بررسی اعتبار و خدمات سایت هیوا گلد

برای احراز هویت هیواگلد نیاز به عکس کارت ملی و متن کنار چهره و همراه کارت ملی داشت

ولی الفاگلد نیاز به عکس نداشت و تنها کد ملی و اسم و فامیلی اینچیزا رو میخاست نه عکس مثل هیواگلد

واریز برداشت هردوشون رو چک نکردم نداشتم فعلانه

ولی خاستم بگم احراز هویت تاثیری رو نوع سایت داره واسه اعتماد بهش چه واریز و چه برداشت و نوع عملکرد رو معاملات بعدا مشکلی پیش نیاد! شما چی فکر میکنید؟!؟

1 لایک کرده

من 1 هفته پیش از طریق سایت ایران بروکر و معرفی دوستان با این پلتفرم آشنا شدم و مدتی با دمو و جهت آشنایی با سیستم پورتفو و سلامت چارت باهاش کار کردم ، تعصبی هم روی هیچ بروکر و پلتفرم و … ندارم و در اولین فرصت اگه نت بین المللی بشه برمیگردم رو بروکر خودم کار میکنم ، دوستان هی میگن معتبر نیست و پولتو میخوره و … یه سوال تو ذهنم پیش میاد ، اگر یک بروکر خارج از ایران پول شما رو بخوره چه کاری از دستتون بر میاد ؟ چقدر واستون معتبره ؟ با کدوم مدرک ؟ پا میشید برید دم در دفترشون تو لندن و روسیه و … ؟ 1 مورد دیدم نوشته بودن کندل سازی دارن ، تو این مدت با فراز و بایتیکل همزمان چک کردم اصلا چنین چیزی نیست ، فقط وقتی نت شما لگ داشته باشه و یه لحظه قطع و وصل بشه تو این فاصله کندل ها رو نشون نمیده ، عزیزانی که نمیدونن کندل سازی چه شکلی میشه حتما به آلپاری و …یه سر بزنن بهتره تا با مبحث شدو ها بهتر آشنا بشن ، اینا مواردی هستن که در هر بروکر و پلتفرم و … میتونه اتفاق بیوفته و ما اینا رو طی سالها مشاهده کردیم و ریسکش رو به جون خریدیم ، هیوا ، فراز و … در مقایسه با سایر بروکرها خیلی نو پا هستن و طبیعی هستش یه سری ایرادات داشته باشن ، بنظر من این شرایط براشون بهترین فرصت هستش که اعتماد سازی بکنن (با ثبت شرکت و … ) 100% خیلیا جذبشون میشن ، تریدرهای عزیز باید واقعیت ها رو بگن و حدالامکان حمایت بشه از پلتفرم های داخلی ، مورد پرداختی شون رو پست گذاشتن دوستان میتونید تو همین سایت ببینید (ظاهرا سالم هستش ) ، شمام لازم نیست کل سرمایت رو یهو وارد این پلتفرما بکنی ، با ارقام کوچیک شروع کن تا اوضاع اینترنت بهتر شه ، شرایط طوریه که هر احتمالی وجود داره ، جنگ 1 روز طول بکشه یا 8 سال ، یا نباید کاری بکنی و بشینی فقط نگاه کنی ( که برا بعضیا همین هم کلی سوده) یا اعتماد کنی و بری جلو ، تصمیم خودته ، مورد بعدی این که هیوا از هر معامله 14000 تومان کمیسون میگیره ، حداقل تو این 2 سال هم کلی مشترک داره و بخوای تعداد ترید هر مشترک رو با کمیسون حساب کنی عدد بزرگی میشه ، فکر نکنم بخاطر ارقام ریز بخواد سر ملت کلاه بزاره چون سود بزرگی از مشتریاش ورمیداره ، عزیزانی بودن که سرمایه یه ملت و کشیدن بالا رفتن دبی عشق و حال ، هیچ کسی هم دستش به جایی بند نبود و نیست و نخواهد بود ، ضمنا چند روزه چارت انس توو دمو هیوا بالا نمیاد ولی توو حساب رییل اوکیه ، تصمیم پر ریسکی هستش ،مخصوصا تو این شرایط فعلی مملکت ، پس بنظرم بهتره خودتون تست کنید و تصمیم بگیرید که خوبه یا بد ، راهکار (بهتری و استیبل تری) اگر هست لطفا به من هم بگید من سر تا پا به گوشم و استقبال میکنم

6 لایک کرده

حق نواختی برادر،تایید میکنم حرفاتو

3 لایک کرده

کندی و پرش های ناگهانی در تایم 1مین —-دیر بستن بدترین ارور برای تریدر هی میزنی و ارور میده خطای سرور….

