همین چند ماه پیش بود که همه داشتن با اطمینان میگفتند که منتظر بیت کوین ۴۰ هزار دلاری و ۲۰ هزار دلاری باشید؛ اما الان دیگه به نظرم به این جمع بندی رسیدن که ۶۰ هزار تا کف بیت کوین بود و بهترین فرصت خرید. هر کسی هم که نخرید؛ یکی از بهترین فرصتهای زندگیش رو از دست داد.
اما خبر خوش اینکه به نظر میرسه بیت کوین قراره یه ریزش دیگه تا ۶۰ هزار تا داشته باشه و آخرین فرصت برای خرید رو به هولدرهای بلند مدت بده تا هاوینگ بعدی (۲۰۲۸) یه سود خیلی خوب بکنند.
این وضعیت الان بیت کوین هم به نظرم یه هشداره که بالا خالی کنید تا پایین بتونید دوباره بخرید. شخصی ۸۶ هزار رو یه سقف دو قلو میبینم و بعدش ریزش تا ۶۰ هزار تا. نظر شما چیه؟ به نظرتون الان که زیر ۸۰ اومده ریزش شروع شده یا اینکه فقط یه فیک اوت برای جمع آوری نقدینگی هست تا بالاتر بره؟
راجب اتریوم هم میشه بگید چی میشه؟
اتریوم هم تقریبا همینه احتمالا یه فیک اوت تا ۲۵۰۰ داشته باشه و بریم برای هدف ۲۱۰۰. اونجا بهترین موقعیت برای خرید اتریوم هست که تا هاوینگ بعدی بیت کوین احتمالا به ۸ هزار تا برسه.
هیچ وقت بلند مدتی نبودم و نتونستم تحلیل کنم . به گمونم تا ابد هم نمیتونم بلند مدت نظر بدم ، اما کوتاه مدت یه احتمالاتی میدم . در پستی قبلا هم گفتم که تا حدود ۸۳و ۸۳۲۰۰ میاد و تا حدود ۷۳ ممکنه برگرده . اگر این اتفاق بیفته ، بعدا دوباره تحلیل میکنیم .
بیت رو دوست دارم ولی تا باحال درست و درمون پای چارتش نشستم
تحلیل میکنم ولی تا یادم هست همش استاپ میخوردم دیگه سمتش نرفتم منم
تحلیل هم بیشتر تو بلند مدت جواب میده
فاندامنتالی به شدت آسیا (چین) و آمریکا آماده ریسکه، فقط مشکل تنش هاییه که نمیدونن چکار کنن!
تمام موسسات یه Q کامل دادن رفت بخاطر تنش، الان گشنه ریسکن!
اگه دقت هم بکنید از نفت پول اومد رفت توی طلا پس امکانش هست اگه تنش ها بعد این سفر آمریکا به چین کم بشه (یا حداقلا خوش بینانه باشه) بیتکوین دوباره یک دارایی پر ریسک بشه (که بازم فدرال یه جوری پوشش میکنه: که شاااید بردیمش دادیمش بانک و موسسات و ازین کارایی همیشه میکنه)
بهت بر نخوره ها
منتظر ۲۵ هزار تا و سیکل های منفی بلند مدت هستم
خواهیم دید چه میشود
خیلی بدبینانه است ولی بعید نیست
منم نظرم یه همچین حرکتی هست
خوبه اگه اینجوری بشه
امیدوارم حالا ببینم چی پیش میاد
آغا ریخت
برگردیم فایده نداشت ![]()
اگر بیاد من یکی که خریدم
منم برعکس شما شورت گرفتم البته کمی بالاتر