بررسی اعتبار و خدمات سایت هیوا گلد

لطفا برا آموزش درست وقت بزارین با مطالب یوتویوب پول درنمیاد از بازار به روانشناسی این بازارم نمیصرفه ماهی ۲ الی سه درصد ولی علم درست ماهی ۵۰ درصد هم پشتش هست هر کیم میگه نمیشه من براش استیتمنت بفرستم ریل‌اونم تایم ۱ دیقه

4 لایک کرده

سلام میشه لینک هیواگلد رو‌بزارید بریم‌ثبت نام‌کنیم، من جدیدا آلفا گلد ثبت نام‌کردم‌ولی هنوز معامله‌واقعی نداشتم چون‌نمیتونم معتبر هست یا نه؟

4 لایک کرده

ممنون بابت به اشتراک گذاری تجارب شخصی و دیتای مفید

4 لایک کرده

سلامت باشید

سبک پرایس اکشن البروکس

هستن منابع اقای البروکس میتونید استفاده کنید و انشاالله به زودی یه دوره ضبط میکنم

3 لایک کرده

قیمت انس تو هیوا با بروکر های فارکس تفاوت داره یا نه؟

4 لایک کرده

با وینگو که مقایسه میکنم همونه

5 لایک کرده

قابل اعتماده و پرداختی داره. من قبلا برای معامله مظنه آب شده ازش استفاده میکردم ولی برای xauusd مناسب نیست. باید سر هر معامله بشینید حساب کنید که با چقدر حجم وارد معامله بشید که یه حد ضرر ثابت داشته باشید این برای اسکلپ خیلی سخته. از این هم بگذریم نوسانات قیمتش با نوسانات قیمت xauusd تا حد قابل توجهی متفاوته و به خصوص برای اسکلپ این بسیار مشکل سازه.

4 لایک کرده

الان این پلتفرم ها اسپرد هم دارن؟ یا بدون اسپرد هم هست؟ اگه هست کارمزدش یکیه یا فرق داره یعنی این پلتفرم ها مثل بروکره؟ چجوریه وضعیتشون ؟؟؟ چه فراز چه هیوا چه بقیه!

3 لایک کرده

با صرافی ها کار کردم اصلا داغونن بدرد نمیخوره به بروکر ابدا نمیرسه مگر صرافی بین المللی بینگ ایکس یا باینسس که تحریمیم که لوریج خیلی بالا و عالی داشتن و ادم حال میکرد واقعا وقتی باهاشون کار میکرد

4 لایک کرده

من هیوا گلد میزنم اصلاا کد پیامکی ارسال نمیشه شما چقدر صبر کردین؟

2 لایک کرده

کسی از هیواگلد برداشتی هم کرد؟ کاراییش تو واریز برداشت چطوریه؟ میشه اطمینان داشت بهش برای کار؟ کسی هم تاحالا شاکی بوده ازش؟ یا نه کار را بنداز هست!

2 لایک کرده

اسپرد که قطعا همه پلتفرم ها مثل بروکر ها دارن ،حالا یکی کمتر یکی بیشتر ،البته بسته به اون زمانی داره که میخواید ترید کنی،

من توی فراز گلد ساعاتی که ترید میکنم معمولا از ساعت ۱۳:۳۰تا حوالی ۱۶،قبل از باز شدن سشن نیویورک، و همینطور شبفت شب هم خوبه ،ولی وقتی بازار طلای داخلی فراز گلد باز میشه با یک گپ شروع میشه که اون لحظه های اول هم نباید معامله کرد ،صبر میکنم مقداری از هیجان توی بازار تخلیه شه بعد ،در این صورت اسپرد به حداقل میرسه، کارمزدش خیلی کمه ،بابت هر معامله ای ۱۴هزار تومان کارمزدشه

3 لایک کرده

ممنون که به اشتراک گذاشتی. متاسفانه هیچ یک از این نوع پلتفرم ها شفافیت ندارن مشخص نیست با چه اسمی به ثبت رسیدن حتی پاسخ تماس تلفنی هم نمیدن

