درود
این تاپیک تجربه واقعی برای مشکل گشایی ازتریدرهای انس جهانی است:
من تخصصی فقط انس جهانی طلا ترید میکنم و پیش از این از طریق بروکر کار میکردم ولی اینترنت که قطع شد یه مدت عملا بیکار شدم و چون زندگیم گره خورده به درآمد ترید در به در دنبال روشی برای ترید طلا جهانی گشتم
در نهایت رسیدم به دو اسم 1-فرازگلد 2-هیواگلد
این پلتفرم ها در قطعی اینترنت فعال بودن و چارت هاشون وصل به چارت های جهانی بودن و معتبرترین و شناخته شده ترین سایت ها بودن
فرازگلد از خیلی جهات به دلم ننشت, داخلش فقط میشد رو آبشده ترید زد, محیط سایت عملا کپی از نوبیتکس بود و خیلی جهات به نظرم خام بود سایت از جمله استیتمنت معاملات که انگار نوشته های شات های سود ضرر به زور روی چارت نوشته شده بود و… خلاصه به دلم ننشت ولی درهرصورت فرازگلد کاربر زیادی داره با احترام به همه این عزیزان این نظر شخصی من است صرفا
,
و اما هیواگلد که انتخاب نهایی من شد.. سعی کردم در ادامه این تاپیک به صورت تخصصی و آموزشی بررسی اش کنم, اگر کاربرش هستید یا قصد دارید بشید, قبل از ثبتنام پیشنهاد میکنم ادامه این تاپیک رو حتما مطالعه کنید و در آخر شناخت خوبی از هیواگلد پیدا میکنید که خیلی بکارتون میاد:
1- بررسی برند HivaGold و اعتبار آن
حقیقتا خودم خیلی دنبال نشانه ای از موسس ها و عقبه هیواگلد گشتم برای اعتماد بهش اما متاسفانه به چیز درست حسابی برنخوردم, نه اینکه نامعتبر باشه (چون برداشت ها و تجارب کاربرهای واقعی رو در شبکه های مجازی ایرانی دیده بودم که راضی هستن و برداشت میزنن) ولی خب درنهایت بهشون حق دادم تا حدودی هرچی باشه تو کشور ما کلا ترید خارجی حرام و ممنوعه! و حق دارن که گمنام باشن تا حد زیادی
اما یکسری نشانه ها و چیزهایی دیدم که سرنخ های خوبی بهمون میده, اول اینکه سابقه کاری هیواگلد طبق تجارب کاربران و ویدیو های اینترنت و… حدودا به 1 الی 1.5 سال پیش برمیگرده که تقریبا سابقه خوبیه و شکایت خاصی هم ازش جایی ندیدم
مورد بعدی هم اینه در برداشت هایی که ازش داشتم پولی که به حسابم نشست از شبا شرکتی به نام “نمودار نوآوران فرا“ است و چیزی ازش تو اینترنت پیدا نکردم
مورد بعدی تجربه خودم هست که حقیقتا نسبت به چیزی که انتظار داشتم خیلی بهتر بود, هم کاملا راحت بود در ترید طلا و هم برخلاف فراز در هیوا چارت جهانی انس پشتیبانی میشه و میشه مستقیما روی انس جهانی ترید زد با شارژ تومانی, چارت لایو هم داخل خودش نمایش داده میشه که با OANDA مقایسه کردم از چارتیکس و هیچ کندل سازی و.. ندیدم, تا الان هم چند میلیون واریز و برداشت داشتم تو این 7-8 روزی که باهاش آشنا شدم و مشکلی نبوده و شیفت شبا بعدی هم برداشت هارو میزنن
در نهایت پیشنهاد نمیکنم مبالغ خیلی سنگین شارژ کنید و همیشه بهتره یادمون باشه تا وقتی تو این مملکت کار ما به رسمیت شناخته نشده و قانونی نشدن شرکت ها ریسک زیاد نباید بکنیم
2- قوانین و سازکارها
هیواگلد قوانین پیچیده ای نداشت, عموم اطلاعیه ها و ساعت باز و بسته شدن بازار و هرچیز مهمی در نوار پایینی اطلاعیه ها فورا براتون میاد و اگه درحال ترید باشید هم بصورت نوتیف بالا چارت میاد براتون پس خودشون اکثر موارد رو میگن و سایر قوانین هم در سایت میتونید بخونید و اخبار دلار و.. که بر طلا تاثیر گذار هم هست میتونید ببینید و بخش اخبار دارن که تمام اخبار پوشش داده میشه و نقش forexfactory بازی میکنه براتون
در این پلتفرم هم از 4 نماد برای ترید پشتیبانی میشه: 1-آبشده جهانی 2-انس طلا جهانی 3- مظنه نقره 4-نقره جهانی
بصورت خلاصه هم اینجوریه که برای طلا که خودم کار میکنم شما به حداقل 500 هزار تومن نیاز دارید برای 1 واحد ( هر 500 تومن بهتون 1 واحد ریسک میده و مثلا 2 میلیون شارژ کنید 4 واحد ریسک میگیرید ) …. هر 1 دلار حرکت طلا هم به شما 80 هزار تومان سود یا ضرر میرسونه و با رسیدن ضرر شما به 80% از مارجین (واحد ریسک شده) از معامله پرت میشید بیرون
برای یک مثال شفاف تر فرض کنید من 500 هزار تومان شارژ کردم و روی انس 5100 دلار میزان 1 واحد (معادل پولی که شارژ کردم) معامله buy زدم, و قیمت میرسه به 5097 دلار و 3 دلار میریزه و در این سناریو من تا الان 240 هزار تومن ضرر کردم و اگر مجموع ضرر من به 400 هزار تومن برسه (5 دلار حرکت طلا در خلاف جهت پوزیشن من یعنی قیمت برسه به 5095 دلار) من از معامله پرت میشم بیرون شبیه به کال شدن در فارکس
خلاف این هم صادقه و مثلا اگر قیمت از 5100 دلار برسه به 5120 دلار من 1,600,000 تومان سود میکنم با فقط 500 هزار تومن سرمایه اولیه
3- بخش ها و امکانات
هیوا گلد دارای بخش های متفاوت و جذابی هست
بخش کسب درآمد شامل گزینه های زیادی هست از سیگنال دهی بگیر تا کپی ترید و دعوت دوستان
پشتیبانی قوی ای دارن و واریز برداشت هاهم سریعه خیلی و هم ریالی میشه هم تتری, و سایت دمو هم دارن برای تست, پیشنهاد میکنم خودتون سر بزنید و زیر و رو کنید