همه چیز در مورد بیت کوین | پاتوق تحلیل و اخبار آپدیت 🚀

درود بر شما دوست عزیز

2 لایک کرده

کف محدوده 54 هزار تا 50 هزار هستش البته به شرطی که حمایت مهم محدوده 62 هزار رو از دست بده که بعید هستش و به نظر میاد روی همین محدوده کف سازی کرده. بیت کوین 25 هزاری رویا هستش.

4 لایک کرده

ممنون مجید جان .

من اینطور فکر نمیکنم . در حال حاضر که در حال ریزش هست و هیچ چیز رویا نیست در بازار های مالی .

2 لایک کرده

اگه اینجوری بخوای به مساله نگاه کنی بیت کوین 1 دلاری هم ممکنه اما چقدر احتمال وقوع اش وجود داره تقریبا صفر.
بیت کوین 25 هزارتایی هم دقیقا با توجه به سقف و کف هایی که ساخته احتمال رخدادش همانند بیت کوین یک دلاری هستش.

3 لایک کرده

بنظرم کف 60 رو مجدد تاچ میکنیم

3 لایک کرده

به نظر من همه چیز در بازار های مالی ممکنه .

من هم زمانی به بیت کوین ۱۲ هزار دلاری نگاه میکردم و به دوستم میگفتم محله زیره هشت هزار دلار بیاد ولی دقیقا بیت کوین تا ۳ هزار دلار ریزش کرد .

3 لایک کرده

درسته اما عاملی که در حال حاضر در بیت کوین وجود داره حجم محدود آن و رسیدن به استخراج کامل این حجم، گذر زمان و افزایش استقبال روز به روز به ارزهای دیجیتال معتبر به عنوان دارایی و هولد کردن آن ها هستش. این عوامل باعث محدودشدن ریزش اون همانند سال های ابتدایی اش میشه.

3 لایک کرده

باید شرایط ریسک آف و بحران انرژی در دنیا رو هم در نظر بگیریم .

فعلا که دنیا درگیر انرژی هست و هیچ اثری از سرمایه گذارای بزرگ نیست .

نه بلک راک . نه استراتژی و نه …..

2 لایک کرده

امین جان خوشبحالت وصلی :joy:

3 لایک کرده

تحلیل و مسیر حرکتی که برای بیتکوین در نظر دارم/ 12 ساعتع

4 لایک کرده

کسی فاندامنتال کریپتو کار کرده؟ از لحاظ مارکت کپ و قضیه ماینر ها وقت خرید هست یا ن؟

3 لایک کرده

بیت کوین درست به محدوده های اعلامی در پست قبلی واکنش نشون داد. امیدوام از دقت محدود ها استفاده کرده باشید.

در حال حاضر نزدیکترین حمایت فعلی محدوه 77 هزار هستش و نقاط حمایت و اهداف پیشرو آپدیت شده اند..شرط رسیدن به هدف 84 هزار دلار تثبیت بالای محدوده 78900 هستش و انتظار میره که مجدد به سمت این محدوده گام برداره و با توجه به گارد صعودی اندیکاتورهای هفتگی به احتمال رسیدن به هدف 84 هزار دلار و بیشتر از آن وزن بیشتری میدم و دور از دسترس نیست.

2 لایک کرده

ترید به هیچ درد نمیخوره………

.

4 لایک کرده

خیلی ساده به چارت نگاه میکنم…
نیاز مارکت پولبک به 81 و 82 هزار دلار و یک رنج یکی دو هفته ای در این محدوده برای سبز شدن آلت کوین ها نیاز است

2 لایک کرده

با چارت فراز توام میتونی وصل باشی رفیق با نت ملی کار میکنه

2 لایک کرده

عالی هستید موفق باشید

2 لایک کرده

فعلا تایم روزانه مومنتوم خوبی داره خودشو حتما میرسونه به ۸۶,۰۰۰ ولی هنوز برای معامله مناسب نیست.

3 لایک کرده

بیت کوین را 25k یا حتی 18kدرنظر بگیرید.

2026-2027 ریزش عمیق.

2027-2028کف سازی و صعود خفیف.

2028-2029 شاید بزرگترین صعود بیت کوین هم تکنیکال هم فاندامنتال.

یا هم هایپ کردن کوانتوم برای شکستن رمزنگاری و ریزش شدید حتی تا 10k.خرید نهنگ ها.

نابودی آلت کوین ها.

و صعود بعد از 2030.

اولی احتمال زیادی داره به دلایلی متعدد ولی دومی هم قابل تعمل می‌باشد بهترین خرید هم اگر سرمایه به اندازه 0.1بیت کوین تا 2بیت کوین خرید موارد زیر است.

خرید پله ای یا DCA.

بایننس کوین.سولانا.استلار.آواکس.

از کوین های بدرد نخوره مثلETH.XRP.ADA.اکیدا دوری گردد.

کوین هایی به جز بیت کوین و بایننس کوین که بیت کوین دوم می‌باشد در شرایط پیچیده محکوم به نابودی هستند.

2 لایک کرده

با توجه به اینکه دامیننس بیت بعد چندماه رنج زدن شصت درصد رو رد کرده و از طرفی ورودی etfهاش هم طولانی ترین روند مثبت امسال رو داشتن به نظرتون بیت کوین اصلاحش و داده و قراره باز سناریو صعودی شه؟
خوشحال میشم تحلیلتون رو به اشتراک بذارید

1 لایک کرده

محدوده ۲۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰۰

خرید بیتکوین

2 لایک کرده