نظر «کلی» من اینه که اینها بدرد سرمایه گذاری نمیخورند و بعد این شرایط با بروکر دیگه ایی کار خواهم کرد. ولی واسه تمرین در این شرایط خوبند.
خودم حساب real باز کردم. مشکل خاصی که روی معاملات من،تاثیر سو بذاره ندیدم( با توجه به شرایط افتضاح اینترنتی).
اره، ولی مهم اینه که پولت را پس بدند و تا وقتی که در معاملات ما دخالتی نکنند( مثل ایپلنت که دخالت میکرد) میشه با اونها کار کرد یعنی چاره دیگه ایی فعلا نداریم😬
فقط با امارکتس کار میکردم سمت هیچی نمیرفتم کمیسیون حساب زیرو اسپرد کمترینش ۱۰ درصد بوده! و رو طلا هم فقط کار میکردم
ایکس چف و الپاری حساب سنتی دارن اسپرد رو چک میکردم برای طلا بد نیست با کمترین واریزی کمیسیون برای ایکس چف نداره و الپاری رو یادم نیست.. تو این وضعیت بهترین گزینه برای ترید رو طلا.
ترندو بهترین اسپرد ۰ تا۱ و کمیسیون ۶ درصد! بد نیست تا الان بعضی از کاربرا گفتن حتی برداشت هم داشتن و حداقل واریزی ۱۰ دلار مناسب ترید با ۵۰ نهایتا ۱۰۰ دلار سرمایه
سمت پراپ نمیرفتم ولی چک کردم دیدم پراپ هم گزینه خیلی خوبی میتونه باشه ولی پراپ معتبر که با کمترین هزینه و مسیر سبک درست میشه حداقل ۱۰۰۰ دلار در اختیار داشت ! ولی راجب به اسپرد ها چیزی نمیدونم ولی میشه رو طلا کار کرد با حجم پایین و ریسک رو حداقل رسوند و سود خوبی داشت!
درکل پراپ چیز خوبیه چه برای تریدر باتجربه و تازه وارد که نمیخاد سرمایه زیادی وارد کنه و همچنین بروکر ترندو و بروکر ایکس چف و الپاری که این دو بروکر تاحالا کار نکردم ولی بخاطر داشتن حساب سنتی گزینه عالی برای ترید روی طلاست ! با سرمایه کم
شمام اگه کار کردین با این بروکر یا پراپ تو نت ملی و واستون خوب پیش رفت چیز مضری ندیدین بگین