دیدگاه جالبی بود تا حالا اینطوری به درآمد ترید و مقایسش با بقیه شغلا فکر نکرده بودم
این مثل این میمونه که بری داخل باشگاه و بپرسی بچه ها دمبل چند کیلویی منطقیه؟
هر کسی با توجه به شرایطی که داره،یه عدد روانی مشخص از مقدار سود و ضرر درونش شکل میگیره و این مقدار به مرور زمان تغییر میکنه.و هیچ ربطی به مقدار بالانس حساب و یا درصد ریسک نداره
اگر عدد روانی من 100 دلار باشه،به محض اینکه در معامله به این رقم برسم حالا چه سود و یا ضرر،ناخوداگاه دچار از دست دادن کنترل و مسیر منطقی برای مدیریت و اجرای سیستم میشم.مهم نیست این صد دلار یک درصد از بالانس من باشه و یا 10 درصد
به مرور زمان این عدد تغییر میکنه و گنجایش و ظرفیت ذهن ابعاد بالاتری به خود میگیره.و شاید با همون استراتژی سود بیشتری نسبت به گذشته کسب بشه
16 تا 32 درصد در ماه برای یه تریدر با تجربه منطقیه
گفتم نظرم رو بگم شاید به دردتون بخوره
اول از همه به به تایم فریمت برمیگرده که تو چه تایم فریمی کار میکنی
مثلا تایم فریم یک دقیقه ای در یک سشن تعداد خیلی بیشتری کندل نسبت به 5 دقیقه ای داره و همینطور تایم فریم 5 دقیقه ای نسبت به 15 دقیقه ای تعداد بیشتری کندل داره در یک سشن و همینطور به بالا
تعداد ترید هایی که تو هر تایم فریم میتونی بکنی در هفته و ماه کاملا متفاوت میشه و هرچی تایم فریمت بزرگتر میشه تعداد ترید هات کمتر میشه (که البته مشکلی نداره ، تایم فریم بزرگتر فرصت تصمیم گیری بهتری بهتون میده)
بعد از تایم فریم ، استراتژی مهم هستش ، که استراتژی در یک روز یا یک هفته یا ماه در تایم فریمی که کار میکنی چند تا ترید بهتون میده .
در آخر خیلی راحت میتونی با گرفتن بکتست از استراتژی تو تایم فریمی که کار میکنی در یک یا چند ماه ، یک درصد حدودی به دست بیاری که هر ماه چه قدر سود میکنی .
بعد همه این ها بحث تحمل روانی هم هستش ، این که شما اکانتت چه قدره ، شاید الان با یک اکانت 1000 دلاری و یا 500 دلاری ، قدرت تحمل ریسک های 1 یا 2 درصدی رو راحت داشته باشی ، ولی اگر اکانتت برای مثال صد هزار دلار باشه ، قدرت تحمل ریسک همون یک درصد رو هم نداشته باشی و ریسکت بیاد حتی زیر یک یا نیم درصد
در کل چیزی به عنوان سود ماهیانه منطقی وجود نداره و بستگی به سبکی که داره که داری کار میکنی ، یکی شاید رو اکانت 10 میلیون دلاری با زیر یک درصد صود ماهیانه هم اوکی باشه ، یکی شاید رو اکانت 1000 دلاری 200 درصد سود کنه ماهیانه (مطمئنا هر ماه عدد ثابتی نداره و بالا پایین داره نسبت به شرایط اون ماه)
به نظرم بهترین کار این هستش که کسی رو مرجع قرار ندی و کار خودتو بکنی
این تشبیه مقدار سود قابل قبول با دمبل در باشگاه خیلی کامل و درست بود. احسنت
سود منطقی : از صفر درصد تا هزار درصد
شخص با شخص متفاوته
برای حساب های زیر 50 هزار دلار معمولا با ریسک ۱ و ۱.۵، سود ماهانه بین ۵ تا ۱۰٪ پیشنهاد میشه
حساب های 100 هزار و 200 هزار با ریسک ۰.۵ و ۱، سود ماهیانه بین ۲ تا ۵٪ ….
البته میزان سود منطقی برای هر تریدر فرق میکنه.
این سوال یکم کلیشه ای هستش به این علت که هم سرمایه ها متفاوته هم سبک ها حتی با درصد هم بخوایم بگیم بازم شخص به شخص متفاوته!
جایی که نظمش تو بی نظمیه،دنبال منطق نگردین
چندتا پراپ داشته باش با تارگت سود ۳الی 6 درصد هر کدوم تارگتا زده شد برو سراغ اکانت بعدی…
دنبال درصد سود های بزرگ نباش
وین ریت ۴۵درصد با ریسک به ریوارد ۳ که شما تازه میگی بالای ۳ ولی فرضا همون ۳:
(توهر ۱۰۰معامله)
۴۵×۳=۱۳۵ واحد ریوارد
که از ۵۵ واحد استاپ کمش کنیم میشه:۸۰
گیریم درماه فقط ۳۰تا معامله انجام بدی،با ریسک یه درصد میشه سود ماهانه ی ۲۶ درصد!!!
