پیشنهاد ارائه کش بک ۹۵ درصد توسط ایران بروکر در آلپاری

دوستان دقت کردرد به لینک الپاری ؟ بالاترین میزان کش بک دریافتی ۹۵ درشده ، یعنی ۹۵ درصد از کش بک به خود تریدر بر میگرده . من الپاری حساب ندارم اما توصیه میکنم ایران بروکر حامی باشه نه …

اگر علاقه مند به از بین رفتن موضوع ترید گامیشن هستید شخصا خوشحاد میشم کارمزد ترید لایت فایننس رو کلا براتون از بین ببرم .

ایران بروکر میتونه فارکس فکتوریه ایران بشه و برای دادن تبلیغات بهش التماس کنن ، درست نمیکم ؟

من همیشه به حس ششم ایمان داشتم ،کوچکترین گره ای ته عاطفی نه مالی با ایران بروکر ندارم و ببینید اگر کش بک ۹۵ درصد رو برا یه ایران راه ننداخت . ۱ قرون ۲ زار نیستا . ار هر بروکر میشه سالی ۵۰ هزار تا حداقل گرفت ولی صبر کن تا ایران بروکر بزنه رو دست فارکس فکتوری اون وقت بهت میگم چی میشه ….

قدرت از پول خیلی زورش ییشتره.

با گوش های خودم شنیدم از مدیر توسعه لایت میگفت فارکس فکتوری یا یوی دیگه که اسمش یادم نیست شروع کرده ادعاهای جعلی نوشتن و چند ده هزار دلار تیغ زده بود لایتو

2 لایک کرده

درود
وقت عالی بخیر

من در بروکر لایت فایننس حساب دارم و قبل از نت ملی باهوش کار میکردم و کلا 50درصد کمسیون را کش بک میگرفتم آیا راهی هست که کش بک بیشتری دریافت کنم یا اینکه کل هزینه کمسیون را از بین ببرم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید :folded_hands: :folded_hands: :folded_hands:

سلام بله جناب ملکی نیاز به پارتنر دارید که خودش هیچی دریافت نکنه ، من براتون انجام میدم .

تا امروز ۵۰ درصد ما بقی میرسیده به شخصی که ازش نام نبردید

ممنونم از لطف و بزرگواری شما

پس به محض اینکه اوکی بشه که بتونیم باهاشون معامله کنیم(نت اوکی بشه) خدمتتون زحمت میدم کارهای مربوطه را انجام بدیم :folded_hands:

همینجوری خشک و خالی ؟

پس چطوری مد نظرتون هست؟