3 لایک کرده

درسته شماره ثابتی ندارن ،ولی اگه بخوایم دنبال پلتفرمی که بطور کامل تضمین شده باشه متاسفانه توی ایران پیدا نمیشه،بطور مثال،بهترین بروکر هم حتی با وجود داشتن یک رگوله معتبر ،بازم برای ما ایرانی ها هیچ تضمینی نداره،حتی اگه این بروکر قصد کلاهبرداری هم نداشته باشه ،ولی اگه کاربری در ایران دچار مشکل بشه قطعا قابل رسیدگی نخواهد بود ،چه برسه به بروکر و یا بقیه که قصد کلاهبرداری داشته باشن که اصلا نمیشه شکایت کرد چون بازم رسیدگی نمیشه،پلتفرمی مثل فراز گلد یا هر پلتفرمی دیگه ای در ایران هم متاسفانه نمیشه بطور صدرصد تضمین کرد چون ،اولا این اتاق های معاملاتی در ایران چون تازه آغاز بکار کردن هنوز مقداری فاصله مونده تا اینکه اعتبار بیشتری بدست بیاد اونم فقط با گذر زمان،من حدود ۷ ماهی میشه با فراز گلد کار میکنم که خداروشکر تاحالا مشکلی پیش نیومده که قابل حل نباشه ،امیدوارم بقیه پلتفرم ها اعتمادسازی کنن،ولی وضعیت ما تریدر ها متاسفانه در ایران با ریسک خیلی زیادی همراهه،حتی اگه توی ایران هم مشکلی پیش بیاد بازم نمیشه پیگیری کرد چون ارگان خاصی وجود نداره که از همون طریق بشه پیگیری کرد،کسی حمایت نمیکنه ،نه تنها نمیشه پیگیری کرد بلکه تریدر بودنمون رو هم باید مخفی کنیم!

در کل ما تریدر ها متاسفانه ریسک جزئ از روند کارمونه، فقط باید تا اونجایی که امکان داره سعی کنیم دم به تله ندیم و راههای اشتباهی که منجر به ضرر مون شده رو به بقیه به اشتراک بذاریم که حداقل بقیه هم داراییشون رو از دست ندن یا بهترین راهی که کشف کردیم رو به بقیه پیشنهاد بدیم!

خداروشکر که ایران بروکر هست و میشه در چنین محیطی با هم در ارتباط باشیم و از تجارب همدیگه استفاده کنیم ،باهم همفکری کنیم ،و قطعا وجود ایران بروکر برای ما کمک خیلی بزرگی خواهد بود

7 لایک کرده

اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد. خودشون که میگن مجوز دارن ولی ده بار ازشون خاستم مجوزارو بفرستن گفتن نمیتونن!!! از اون گذشته همین اکسکوینو توی ایرانه، ولی مگه قابل پیگیری هس؟ پول ملت رو بالا کشید و مردم دستشون به جای نمیرسه. بنظرم یه پلتفرم برای کسب اعتماد باید تموم نقاط ضعف و قدرتشو بی پروا در اختیار عموم بزاره. بعضی صرافیهای داخلی اینکارو میکنن.

7 لایک کرده

به هر حال قابل اعتماد نیستن!

5 لایک کرده

عرض کردم اگه قرار به اعتماد صدرصد باشه با وجود اینکه ما ایرانی ها تحریم هستیم همین که داریم با حتی یه بروکر که رگوله معتبر داره بازم ریسکه چون بدلیل تحریم بودن کسی به مشکلاتمون رسیدگی نمیکنه ،یعنی اگه اون بروکر نخواد رسیدگی کنه دست ما به جایی نمیرسه،و همینطور ما وقتی ترید رو انتخاب کردیم با تمام ریسک هایی داره از قبل باخبریم،هرچند این دلیل نمیشه که احتیاط نکنیم

5 لایک کرده

پلتفورم دمو من تست کردم خطا زیاد داره وای به حال ریل البته هنوز مشغول تست هستم .

4 لایک کرده

چند نمونه از خطاهاشو بگو

3 لایک کرده

اتفاقا برخی از آموزش‌های یوتوب شرف داره به دوره‌های چند میلیونی

4 لایک کرده