5 لایک کرده

من در حال حاضر با ترتدو ترید میکنم. چون بیت کوین و چند ارز دیگه را هم میشه هر ۲۴ ساعت ترید زد. طلا چون خیلی باید حرفه‌ای بشم ، فعلا سمتش نمیرم.

پول کمی هم داخلش بردم. قبلا هم باهاش کار کردم.

5 لایک کرده

سلام من هم برداشت زدم کد نمیاد یا وارد نمیشه . ولی مشکل ترید تو ریل نداشتم . اگر کسی تجربه بیشتری تو هیوا گلد داره لطفا بگه ممنون

1 لایک کرده

کلا این نوع پلتفرم ها پشتیبانی خیلی خیلی ضعیفی دارن

2 لایک کرده

سلام من هیچ کدوم از مشکلاتی که گفتید برام پیش نیومده

2 لایک کرده

بالاخره بررسی تخصصی و بی طرفانه هیواگلد در ایران بروکر منتشر شد. از طریق لینک زیر میتونید مطالعه کنید.

2 لایک کرده

اینم مثل بقیه پلتفرم ها پشتیبانش جواب نمیده!

دو روزی میشه که یه اکانت دمو گرفتم از هیوا گلد و میخواستم ببینم به باگ بزرگی برخورد میکنم یانه یکی از بدترین اتفاقاتی که من داخلش مشاهده میکنم باگیه که موقع ورود با قیمت مارکت داره و شماره قشنگ نیم دلاری جا میزاره از قیمت حتی با اینکه سرعت نتم اوکیه و خیلی وقتا قیمتی برای شما معامله رو باز میکنه که داخل چارت نمایش داده هم نشده ، مشکل بعدی که فعلا خیلی برای من بولد شده اینه که میبینیم قیمت 20 دلار گهگاهی بیشتر توی تایم 3 صبح به بعد که تایم اصلی حرکت قیمت نیست گپ میزنه و فکر نمیکنم این اتفاقات طبیعی باشه

درکل توصیه نمیکنمش

4 لایک کرده

کلا این پلتفرم‌ها خیلی غیرشفاف عمل میکنن. نوپا هم که هستن. باید مراقب دارایی باشید!

4 لایک کرده

بدترین اتفاق اینه که حتی حسابی که واریز میکنی یا برات واریز میکنن به اسم یه شرکت انرژیه که حساب اجاره ای محسوب میشه و خدایی نکرده هر اتفاقی بیوفته رسما دست ادم به هیچ جا بند نیست

2 لایک کرده

از اینجا میتونید نقدوبررسی هیوا گلد رو مطالعه کنید

1 لایک کرده

توی بروکر ترندو برداشت انجام دادین؟ حداکثر برداشت چقدره؟

و مدت زمان واریزی به حساب بانکی چقدره؟ ممنون میشم تجربتون رو به اشتراک بذارید،چون بنده فقط با دمو کار میکنم فعلا تصمیم به معامله با حساب ریل نگرفتم ،بنظرتون قابل اعتماد هست که بشه شارژ کرد؟

3 لایک کرده

اقا برای انس طلا جایی رو میشناسین با نت ملی باز باشه؟

3 لایک کرده

سلام

داداش من قبل از جنگ کلا با این بروکر کار می‌کردم ، هم واریز داشتم و هم برداشت. الان هم داخلش با ریال پول زدم و ریل کار میکنم. نگران نباش.

اگر اعتماد نداری با پول کم وارد شو و ریل معامله بزن و یک برداشت انجام بده تا دستت بیاد روال بروکر.

3 لایک کرده

سلام

تو پلتفرم هیوا گلد میتونین ترید انس طلا انجام بدین

3 لایک کرده

سلام

از نظر اسپرد و اهرم به چه صورته؟

3 لایک کرده

ممنوم از راهنماییت🙏

3 لایک کرده