بنظرتون در ماه سود منطقی در فارکسی چقدره حدودا؟
مقدار منطقی که بشه در یک بازه زمانی بلند مدت باشه و نه صرفا برای یه مدت کوتاه. ( مستمر )
بلند مدت و با ثبات، بین ۳ تا ۵ درصد در ماه.
دقیقا سود منطقی از ترید کمی بیشتر از سود بانکی میتونه باشه.
بعد اینجا به بچه 15 ساله که هنوز هیچ سرمایه ای جمع نکرده میگن درس؛ مهارت؛ تخصص همه چی رو ول کن بچسب به ترید!
سود منطقی یعنی چی؟
مارکت بعضی وقتا انقدر بهت سود میده که فکر می کنی عصای موسی پیدا کردی، بعضی وقتا سر به سری و ….
از یه جا به بعد به این نتیجه میرسی سود منطقی نداریم، هر چی داد “برررررررکت” باشه.
حتی گاهی برایند سال هم فرق می کنه….
اولش که من شروع کردم یاد گرفتن یه استاد جفنگی پیدا کرده بودم میگفت بیست سی درصد در ماه سود میگیره . بعد نه ماشین داشت نه خونه . یبار گوشیش خراب شد کلی طول کشید گوشی تهیه کنه . ![]()
![]()
میگفت من بایه روشی ترید میزنم که هیشکی ندیدم اونجور ترید کنه . روش خودم اونه . که با مکدی و مثلث اخر روند میزنم ترید .فقط من اینو ساختم . بعد دیدم این روش مال امینو هست از شاگرداشم تو یوتیوب اموزش داده اینو. اخه کسی که سی درصد سود میگیره برای ده میلیون میاد کارآموز پیدا میکنه . میگفتم چرا پراپ نمیگیری میگفت دوس ندارم کسی برام قانون بزاره .![]()
بستگی به ستاپ هر شخصی داره ولی خب دیگه اگر کسی بتونه 5 درصد ماهانه، اونم ثابت، سود بگیره یعنی کارش درسته.
اگر درصد یا مقداری رو بخوای در نظر بگیری باعث ضرر میشه ، در چهارچوب قوانین خودت معامله کن حد سود روزانه و حد ضرر روزانه و حداکثر تعداد معملاتی که با شرایط و استراتژیت هماهنگه رو انجام بده ، و بعد از فعال شدن هر کدوم از قوانینت ، over trade و ضرر بیش از حد انتظار و از دادن سود کسب کرده رو مدیریت میکنی و در نهایت میشه اینطور گفت که مدیریت احساسات و معاملات و سرمایه میتونه به رشد اکانت منجر شه و در کنارش بسته به استراتژی شما و نقاط ورود و خروج و تایم فریم کاری شما و توقع شما نسبت به تحلیل از حرکت بازار میتونه سود و یا ضرر متفاوتی رو به شما بده
در ماه سود منطقی میتونه واسه همه فرق کنه یکی پر ریسکه یکی کم ریسک یا سبک معاملش که اسکلپر یا سویینگ
بنظر من در کمترین حالت ممکن ۱۰۰ درصد افزایش مارجین حداقل انتظار هست در یکماه .
بیشترش هم که دیگه وابسته به تبحر فرد هست
سود به کل سرمایه در بهترین حالت 10 درصد
اون تا الان بی ام و رو خریده با دوره فروشی.