معقول ترین ریسک به ریوارد معاملاتی چنده ؟

سلام و عرض ادب رفقا معقول ترین ریسک به ریوارد چنده کاری نداریم یه روز معاملاتی شاید یک به دهم بده میانگین وین ریت ۵۰ الی ۶۰ درصد که معقوله در ترید به نظرتون ریسک به ریوارد منطقی ترین حالتش چنده ؟

سلام، به نظر من توی بلند مدت یعنی بیشتر از یک سال و با تعداد معامله حداقل بیشتر از صد تا و با ثبات باشه، یک به یک و نیم برای سبک‌هایی که بیسشون پرایس اکشن هست، و یک به دو یا نهایتا یک به سه برای سبک‌هایی که بیسشون برگشتی محور یا همون smc,ict,rtm,… هست.

فکر میکنم که به طور قطع نمیشه جواب مشخصی به این سوال داد میدونید بستگی به استراتژی داره بستگی به تایم فریم و زمان معامله و نوع معامله گر داره (دی تریدر سووسمگ تریدر اسکلپر) ولی اگر بخواهیم به طور حدودی بگم (تا جایی که من در آموزشهای منابع خارجی دیدم) نظرات بین یک به دو و یک به سه متغیر هست. یک کار دیگه که اگر استراتژیت اجازه بده میتونی انجام بدی این هست: مثلا من یک به دو هستم وقتی سودم به یک به یک میرسه نصف حجمم رو میبندم و معامله رو با احتساب کمیسیونش سر به سر میکنم و در یک به دو تارگت میشه که رد حقیقت میشه یک به یک و نیم ول یوقتایی که مومنتوم قوی در مسیر موتفقم هست تارگت یک به دو رو برمیدارم و تریلینگ میکنم یعنی حد ضرر رو دنبال قیمت حرکت میدم این هم به دو روش قابل انجام هست که ۱- کشیدن حد ضرر پشت آخرین کندل بسته شده ۲- کشیدن قیمت به بالا/پایین آخرین نقطه نوسان. این که کدوم یکی بهتر جواب میده در جارتها و نمادهای مختلف متفاوت هست باید یا بک تست بگیری یا روی تجربه بتونی بفهمی که کدوم روش تریلینگ برات بهتره

1 لایک کرده

با این وین ریت ریسک به ریوارد دو فوق‌العادس ولی رسیدن بهش خیلی سخته

به بیشتر از این فکر نکن چون غیرممکنه تو بلند مدت

هرکی میگه میشه تعداد معاملات کافی نداره

و اینکه این وین ریت معقول نیست رسیدن بهش خیلی سخته

توی بکتست میانگین چقدر بوده. معقول برای شما همون عدده.

بهترین ریسک به ریوارد ۲ هست.

که با ریوارد ۲ ، یعنی شما اگه فقط ۴۰ درصد مواقع درست تحلیل کنی ، سود ده هستی

البته منظورم اینه؛ تو حالت و مدل سبک‌های اول با وین ریت ۵۰ تا ۵۵ درصد و تو حالت و مدل سبک‌های دوم با وین ریت ۳۰ تا ۴۵ درصد، این ریسک به ریواردها منطقی هستن.

به نظرم R/R مناسب بستگی به سبک خودتون داره
ولی خودم به شخصه با 1:3 راحتترم

هر چی عشقت کشید
یه مرزی برای خودت بزار که اگر بهش رسیدی، قانع شده باشی و بعدش نگی کاش باز میزاشتم و کاش فلان میکردم

لطفا افراد سود ده بیان ریسک ب ریواردشون اعلان کنن

ی موضوعی ک ذهن تریدر هارو خیلی درگیر میکنه ریسک ب ریوارد هستش و کجا بهتراز اینجا ک میشه ک همه تریدر هستن

من خودم 5 تا 7 متغیر میگیرم با وین 50 تا 65

من به شخصه ریسک به ریوارد بک به یک رو پیشنهاد میکنم چون دراودان کم تری داره و استاپ های کم تری که داره بار روانی زیادی برام ایجاد نمیکنه

1 لایک کرده