سلام دوستان میخوام تو این تاپیک افرادی که چندساله تو این حوزه اموزش دیدن و تا الان به نتیجه مثبت نرسیدن دلایل ضرر دادنشون رو بنویسن ، همچنین افرادی که به نتیجه مثبت رسیدن هم بگن چه دلایلی باعث شد به نتیجه برسند
مشکلات خودم که باعث شده هنوز به نتیجه نرسم
یک : چرخیدن میان ستاپ های مختلف
دلایل
اول : چون وقتی کمی میره تو ضرر و چند ضرر پشت هم میدم میگم برم سراغ ستاپ دیگه اون بهتره و همش دنبال یک چیز پرفکت که همیشه کار کنه میگردم = کمال گرایی
دوم : برخی از ستاپ ها به دلیل اجرای پیچیده و گیج کننده دچار خطای اجرایی میشم و باعث میشه زود ازش خسته بشم = پیچیدگی برخی ستاپ ها در اجرا
دو : درست اجرا نکردن ستاپ
وقتی هم که روی یک ستاپ به جمع بندی میرسم و مدتی روی اون ترید میکنم ، اونو درست اجرا نمیکنم و اغلب دچار اورترید میشم که باعث میشه راندمان و بازدهی اون ستاپ خیلی کم بشه = تمرکز بد و درست اجرا نکردن ستاپ
واسه من پراکنده کاری باعث شد نتیجه نگیرم. همزمان مشغول بودن و وقت تمرکز نداشتن. حتی درست و حسابی هم آموزش ندیدم و بعد از هر ضرر فاصله میگرفتم و به نظرم یه تریدر اوایل کارش نیاز داره بیشتر تنها باشه و زمان زیادی رو صرف چارت کنه
دقیقا همینه وقتی میخای تریدر بشی،تنها راهش اینه که تمام تمرکزتو بزاری رو همین موضوع دیگه رفیق بازیو بیرون رفتن کنسله،من خودم زمانی که دوره ها رو میدیدم صب تا شب سره کار میرفتم + باشگاه ،اخر شب با خستگیه تمام شروع میکردم به دیدن دوره یا چارت…البته الآنم برنامه همینه فقط دوره نمیبینم.
1.میلیون ها استراتژی رو اوایل کارم روی لایو تست میگرفتم متاسفانه ، مثلا امروز با یکی ، فردا با یکی دیگه.
2.خودم رو محدود به یک سشن کردم (نیویورک)
3.خودم رو محدود به روزی یک ترید کردم. (خیلی سخته ولی شدنیه)
4.خودم رو روی یک نماد محدود کردم.
5.هرزمان استاپ میشم ، به بکتست های ستاپم فکر میکنم که برایند ماهش مثبت در میاد.
6.خودم رو قانع به ماهی 5% روی اکانت های پراپ کردم.