اقامت گرفتن کشور دیگه برای کار با بروکرهای رگوله شده معتبر

میخواستم بدون اگه یکروزی به سود مستمر رسیدم و سرمایه بالای ده هزار دلای و حتی بالای صد هزار دلار داخل بروکر بزارم و با توجه به توصیه هایی که اساتید میکنن که بالای ۱۰ هزار دلار وارد بروکر نکنید ایا ارزش دارد برای ساخت حساب بروکر رگوله شده که به ایرانیان خدمات نمیدهند و معتبر هستند اقامت کشور دیگه ای رو بگیرم و چه کشوری رو پیشنهاد میکنید لطفا جواب بدید این سوال برای من خیلی مهمه

با تشکر

هیچ جا ایران نمیشه و …
با اون سرمایه نمیتونی تقسیم کنی و از چندجا سود بگیری کم ریسک تر هم هست
ایران به این خوبی، نه قانون ثابتی نه مالیاتی پارتی بازی. دیگه دنبال چی هستی

با این طرز فکرت، که همه رو از دست میدی.

یعنی میگی مثلا پنجاه هزار دلارو مثلا تو پنج تا اکانت نگه دارم؟

من نمیخام برم یه جای دیگه زندگی کنم فقط هدفم کار با بروکرای معتبره

من بر اساس تجربه خودم به این سوال جواب میدم و دلیلی بر درست بودن حرفام نیست.

نمیخوام بگم مهاجرت منطقی هست یا بروکر رگوله ارزش داره یا نه و کدوم کشور خوبه و …

هفته ها و ماه های اول که شروع کردم به کار دغدغم این بود چرا بروکر خوب به من خدمات ارائه نمیده،نکنه پولم خورده شه و ده ها فکر دیگه.اما اصلا مشکل بروکر نبود،۳ الی ۴ سال گذشت و من به سود مستمر نرسیده بودم و برام دیگه بروکر معتبر معنی نداشت،مشکل فعلا خودم بودم که عملکرد خوبی نداشتم نه بروکر و الکی وقتم و انرژیم رو برای پیدا کردن بروکر خوب و یا فکر کردن به اینکه نکنه پولمو بخورن هدر دارم.

اما امروز بعد از گذشت چندین سال میتونم به این چیزا اهمیت بدم و به مهاجرت فکر کنم چون تا حدودی امکان کسب درآمد رو پیدا کردم.

برای شما هم توصیه ام اینه که اگر به اون حد از اطمینان برای زندگی تو کشور دیگه نرسیدین و یا هنوز این امکان رو ندارین که درآمد و برآیند مثبت سالیانه ثابتی رو برای زندگی تو یه کشور دیگه داشته باشین،بجای درگیر کردن فکر و انرژیتون به خاطر بروکر معتبر،وقتتون رو برای پیشرفت معامله گری و رسیدن به برآیند مثبت بزارین.

وقتی به این مرحله برسین میتونین خودتون جواب این سوال رو به راحت ترین شکل ممکن بدین و تصمیم بگیرین مهاجرت کنین یا نه.

خیلی ممنون

واقعا کمک کننده بود

واقعا دارم ذهن خودمو الکی درگیر میکنم

دقیقا منم دغدغه ام همین بوده از اول. اونم ریشه در ایرانی بودن ما داره که هر کی از راه میرسه میخواد سرمون کلاه بذاره. ولی خب منم به سود مستمر نرسیده به فکر این چیزا بودم.

همین بروکرهای دره پیتی که ایران بروکر معرفی کرده با همینا خیلی ها دارن اجاره خونه شون رو هم میدن و زندگیشون رو میگذرونن و به مشکلی نخوردن.

