جنگ؟ یا بازی مالی؟ + تحلیل طلا

سلام دوستان بزارین حرف بزنم که تا صبح حرف دارم :slight_smile: در شرایط کنونی از نظر من که جنگ هست درسته کسانی جان دادند و… کاری ندارم از نظر من این جنگ هست ولی دو جنگ جنگ جامعه ای و جنگ مالی یعنی چی جنگ مالی یعتی دیدین با هر موشک از ایران نفت بالاست از امریکا نقت پایین منم اینو میگم بازار امریکای ها دارم تحت یه حفره مالی تحت تاثیر / تشکیل میدن که در ان هر وقت بخوان میگن نمیزنیم طلا بالا میره بگه میزنیم طلا پایین و نفت میره بالا و البته تتر یا دلارم مثل همه ایناست یعنی یه کسای دارن از این جنگ سود میکنن و دقت کردین این دفعه همه اینترنت به طول کامل حالا برا دولتی کاری ندارم بسته شده چون ما ندونیم که اونور دارن پول پارو میکنن از یه موشک ما سود نفت تریدر هاست که بای دارم و یه موشک اونا سود طلا تریدران سل دار یا بای دار به هر دلیلی و از نظر من خیلی وقت بود که دارن برای این جنگ اماده میشن این جنگ رژیم و.. نیست جنگ بازاره درسته خونم ریخته میشه ولی ۸۰ درصد جنگ بازاریه مثل دیروز که پسر ترامپ ۱۷۲ میلون دلار سود کرد از ریزش طلا ولی بگم من نمیگم جنگ تموم از نظر من خیلی زیاد طول میکشه و…
.
تحلیل طلا به دلار تایم فریم ۳۰ دقیقه
در دایره ها ابی سطوح ی که امکان صعود و یا پولبک را دارد و لی دایره قرمز برای سل یا بای هست یعنی اگه خیلی سری بیاد امکان صعود هست ولی به دلایلی هم امکان ریزش از نظر من صعود و طلا الان در چنل هست و اندیکاتور های rsi و حجم و ema در چارت. هست و مربع ها هم حمتیت و مقاومت و یا سطوح خیلی مهم هستند و دایره های سبز مهم نیست فقط بالا ترین و پایین ترین قیمت است
و…

.
البته اگر …
اگر بارانی بی بن بستی باشد
اگر نگاهی بی بن بست باشد
اگر اهمیتی باشد اگر زتدگی باشد
اگر پروردگا الهی چشم خود بر ما بی ادازد
اگر بر تاریکی حداقل یکی نور پیروز شود
اگرم چرا غ در دل وجود داشته باشد
اگر ارزشی باشد
اگر امیدی باشد
اگر حالی باشد
اگر خوبی باشد یا بدی پیروز نشود
اگر دنیای زیبا باشد
اگر درکی باشد

:bright_button:
.
ببخشید حرف زیادی زدم یا به قولی زر مفت فقط خواستم بگم
اگر باشد ان که چه زنده چه غیر زنده در دل مان روشنی باشد
.
تنی که شریفست با نور شریف ست تنی که تاریک در انم کمی نور ست
.
پروردگارا به نول مان قدرت بزرگی ده تا درک کنیم وجود و قدرت خود و تو را .

شکر
.
منم در رنگ هستم به سفیدی اسمان خدا و ابی بودن اب گوارای دریا
سعی خواهم کرد پیروز باشم در حد خود نه بیشتر نه کمتر نوری در دل نداشته میگوید
اگر شد میشود اگر نشد باید شود یا من … تمام شوم

1 لایک کرده
1 لایک کرده