که اصلا منطقی نیست و یه جای کار میلنگه یا حداقل تو دراز مدت امکان پذیر نیست
این سوال از جنبه روانشناسی ترید (و نه خود سوال) پرسیدنش تا وقتی که تریدر( تریدر دیگری غیر شما ) به سوددهی مداوم نرسیده نباید پرسیده بشه چون از ابتدا ذهن تریدر رو به بازی برد و باخت میکشه و به نتیجه ی ترید وابستگی احساسی پیدا میکنه. سوال درست اینه: درصد منطقی اجرای دقیق پلن معاملاتی یک تریدر چقدره
چون شرایط ریسک به ریواردم سختگیرانس معاملاتم کمه 6 یا 7 تا معامله به طور میانگین در ماه دارم( ماهی رو که 1 یا 2 تا ترید هم تجربه کردم)
دوست عزیزی گفتند ، در ماه ۲ الی ۳ درصد سود بگیر کافیه.
خب اگه طرف میخواست ۲ الی ۳ درصد بگیره که پولش را میذاشت بانک یا صندوق درامد ثابت بورسی که بدون هیچ نگرانی سودش را بگیره.
بحث من این نیست که داخل ترید یک شبه باید پولدار شد، بحثم اینه یک تریدر بعد از یک مدت باید بتونه از سایر سرمایه گذاریهای مرسوم بیشتر سود کنه و مدام خودشو ارتقا بده.
من هدف گذاری سود روزانه دو درصد هستش که با توجه به استراتژی مارتینگل و مدیریت معاملات انجام میدم. به لحاظ استراتژیک پر ریسک هستش و نیاز به روانشناس قوی ترید و مدیریت معاملات داره. پر ریسک هست اما بازدهی بالایی داره. دو مرتبه حساب ریل 250 دلار رو به محدوده 1000 دلار رسوندم طی یکماه اما با توجه به ضعف در روانشناسی و مدیریت ضعیف ناشی از روانشناسی کال مارجین شدم. در اون موقع به حد ضرر روزانه و هفتگی پایبند زیاد نبودم. اما در حال حاضر حساب دمو 6000 تایی رو طی سه ماه با قطعی اینترنت هفده روز دی ماه که تو دلش بوده رسوندم به 48000 تا قبل از قطعی اینترنت اخیر.
درصد سود روزانه شما به سبک و استراتژی شما و درصد ریسک معاملات شما بستگی داره بنابراین بسیار متفاوت هستش اما دو درصد روزانه درصد سود معقول و قابل دسترسی هستش.
شما ماهی دو سه درصد سود دلاری رو با ماهی ۱.۹ درصد ریالی(بهره ی سالانه ۲۳درصد) با تورم سربه فلک کشیده مقایسه میکنی؟؟!
واقعا حرفی نمیمونه…
2 درصد در ماه اگر سود مرکبشو در نظر نگیریم میشه 24 درصد در سال روی دلار(اگه به ریال تبدیلش نکنیم) اما بانک روی ریال سود میده ریالی که آخر سال ارزش دلاریش دو برابر اول ساله یعنی 100 درصد افت ارزش برای ریال
دو درصد در روز برای من خیلی سخته بهش رسیدن
ایشالله ازین سودا نصیب هممون بشه
جسارتا سبک معاملاتیتون چیه؟
سلام دوستان شما نظرتون راجبع کسی ک میاد تو بازار و یک هفته نشده تمام آنچه در طول عمر در آورده بود رو ضرر میده چیه
آیا راهی کمکی برای این افراد هست اصلا شده ب این فکر کنید ک ب واسطه این حرفای شما وسوسه ترید و در آخر گوشه نشین میشه و تنها بجای ترید میتونه بیاد پیامارو بخونه
کاش ی صندوقی ی کمکی بنوسی ب این افراد میشد توجه کرد اونوقت بود ک جمع تریدرها قشنگترین محیط میشد ن رقابتی بلکه عشق.
اگر افرادی هستن ک با مدرک اثبات میکنن این ضررو ب آیدی ایتا پیام بدن
و اگر دوستانی هستن ک میخان ب این زنجیره بپیوندن پیام بدن ب آیدی زیر ایتا
Sash30@
من خودم علت اینکه این تاپیکو زدم برای همین بود که چیزی که توی سوشال مدیا میبینم سودای خیلی بزرگو عجیب غریبه درحالیکه توی این دوسالی که دارم آموزش میبینم و بک تست میگیرم نهایتا به میانگین سود 10 درصد توی بکتست رسیدم که توی ریل قطعا کمترم میشه