بیخیال قصه نگو من دارم زندگی میکنم اینایی که گفتی شبیه دهاتای ترکمنستان بود آب و میتونی دستکاه تصفیه بخیر یا مثل همه ۱۹ لیتری بخری اجاق گاز هم برقیه گفتم هزینه اینجا به پوند هست برای تریدر موفق که ماهی ۵۰۰۰ دلار درمیاره اینجا خوبه
اگه دلتون خواست تجربیات خودتون رو در مسیر مهاجرتتون بعنوان تریدر با دیگرن به اشتراک بذارید تا از تجربیاتتون استفاده کنیم لطفا اینجا به اشتراک بذارید!
![]()
تنها مهاجرتم با ترید ، از یزد به تهران بود
داخل تهران معامله زدم ، 100 دلار به فنا دادم
اما خب ، مسافرت بود خوش گذشت ![]()
ان شاالله دوباره بری تو سود
کسی تجربه یا راه حلی داره برای مهاجرت آسون یک تریدر به اشتراک بذارین…![]()
خیلی از شرکت ها تو کشور های عربی استخدام میکنن عللخصوص امارات شرایطشونم بنسبت خوبه ولی … دیگه تو یک ایرانی هستی …
خب شرایطش چیه ؟ استیتمنت چند ساله میخواد ؟؟؟
قطعا یک رزومه ای باید داشته باشی خودم که شخصا هیچوقت دنبالش نبودم ولی یکی از بچه ها پیگیرش بود صحبتی که داشتم این بود که شرایط سختی برای رزومه نمیخان همین که ترید رو بلد باشی کفایته یک دانش فنی متوسط … بیشتر نمیدونم تا همین حد مطلع بودم ولی تحقیق کن از این به بعد همجا فکر میکنم خیلی باید سخت بشه برای ماها
آخه یکی از پلتفرمهای معتبر برای پیدا کردن شرکت یا درخواست کار و معرفی لینکدین بود که اونم فیلتره.
برای یه تریدر امارات بهترینه هم زمانش عالیه هم خود کشورش عالیه هم فاصله با این خرابشده عالیه مالیات این حرف ها هم نداره فقط فعلا راه بده نیست اونم احتمالا بعد جنگ درست بشه
هزینه زندگی در امارات حداقل ۲۰۰۰ دلار در ماهه
لطفا دوستانی که به روش خودحمایتی مهاجرت کردن تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن استفاده کنیم!
اینو از اول جنگ هی میگن هفته دیگه تموم هفته دیگه تمومه
این جنگ تا شهریور هم تموم نمیشه
میگید نه بشینید تماشا کنید
کامنت ها و کف آرزو ها رو می بینم که دسترسی به اینترنت برای امرار معاش هست . حسرت میخورم که چرا رسمی مثل هاراگیری نداریم. حیف از این وطن و صد حیف از این شرایط.
دقیقا همینه ولی کسی که میخواد مهاجرت کنه باید حداقل پول یکسال زندگی تو دبی یا جایی که میخواد بره رو داشته باشه نظر من اینه این پول هم باید از ترید دربیاره حالا ببینه میتونه ماهی مثلا ۳۰۰۰ هزارتا دربیاره بعد پاشه بره اگه نمیتونه خوب نباید هم به مهاجرت فکر کنه ، میدونم شرایط خوب نیست ولی چاره هم نیست باید آماده بشیم بعد بریم
اگه حدودا ۵۰۰۰ دلار پول دستتون هست،میتونید برید ترکیه اقامت بگیرید بگیرید و بنشینید راحت کار کنید.البته اگه به مرحله ای رسیدید که مطمئن هستین میتونین از این بازار پول دربیارید.در غیر اینصورت ترکیه تبدیل به کابوس میشه براتون.
البته این رو هم بگم که فکر نکنید که با اقامت ترکیه میتونید با بهترین پراپها و بروکرهای دنیا کار کنید،چون ملیت شما برای اونها مهمه نه جایی که اقامت دارید.
اونجا هم باشید باز هم باید با همین پراپهای ایرانی کار کنید.
در مورد بروکرها هم نهایتا بتونید با مدرک گواهینامه رانندگی و چند تا مدرک اقامتیه فیک در یک بروکر معتبر حساب داشته باشید
هیچ کدوم از صرافیهای ترکیه هم به دلیل قانون پولشویی به شما خدمات نمیدن
با کارت اقامتی که به شما میدن،حتی یه حساب بانکی ساده هم نمیتونید باز کنید،حتما باید با دادن رشوه از طریق واسطه ها اینکارو انجام بدید
تک تک اینهارو که گفتم خدمتتون همه رو خودم تجربه کردم متاسفانه.با اطلاع از اینها اقدام کنید
آقای علوی پس باید چیکار کرد راهکار بده به قلب راهکار بزن وگرنه میدونیم اوضاع چیه تهش نابودیم چون دستمون تو پول نفت نیست، راهکار بدید
![]()
![]()
![]()
پاسپورت نمیخاد؟
راهکارها(نظر شخصی)
۱ اگر اون مبلغی که گفتم،موجوده و شرایطش رودارید،با همه ی اون مشکلاتی که گفتم موجوده،برید ترکیه . چون اون مشکلات میشه یجورایی دست و پا شکسته حل کرد.
۲ اگر قصد موندن در ایران رو دارین ،فعلا تا شرایط عادی نشده،سراغ هیچ پراپی نرید،چون اینهاییی که فعلا موجودن،اینها امروز هستن فردا نیستن،سرورهاشون یک ساعت وصلن شیش ساعت قطع.اینها در شرایط عادی کسی نمیره سمتشون
۳ اگر از قبل در بروکر معتبری حساب داشتید و الان هم سایت و سرورهاشون متصل هستش،حداقل ۱۰۰۰دلار حسابتون رو شارژ کنید،و یه اینترنت خوب تهیه کنید(حجم خیلی زیادی هم نیاز ندارید) بشینید با ستاپی که مطمئن هستین که براتون سودده هست،ترید کنید.هزینه های زندگی تون تا حدودی در میاد توو این اوضاع.
۴ اگر هم این مبالغی رو که گفتم ،فعلا ندارید،بهتره تا بهتره شدن اوضاع مالی،سراغ کاره دیگه ای برید
سلام .اقامت کاری یا چالیشما آیزین در وان ترکیه با 12.000لیر معادل 300دلار دیشب یکی از دوستان می گفت اگه صحت داشته باشه خیلی خوبه و سه ماه هم می تونی بدون ویزا بمونی …
اگه اقامت اوکی بشه با ftmo میشه کارکرد من قبلاً اقامت توریستی دوساله داشتم و با ftmoکار کردم و مشکلی نداشت و حتی بروکر هات فارکس خدمات می داد…
کارت بانکی شعبه به شعبه فرق دارد و با داشتن اقامت بهتون می دهند..چیز عادی است ..
فقط مونده اعتماد و باور به ستاپ داشته باشی الان از سال 90فیبو گروپ ..ای آف سی هنوز دارند کارمی کنند و هیچ مشکلی تا الان نداشتند
داشتن یک ح شخصی و پراپ از فنفیکس .فورافیکس .فاندنکست..تا اقامت درست بشه
هزینه اجاره یک آپارتمان در وان 10تا12هزار لیر است منتها حداقل باید سه تا 4 نفر بود که فشار نیاد…