الان با این وضع مملکت ما تا دم مرز هم نمیتونیم بریم

اصلا کدوم سفارتی بازه که ویزا میده؟

با چی اصلا میخواید برید؟

دقیقا،موافقم با حرفت

میدن با هزارتا حاشیه.از بستر نا مطمعن تا زمان تایید و بررسی.بدون ریبیت. حالا همه اینارو مثلا با اکسنس مقایسه کن

باید به این نکته خیلی مهم توجه داشته باشیم که تریدر سودده از این نظر که درآمدش با دلاره ولی مخارجش با ریاله اینجا از نظر مالی براش بهشته، در ضمن در اکثر کشورهای دیگه از تریدرا ما لیات هم میگیرن ، اگر به یک کشور دیگه مثلا امارات برین باید حداقل ماهی ۵ هزار دلار برای اجاره منزل و غذا پرداخت کنین اما در ایران به هر گرونی هم که حساب کنیم ماهی ۵۰۰ دلار هم نمیشه ، معنیش اینه که بعلت مخارج نسبتا کم زندگی در ایران اگر تریدری در اینجا سودده باشه حدود ۱۰ برابر از تریدرای مشابه در ار وپا و ا مریکا و بسیاری دیگر از کشورها ثروتمندتر خواهد بود.

اره اصلا منم یادم رفت اینو بگم

کشورهای دیگه خیلی سخت میگیرن و حتی سر تبدیل تتر به یورو و دلارشون واقعا کارمزد زیادی میگیرن

اینجا خیلی بهتره براشون

الان ایران میتونه مهاجر بگیره اصلا به خاطر همین امکاناتش

از ایران بهتر کجا میشه پیدا کرد؟:joy:

مشکل اینجاست که صرفا مخارج رو نمیشه در نظر گرفت،شما تو یه کشور درست حسابی برقت سر جاشه،اینترنتت سر جاشه،هر جایی بخوای حساب باز کنی مشکلی نداری،جذب سرمایه بیشتری میتونی انجام بدی،هوایی که نفس میکشی باعث سرطان نمیشه،مواد غذایی که میخوری سالمه،بهترین درمان رو داری،کسی گیر الکی بهت نمیده،کلاهی سرت بره قانون درست حسابی هست میتونی از بروکر و … توضیح بخوای و هزارتا مورد دیگه.

من ترجیح میدم چند هزار دلار بیشتر خرج کنم اما درست زندگی کنم تا اینکه ۵۰۰ دلار خرج کنم اما هیچ کدوم از مزیتهای یه زندگی خوب رو نداشته باشم.

با این طرز فکر اکر من جای شما بودم و سودده بودم و میتونستم بیشتر از ۱۰۰۰۰ دلار در ماه از بازار دربیارم حتما میرفتم (بعلت بالا بودن هزینه برق ، نت ، گاز و اجاره و غذا و مالیات و … کمتر از ۱۰۰۰۰ اونجا نمیشه یه زندگی معمولی داشت) ، اما اگر نمیتونستم این درآمد را داشته باشم طرز فکرم را تغییر میدادم تا اینجا هم شاد باشم و زجر نکشم.
هرچند که اینجا مشکلات خیلی زیادی داریم که شما هم بخوبی چندتاشون را گفتین اما متاسفانه فکر میکنم اون زندگی رویایی در ا روپا و ا مریکا که کردن توی مغز ما هم در واقعیت به این خوبیهایی که فکر میکنیم نیست ، از قدیم میگن حرف راست را باید از بچه شنید ، حرفای یه دختر بچه که در ا مریکا بدنیا آمده و زندگی میکنه :

برای نگهداری پول بالای ۱۰ هزارتا کول ولت بهترین گزینست

اگه مدرک تحصیلی داری سنت کمه دیپلم گزینه خوبیه اگه دانشگاه میری تطبیق بزن اگه لیسانس به بالا داری با همون برو کشور دیگه ارزونتر درمیاد

ثبت شرکت گزینه بعدیه

اقامت از طریق سرمایه گذاری یا خرید ملک

و ازدواج

10 k برای زندگی معمولی تازه؟!! از هر مدل AI که دم دستت سوال کن ببین با 10k چکارا ک نمیشه کرد