ماهم این هفته برون رفت و بچشمم سالی است
حال هجران توندانی که چه مشکل حالیست ..
این جهان بی تو مبادو آن جهان بی تو مباد
خیلی حس خوبیه!
وقتی میبینم من و دوستم علیرضا امامی نژاد بعد از سالها ضرر کردن !
طی یک ماه اخیر هیچ پولی را از دست ندادیم!
با ضرر هاسم انقد حالم بد نمیشد.ترید واقعا سبک زندگیه
شما دیگه ترید نکن عوضش همون پولو به نیازمندا بده برای آخرتت خوبه
بالاخره اعتراف کردی که بدجوری ضررده بودی ![]()
هممون دیگه اینو مطمئن بودیم،دلقک
به جا این که وقتتو اینجا بزاری برو یه کاری یاد بگیری اینجا به درد تو نمیخوره،برو یه صافکاری نقاشی ای چیزی شاگردی کن یاد بگیر
دقیقاً فقط وقتشو هدر میده حتی الان عقل که نبود جان در عذاب است
آفرین به نظرم کلا تو از اینجا لفت بده برو نقاش شو چون احتمالا رو چارت هم خوب نقاشی میکردی
![]()
همین دیگه یه 50 دلار تو بازار از دست داده حالا یه ماهه اومده اینجا داره روضه میخونه ترید الکیه من 80 سال سابقه ترید دارم شما بچه سالید نمیفهمید اینا همش الکیه ![]()
حیف تلاش اون آدمی که راه سود کردنو مفت و رایگان منتشر میکرد تا یکی کامنت بزاره اگه خوب بود رایگان منتشر نمیکردی
حیف از وطن پرستی و داد زدن اینکه تو ایران هم میشه بهترین ها رو داشت . حیف از گفتن نگویید کشورمان برای ما چه کرد ، بگویید من برای کشورم چه کردم ، حیف از کندی
چهل روزه ترید نکردم کلی ضرر نکرده دارم کارتم پره ![]()
حیف از روشی که بتونه تشخیص بده وسط کرونا کی قراره قیمت نفت بریزه ، حیف از ترید نفتی که خریدو حملش همه رو بدهکار میکرد تو رو خوشحال !
حیف از برق چشم لحظه ی نوشتن کد سیگنالی که تقریبا بدون خطاست ! حیف از این همه جوون که شنیدن ترید و دیدن کلوپ حرفه ای بیل فروشان به جویندگان طلا.
خدا رو شکر که همه داشتن ضرر میکردن پس الان حالشون خوبه ، تو کل ایران فقط من داشتم سود میکردم و ضرر میدادم و ۱۰ سال بود خدا رو اخر شب شکر میکردم ، عادت کردیم به نگفتن از ترس چشم خودن . استاد همش رو بردن ، الان وقته گفتنه نه نگفتن.
حیف از جاده ای که ترس غربت نذاشت اولین قدم رو توش بزارم …..
آخه اون جهان ترید میخوای چیکار
فکر کن نشستی بغل دست حوری باهم چارت بیتو تحلیل میکنین که چی بشه
![]()