این سئوال رو بارها شنیدیم. همیشه دنبال یک نقطه تعادل بودیم بین این دو
من با تجربه 6 ساله خودم برای روحیات شخصی خودم به این نتیجه رسیدم که وین ریت مهم تر است. ریسک به ریوارد یک با وین ریت بین 57 الی 63 درصد که متغیر بوده در ماه های مختلف.
“وین ریت” و “ریوارد به نسبت ریسک” دو کفه ترازو هستند که برای به تعادل رسوندن اون ترازو به طور مثال نمیشه هر طرف وزنه های کیلویی گذاشت باید گرم ب گرم تنظیم کرد - منظور اینکه هر دو فاکتور، مهم هستند و بهبود یکی باعث ضعف در دیگری میشه - اما ترجیح من ریواردهای بالای 4 هست اما برای بهبود وین ریت میام تایم معاملاتی رو محدود میکنم - مثلا میگم در 3 ساعت از بازه خاصی از روز ترید میکنم - این به تنهایی باعث میشه تعداد ورود و تعداد موقعیت بیاد پایین و به تبع اون نیاز به کاهش میزان ریسک در هر پوزیشن نداشته باشم و بتونم با ریسک و حجم معقول ترید کنم چون تعداد زیادی استاپ نخواهم داشت - از طرفی ریوارد بالای 4 باعث رشد حساب میشه بدون فرسایشی شدن مسیر (مسیر پاس و برداشت از پراپ) - اگر نمیتونیم ریواردهای بالاتری بگیریم دلیل این نیست که وجود نداره و نمیشه - باید اون ظرفیت ذهنی رو پرورش بدیم
من با وین ۳۰ درصد برداشت سنگین زدم از پراپ به استراتژی بستگی داره شما یکی هست ریوارد بالای ۵ میگیره یکی همیشه یک به دو میگیره ریوارد پایین وین بالاتری میخواد مثل اینکه با وین ۹۰ درصد یک به یک هم سود ده خواهی بود
من سالها با این ذهنیت که اگر ریسک به ریوارد زیر 1به2 باشه شکست خورده است اون ستاپ کار میکردم اما دقیقا از وقتی ذهنیتم رو تغییر دادم تونستم به یک روند ثابت سودسازی برسم. تجربه شخصی من میگه فقط دنبال بهینه سازی ستاپ باشید و ببینید ماکزیمم بازدهی اون ستاپ چه ریسک به ریواردی به شما میده.
وین ریت یا ار ار هرکسی بسته به سبک معاملاتی شخص داره.
قطعا کسی که توی تایم فریم ۱ مین یا ثانیه داره ترید میکنه وین ریت براش اهمیت بیشتری داره نسبت به کسی که برای مثال داره توی تایم ۴ ساعته وارد میشه.ولی در کل چیزی که من از خیلی از تریدر ها شنیدم و تجربه کردم وین ریت مهم تره بخاطر جنبه روحی و روانی ای که روی شخص میزاره چون شماهرچقدر استراتژیتون ار ار بزرگی داشته باشه وین ریت شما قطعا میاد پایین تر و این باخت های متوالی باعث میشه شما بعد از یه مدت قوانین رو رعایت نکنید.
ار ار بزرگ گرفتن رو بنظرم از سرتون بیرون کنید خیلی از ترید هایی که با ار ار خفن میبینید فیکه و یا اگر هم واقعی باشه طرف کلی ضرر داده.برای مثال ایف یک ترید 1 به 100 روی نفت داره ولی از کجا معلوم توی این مسیر چقدر ضرر کرده تا بتونه این ترید رو بگیره.
دوستان سعی کنید همیشهه برای کنترل روان و خوردن استاپ های کم در نوشتن استراتژی وین ریت یا احتمال موفقیت بالا رو ارجیت قرار بدید چون هرچی ضرر ها کمتر باشن کمتر هم دچار اور ترید و رفتار های هیجانی میشیم همون ریسک به ریوارد 2 کار و جمع میکنه بهتون قول میدم دنبال ریسک به ریوارد های بالا نباشید که احتمال موفقیت پایین میاد و ممکنه استاپ های زیادی پشت سرهم بخورید و روانتون درگیر میشه و درنهایت کال مارجین باتچکر خخخخ
الویت این دو موضوع به استراتژی معاملاتی و روانشناسی تریدر مربوطه
اکثریت تریدرهایی که درسوشال مدیا فعالند ریسک به ریوارد فضایی میگیرند و ریسک به ریوارد رو قانون موفقیت دراین بازار معرفی میکنند درحالی که بنده با وین ریت بالای هشتاد اما ریسک به ریوارد محدوده یک خیلی موفق تر بودم (روانشناسی شخصی)البته استراتژی معاملاتی تاثیر بسیار زیادی در وین ریت بالا و و ریسک به ریوارد پایین دارد.
خب من خودم هنوز سودده نیستم ولی بین آدمایی ک رسیدن به سود کسی رو دیدم وین ریت۴۹ داره و خیلیم خوب پیش میره کسیم دیدم وین ریتش۸۰ـ۸۵عع با تیپی یک مهم سودده بودن مستمر ستاپه بنظرم