بهترین دوره اسمارت مانی کدام است؟

دوست عزیز ذکر کردم این دوره رو برای کسی میخوام خودم ستاپ و استراتژیم رو دارم، برای کسی دارم پرس و جو میکنم ببینم واقن جواب هست یا نه، و اینکه اینطور که فهمیدم از نوشته هاتون کلا ب جای اینکه چندین ستاپ جداگانه باشه کلا ی ستاپ یا ی حالت ترید داره درسته؟

آره بیشتز به smc به چشم یه سبک پایه ای نگاه کنید که باید یاد بگیرید.باید با روند کلی آشنا بشید

فیبو

آرایه ها

سشن ها

واگرایی

تحلیل بین بازاری

حداقل این چیزای پایه رو باید بلد باشین تا بفهمین مثلا mmxm توی دورش چی میگه یا daye چی میگه یا حتی مایکل

خیلی ممنون از اینکه نظر گذاشتید موفق باشید دوست عزیز.

عذر خواهی میکنم .ستاپ محور منظورم بود

خواهش میکنم، موفق و پیروز باشید دوست عزیز

دوره LIT به مفاهیم RTM نزدیک تره اون رو ببینی بهتره .

تمرکز LIT روی ORFL های سلمانه دقیقا

کسی د‌وره اسمارت مانی برنا رو دیده؟

لطفا نظرتون و راجب این دوره بگید

سلام میشه لطف کنید ی دوره اسمارت مانی معرفی کنید که واقعا خوب اموزش بده؟

فوتون Photon

ICT

با ict شروع نکنی بهتره بنظرم, فقط سردرگم میشی

اگه اوایل راهی و به ترید به چشم یه شغل بلند مدت نگاه میکنی
سعی کن روش های اصولی تر و بهتریو یاد بگیری

دوره اسمارت مانی برنا

من دیدم و کلا براساس برنا ترید میکنم.

دوره خوبیه. دوره trading hub خان رو هم ببین.

به‌به برنا دوستان عزیز
ماهم اندک‌معلوماتی از برنایه گل داریم
دورش نیازمند درک عمیقه
البته سخته
پشت حرفایه برنا یدسری الگوریتم‌هست .که خودش هیچوقت نمیگه شون .یا خود با تمرین میرسی یا بقیه شاگرداش بهت میگن

چی ترید میکنید با برنا
دوره دوم هم دید؟

کلا رو چارت ساختار که مشخص کردم و هرچیزی که هست .فیلیپ یا مود اگه باشه همه رومشخص میکنم بعد نسبت به ری اکشن و تاییدیه وارد میشم.

اره دوره جدید رو دیدم اما هم دی ماه نت قطع شد هم الان ، برنا ویدیوهای جدید نزاشت دیگه .ناقص موند .جالبه دوره دومش هم

بچه ها کسی دوره اسمارت مانی برایان دیده اگه دیدن نظرتون چیه و کسی داره برام بفرسته؟!

من دوره اسمارت مانی فانتوم بیشتر میپسندم

یادم اولین دوره اسمارت مانی که دیدم از فانتوم بود

مخصوص بین اساتیدش blackwatch واقعا کارش خوب بود

سلام

یه کانال یوتوب به نام مایند مث ترید Mind Math Trade هست که در حداکثر ۱۰ فیلم نیم ساعته کل اسمارت مانی رو گفته. اگه اینترنت باز شد، فیلمهاش رو ببینید. به زبان فارسی و خیلی خوب توضیح داده

درود بعد اینکه هیچ کدوم از روش ها و کورس های smc بهت جواب نداد بیا من بهت ی کورس ناشناخته smc میگم ببین شاید رستگار شدی پارسا جان