از سمت مدیر ارشد بروکر ایمیل دریافت کرد و بهش زنگ زدن که اسپردت رو صفر کردیم
یعنی هیچ سودی درآمدی بروکر از حضور این تریدر{رفیقم} بدست نمیاورد{بصورت مستقیم البته} و البته به صورت غیرمستقیم فقط حضورش توی اون بروکر خیلی سودها داشت براشون{چون برآیند سودش خیلی بالا بود}