بروکرها هنوز هم ریبیت میدن؟

سلام من قبلا از طریق یک IB از لایت فایننس ریبیت می‌گرفتم. اما از وقتی اینترنت قطع شده؛ دیگه سمت ترید نرفتم. کسی میدونه هنوز هم بروکرها ریبیت میدن یا نه؟

1 لایک کرده

اره همه میدن معمولن میانگین هر لات پنج دلار از رفرالت میدن

1 لایک کرده

من تو قطعی بروکر ریل شارژ کردم ولی ریبیت نگرفتم تا حالا، چطور میشه گرفت ؟

1 لایک کرده

میشه گرفت البته باید رفرال یا همون آی بی خوب داشته باشی.

1 لایک کرده

خب کدوم آیبی خوبه ؟ چیکار باید کرد ؟

1 لایک کرده

ببین آی بی به نظر من باید زود به زود تسویه کنه، البته این ارتباط مستقیم به بروکر هم داره.

تا جایی که اطلاع دارم چند تا آی بی معتبر داخل ایران هست؛ مثلاً یکیش خود ایران بروکره، یکیش ایران ریبیت هست، یعنی من خودم همین دو تا رو پسندیدم.

2 لایک کرده

کدوم بروکرها ریبیت بهتری میدن؟ سمتش نرفتم تاحالا چون فکر کنم دردسر زیاد داره

فعلا که با این مختل شدن اینترنت نمیشه به خود سایت بروکر وصل شد چه برسه به معامله کردن که بخواد به ریبیت و کارمزد برسه :expressionless_face:

1 لایک کرده

نه خیلی از بروکر ها وصلن. مثلا آلپاری، لایت فایننس. چند تا مقاله راجبش توی اینترنت هست. من بروکر های متصل ایران ریبیت رو خوندم خوب مقاله‌ش. البته یه سری از بروکر ها دائم وصل نیستن.

2 لایک کرده

من یک مدته برای بونوس های خوبی که دارن با دلتا کار میکنم ری بیت بین 5 تا 7 دلار میدن تونستم بگیرم بدی نیست . من ای دی پشتیبان رو دارم کمک های خوبی میکنه بهت خیلی بی شیله پیله ست @DeltaFx_Mozhgan_Sales

1 لایک کرده

۵ دلار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا؟؟؟؟ کجا میدن؟ من آی بی قبلیم هر لات ۲ دلار میداد

دلتا اف ایکس هم بدک نیست واقعا به فکر کاربراش بوده از اول
متاگلد هم بدک نیست از اون استفاده کردی؟ به نظر میاد سایت خوبی داره واسه معامله با نت ملی

ایران بروکر کجاش ریبیت میده؟؟؟؟؟

فکر کنم ۲۰ ۳۰ تا از بروکرها سرورهاشون رو آوردن داخل کشور و دارند کار می‌کنند ولی تا امروز جرئت نکردم حساب بسازم و شارژ کنم

ایکس چی اف .آرون گروپس .امارکتس

1 لایک کرده

اره مگه میشه ریبیت رو ندن ؟؟؟

1 لایک کرده

من یه فرم پر کردم کسی جواب نداد. واقعیت تا الان از ایران ریبیت می گیرم من. پنل خوبی داشتن.

آره خیلی از آی بی ها وصل نیستن

آره خیلیا دارن انتقال میدن البته انتقال سرور فکر کنم صوری باشه
تو این شرایط قطعی اینترنت بعید میدونم امکان انتقال سرور وجود داشته باشه
فقط یه دسترسی نصفه نیمه ایجاد کردن
به نظرم کپیتال میتونه گزینه مناسبی باشه
من وب تریدرش رو که بررسی میکنم نسبتا اوکیه با قطعی کم
ترندو بد نیست ولی خیلی بیشتر از کپیتال قطعی داره

1 لایک کرده

اینجوری دیگه کوچک‌ترین روزنه‌های اتصال به اینترنت بین المللی هم از بین میره

1 لایک کرده