بهترین نصیحت برای سود مستمر

دوستان نصیحت و تجربه خودتون برای سود ده شدن بنویسید بعضی دوستان مطالعه داشته باشن مفید باشه :heart:

یه نمونه ش خودم بگم : برای سود مستمر سبک تحلیل و استراتژی شما 30 درصد راه هست 70 درصدش مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک و روانشناسی و کنترل هیجان و طمع و کنترل خشم :revolving_hearts::hugs:

1 لایک کرده

سلام

یه صحبتی داشتم با دوستان که اومدن توی این بازار پول در بیارن
من خودم آماتور ترینم و ادعایی ندارم
ولی حواشی که میبینید و میشنوید که آی این روش بهترینه این سبک منسوخ شده ، پرایس اکشن جواب نمیده و … اهمیت ندین

تمام روش ها در این بازار جواب میده حتی شیر یا خط به شرطی که دوام داشته باشید و بتونید در این بازار بمونید

(تریدر کین) که حدود چند میلیون دلار سود داشته در این بازار میگه من اگر معامله ای باز کنم و ریسک فری کنم یعنی برد کردم
پس به چرت و پرتای تحلیل گرایی که دستشون روی خرید وفروش تا حالا نرفته گوش نکنید

روی خودتون سرمایه گذاری کنید و دنبال روشی باشید که بتونید پول در بیارید از این بازار
و این پول در آوردن هم اولاش باخت ، خستگی ، نا امیدی ، فحش ، دعوا ، بیماری داره که باید به چشم ببینید

بهترین دارایی هایی که میتونید معامله کنید از نظر من:

1- داوجونز
2-داوجونز
3-نزدک
4-یورودلار
5-طلا

ارادت

3 لایک کرده

عالی ترین چیز ممکن گفتی :+1::heart:یسری میگن پرایس اکشن کلاسیک منسوخ شده و جواب نیست خودم با پرایس اکشن کلاسیک کلی تحلیل زدم که عالی در اومد

پرایس اکشن اصلی‌ترین زبان تحلیل تکنیکال هستش البته بگم استراتژی هایی مثل Break and Retest که خیلی ها میگن خیلی سادست هم جواب میده مخصوصا در اسکلپ کردن

2 لایک کرده

50% مدیریت سرمایه و ریسک و مدیریت پوزیشن.

30%اخبار و فاندامنتال چون اگر خبر مهمی باشه هر تحلیل خوبی را نقض خواهد کرد.

20%تحلیل تکنیکال که اونم 10%تکنیکال و 10%میشه تایم فریم و شخصی سازی آن.

2 لایک کرده

پرایس اکشن کلاسیک منظورت هست ؟

بله پرایس اکشن خطی منظورم هست با سبک Break and Retest منتها تا تایم های پایین و ترجیحا با ریسک به ریوارد ثابت و یک نماد جفت ارز یا کوین

2 لایک کرده

خودشناسی

تو مباش اصلا کمال این است و بس

تو ز تو لا شو وصال این است و بس

3 لایک کرده

سود پاداش اون کار درستی هست که هر کسی انجام میده.دنبال مخفی ترین چیزی باش که از دید اکثریت پنهان هست و یا حداقل اینقدر سخت هست که کسی سمتش نمیره.

همه اینجا از استراتژی و مریریت سرمایه و روانشناسی حرف میزنن و مهمترین عامل رو روانشناسی میدونن.و دقیقا هم درسته.و اگر شما روی اینها کار کنید مسیر هموارتر میشه.ولی سوال اصلی اینه چطوری من روانشناسی رو مدیریت کنم؟اینکه به خودم قول بدم دوباره خشمگین نشم؟دوباره پایبند به استراتژی بمونم؟دوباره اوور ترید نکنم دوباره انتقامی ترید نکنم ؟و متاسفانه این قول ها به اندازه نیم ساعت هم دوام نداره و شما بری پشت چارت بشینی باز همون کارهای گذشته رو تکرار میکنی.چرا؟ چون در اینجا شما با خوداگاهتون نمیتونید در برابر ناخوداگاه قد علم کنید و بازنده همیشه اید

خیلی ببخشید ولی من اگر به کسی فحش خیلی بد بدم ایا کسی هست برگرده و بره و عکس العملی نشون نده؟

و ایا کسی که از ارتفاع میترسه با گفتن جمله من از ارتفاع نمیترسم و یا سعی میکنم نترسم،دیگه ترسش تموم میشه و دوباره که در بلندی قرار بگیره واقعا نمیترسه؟نه باز هم میترسه،هزار بارهم بگه فایده نداره،داخل ترید کردن هم همینه اگر تونستی نفوذ پیدا کنی به درونت و خودتو بشکافی و از نو دوباره بسازی بدون در مسیر درستی.

وگرنه بهترین استراتژی دنیا با وینریت 90درصد هم داشته باشی راه بجایی نخاهی برد.هر چند که بسیاری از ما اون نظر شخصیمون رو ترید میکنییم تا استراتژی مون رو

2 لایک کرده

به مهمترین نکته اشاره کردی. در روانشناسی ترید دونستن برابر با تونستن نیست. چون ترید برخلاف قسمت احساسی مغز طراحی شده مغز بر اساس بقا تصمیم میگیره و در محیطی که احتمالات حرف اول رو میزنه یعنی در چارت، رفتار بر طیق قانون بقا مساوی با کال مارجین شدن هست حتی اگر بهترین استراتژی دنیا رو هم داشته باشه تریدر میبازه. چاره چیه؟

سیم کشی مجدد ذهن از طریق تمرینهای عملی و نه گفتاری. کار ی که جدیت و وقت گذاشتن و ممارست میخواد. یافتن استراتژی خوب ساده ترین قسمت ترید هست. ۹۰ درصد بقیه بازسازی مجدد مسیرهای عصبی برای تصمیم گیری درست در محیط احتمالات یعنی چارت هست.

4 لایک کرده

دقیقا درست میفرمایید

ولی خب سخته.سخته خودتو زیر سوال ببری.سخته بخای بپذیری که ادم عجولی هستی و یا به زودرنجی دچاری.میخای بدونی درجه سختیش چقدره؟ببین وقتی یکی از اینارو توی اینه دیگران میبینی عکسالعمل درونیت چیه.شناساییش سخته تا برسه به اینکه بخای درمانش کنی و تغییرش بدی.اونم نه توسط کسی دیگه بلکه فقط و فقط خودت

اینجا باید با نظر خودتم مخالف باشی…

حاضرم شرط ببندم تمام کسایی که حسابشون کال شده اگر برن بررسی کنن میبینن که عاملی دخیل نبوده جز همین عوامل.ولی از اونجایی که چاقو دسته خودشو هیچ وقت نمیبره،ذهن سریع وارد میشه و یه راه غلط و یه دلیل غلط رو به عنوان علت جا میزنه و متاسفانه ماهم گول میخوریم و چون عمری هم ذات پنداری کردیم با خودمون قبولش میکنیم .

در دام این من ذهنی اگر نیفتی برد کردی

3 لایک کرده