چطور یک استراتژی با وین ریت 90 درصد می‌تواند زیان آور باشد؟

چطور یک استراتژی با وین ریت 90 درصد می‌تواند یک استراتژی زیان آور باشد؟ و یا برعکس یک استراتژی با وین ریت 10 درصد می‌تواند یک استراتژی سود آور باشد ؟

منتظر جواب هاتون هستم

۲۴ ساعت بعد به کامل توضیح خواهم داد که شاخص های یک استراتژی سود آور و موفق فقط وین ریت بالا نیست.

2 لایک کرده

بستگی به ریسک به ریوارد داره

شما اگه ریسک به ریوارد بالای ۲ داشته باشی با وین ریت حتی کمتر از ۵۰ درصد میتونی سودده باشی

4 لایک کرده

وین ریت چندتا موقیت ؟ خودم شخصا از صد به بالا باشه میگم اوکیه وین ریت !)

چون میشه ده تا موقیت داشت با وین ریت ۹۰ اما ضرر دهی ۹ تا مینی پرفیت یکی لاست که پرفیت گرفته ! میشه استراتژی وین ریت بالا اما ضرردهی . فقط وین ریت که نیست !( پیرفکتور اصلا کسی اینجا نمی‌شناسه !( یک مدل خوب به پیرفکتور و ریسیوفکتور و توتال فکتور و بعدش مکث لوز و داردون و بعدش وین ریت ربط داره !) که میشه استراتژی شو چک کرد .که مدل دیده طرف چجوری داخل این چیزی که میگه !

2 لایک کرده

شاخص وین ریت در یک استراتژی زمانی تعریف پیدا می‌کنه معامله گر بعد از تست حداقل 100 معامله در مرحله بک تست در صد تعداد معاملات برنده بر کل معاملات رو به دست آورده باشه

3 لایک کرده

توی ترید همه‌چیز بر می‌گرده به مدیریت سرمایه و ریسک

اگر به درستی اصول مدیریت سرمایه و ریسک رعایت نشن، حتی با وین ریت ۹۰ درصد هم می‌شه کال مارجین و لیکوئید شد

1 لایک کرده

یه نکته رو من بگم . ریسک به ریوارد رابطه معکوسی با وین ریت داره . هر چه ریسک به ریوارد بیشتر باشه وین ریت شما کمتر میشه

1 لایک کرده

استراتژی دارم ۱۰۰ درصد

با ریسک به ریوارد ۱ به ۲ دهم