تریدر بودن در یک جمله

دوستان یه تریدر سوده !!!واقعا چکار میکنه که نود درصد نمیتونن ؟؟؟!!

صبر و نظم زیاد - مدیریت روانی و سرمایه …

یه کلمه میشه زندگی ولی یه جمله میشه زندگی و پیشرفت و پیداکردن خود برا بهترین بودن

خودشو کنترل میکنه؟ سعی میکنه در جهت درست حرکت کنه ولی نه مثل قدیم که بره 10 سال تو کوه روی خودش کار کنه

تریدر بودن یه مسیره نه مقصد اونایی که زود عقب کشیدن از اولش برای اون مسیر نبودن فقط انحراف بوده تریدر شدن سال ها زمان می‌بره همه چیزی که لازمه یادگیریه رو باید تجربه بکنی ولی بنظرم لازمه موفقیت فقط در ثباته نظمه دیسیپلینه

هر روز باید طبق برنامه بری جلو اگه همه شرایط بر علیه تو شدن بازم با برنامه بری جلو اونوقت نتیجه میگیری همیشه همینطور بوده

(پست توسط نویسنده حذف شد)

عشق واقعی میخاد نه ادایی

چون پوست میکنه و باید کوه بکنی

تا حالا شده وسط تریدایی که کردین

درسی بگیرین تا بدرد زندگی واقعی‌تون بخوره؟

خود من صبر رو یاد گرفتم البته خیلی شانسی

یه پوزیشن فروش سنگین بسته بودم رو یه چیز ناشناخته‌ای و یه سقف تاریخی زد در حدی که بعدش اصن فضای آزاد شد که نه روندی نه سقف نه کفی نمیشد کشید روش

من میخواستم بفروشم همه سهممو تا بیشتر ضرر نکنم اما اینترنت قطع شد حدود دو روز و قتی برگشتم دیدم بعد از اون یه سقوط تاریخی کرده بوده اون ارزه

صبر صبر صبر صبر!!!

انصافا گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی!

شما چی

تجربه‌ای داشتین؟

من درس گرفتم به کسی اعتماد نکنم

دیگه نگم چقد پکیج فروشو رسوا کردم

زندگی همینه. اعتماد باید بکنین چاره ای نیست

معلومه جای درست وارد معامله میشه.

به نظر من تریدر کسیه که با کمترین ریسک بیشترین سود را بدست بیاره.

ترید یعنی انتخاب تنهایی،فشار نگاه ها،بی پولی های قبل موفقیت،دیدن پوزخندا و شنیدن طعنه ها،عصبانیت،ترس از عدم موفقیت.

و تریدر موفق شدن یعنی شکست دادن تمام اون فشارها ،ترس ها، نگاه ها و فقر ،اونم به تنهایی.