وین ریت ۷۰ درصد با ریسک به ریوارد ۱

با درود
۶سال هست که معامله میکنم و این روزها علیرغم عدم امکان ترید و آزادی زمان قصد دارم به چندنفر استراتژیم رو آموزش بدم

جهت شفاف سازی مدل رفتار استراتژی، تصویر بکتست استراتژی رو در اختیارتون قرار دادم که مشاهده بفرمایید(تصاویر معاملات در بکتست نیز موجود و قابل ارائه است)
علت اینکه بکتست سال ۲۰۲۰ دراختیارتون قرار گرفته، دشواری این سال و وجود نوسانات بالا در این سال به علت بحران کروناست که بسیاری از سیستم های معاملاتی در این شرایط دچار فروپاشی و درودان های بزرگ میشن و درنتیجه کسب نتیجه مطلوب در این شرایط توسط سیستم با قوانین ثابت، نشان از ثبات بالای آن و استحکام و پایداری میباشد

پارامترهای مدیریت ریسک استراتژی:
وینریت ۷۰درصد، ریسک به ریوارد ۱ب۱ ثابت،مقدار ماکزیمم درودان ۵(یکبار در سال)، مقدار میانگین سود ماهانه 6R

خدمتتونم عرض کنم من حوصله ی سر و کله و جر و بحث و اصلا خواهش و تمنا برای آموزش استراتژی شخصیم به هیچ کسی رو ندارم و صرفا دارم میگم کسی اگر تمایلی داشت و خودش به نتیجه نرسیده بود میتونه ازمن کمک بخواد اگرم خودتون انرژی و توانشو دارید برید در مارکت با صبر و تمرین و پشتکار به استراتژی خودتون برسید من هیچ اصراری به آموزش دیدن از خودم ندارم و وقتم رو هم برای اثباتش به کسی صرف نمیکنم و بطور شفاف بکتست و رفتار استراتژی و پارامترهای مدیریت ریسکش رو دارید مشاهده میکنید

در این پست هم فعالیتی نمیکنم اگر جدی بودید و تمایلی بود به آیدی در بله یا روبیکا پیام بدید صحبت کنیم
@Nts12345

2 لایک کرده