آلپاری پول من و با سرعت نور دریافت کرده و الان دو سه هفته است به بهانه تحریم ها پول منو به خودم بر نمی گردونه…وااسفا به حال سازمانهای مرتبط اعم از سازمان اطلاعات و…که اجازه فعالیت چنین افراد همدست دشمنانمان را در ایران می دهند.
این بروکر در وقاحت تمام پول منو پس نمیده و به بهانه تحریم های ایران مردم ایران را برای راهزنی و لخت کردن گیر آورده…عده ای هم اراذل و اوباش ایرانی به نام های مختلف که اسامی شان پیش من محفوظ است و در اختیار دستگاههای ذیربط اطلاعاتی و امنیتی قرار خواهم داد با اینها دست به یکی کرده اند و پول ملت ایران را می دزدند.تمامی مدارک واریز و همه و همه را به پلیس ایران و اینترپل و صد البته پلیس مبارزه با مفاسد اقتصادی تحویل داده و پیگیری خواهم کرد چند برابر آن پول رابرای دستگیری این آقایان به ظاهر محترم انجام خواهم داد.از شما دوستان و هم وطنان می خواهم به تور انداخته اینها نیفتید.
دوست عزیز آلپاری هیچ دفتر یا سازمان… در ایران نداره.بعبد میدونم بتونی اقدامی انجام بدیم.با توجه به اینکه در ایرانیم و همه جوره تحریم و نادیده گرفته میشیم
قوانین بین المللی اجازه همچین بهانه تراشی برای مرتکب شدن به چنین کاری را به آلپاری نمی دهد.دوست عزیز مراکزی در دنیا هست که پیگیری می کنند و دست اینگونه افراد را از جیب ملت ها قطع می کنند.الان در حال جمع آوری تمامی مکالمات و مکاتبات اعم از کتبی و شفاهی( که صدای خود مدیر این بخش) است و…تا یکجا به مرکز رسیدگی کننده ارسال کنم.ما از روس جماعت خیری ندیدیم اینها اومدن در جزیره ای برای اینکار این مرکز را راه اندازی کرده اند و خیلی اطلاعات دیگر بدست آورده ام که خارج از حوصله این جمع است فقط محض استهزار عرض می کنم این روس جماعت در روز عاشورا سال ۱۲۹۰ ثقه الاسلام و یاران آزادی خواه اش را در روز روشن در تبریز به دار کشیده اند و همه اینکارها بدون کمک خائنین وطنی غیر ممکن بود.اسامی خائنین به مردم و ملت ایران و همدستانشان را با آدرس و…در آورده ام و به یکباره در جاییکه فکرش را نمی کنند بالای سرشان حاضر و تسلیم قانون خواهم کرد.منتظر گزارشهای بعدی من باشید.فقط شما را بخدا با آلپاری و آلپاری جماعت که از این دوران سواستفاده می کنند خودتان را و دیگران را مطلع و مواظبت کنید.تا مورد سواستفاده قرار نگیرید.