خیلی طولانیش کرده به خلاصه بگو بفهمیم ماجرا از چه بابته
واسه من که بهم میریزه..واسه شما ژاپنیه خوباس..من چینیه
خلاصش میشه این :
در گروه های حداکثر پنج نفره با قوانین منصفانه با هم مسابقه میدید و بر اساس معیار های پنجگانه رتبه بندی میشید . جایزه برای نفرات اول تا سوم از منبع هزینه ثبت نام در همان دوره تامین میشه . 10٪ از مبلغ کل جمع آوری شده در هر دوره برای دوره بعد پس انداز میشه تا به مرور جایزه بزرگتر بشه . شفافیت مالی و قوانین آسان و منصفانه باعث میشه رقابت جذاب تر بشه . ضمنا گردش مالی با ریال هست ، پس نگران مشکلاتی از قبیل مسدود شدن تتر یا کیف پول یا صرافی و … نخواهید بود . امیدوارم استقبال طوری باشه که ابتدای هفته آینده اولین دوره آزمایشی رو برگذار کنیم
خب ورودی اول باید هزینه بدیم ؟
اگه بقیه شرکت کنندگان هم موافق باشند میتونیم برای اولین دوره بصورت آزمایشی و رایگان برگزار کنیم تا اشکالات احتمالی بر طرف بشه . همچنین بعد از اجرا ممکنه پیشنهادات دیگه ای هم برای بهتر شدن سیستم مسابقات داده بشه که برای دوره های بعدی اجرا کنیم . ولی اگه همه مایل باشن ورودی برای همین دوره اول پرادخت کنند در اینصورت بنده هم تابع نظر جمع هستم.
بقیه هم نظر بدن ببینیم نتیچه چی میشه
اسپانسر این مسابقه کیه؟
جایزه ها از ورودی هایی که شرکت کنندگان پرداخت می کنند بدست میاد . هیچ فرد یا گروه یا شرکتی خارج از مجموعه شرکت کنندگان در هر دوره حمایت مالی این مسابقات را بر عهده ندارد
اون myfxbook برام باز نشد… فیلترچسبون میخواد
بله همینطوره
![]()
برگزاری دوره اول به صورت آزمایشی و رایگان ایده مناسبی نیست چون حتی اگر هدف شناسایی ایرادات و گرفتن پیشنهادات باشه باز هم بهتره از ابتدا ساختار مسابقات مشخص و رسمی اجرا بشه تا نتیجه واقعی تری داشته باشیم و مشارکت و تعهد افراد هم جدی تر باشه
اگر قرار باشه تغییر یا اصلاحی هم لازم باشه میشه بر اساس تجربه دوره اول برای دوره های بعد انجامش داد
با یکی از دوستان درباره واریز و برداشت در سیستم مسابقه صحبت میکردم که به نکته مهمی اشاره کرد . بهم توصیه کرد برای واریز هزینه ثبت نام اطلاعات حساب خودمو به افرادی که نمیشناسم ندم . گفت بار ها اتفاق افتاده که کلاه بر دار ها با داشتن همین اطلاعات به ظاهر ساده میتونن به روشی که ظاهرا اسمش روش مثلثی هست از افراد سو استفاده کنن و دو نفری رو که اصلا به هم ربطی ندارن وارد یک پرونده حقوقی کنن و خودشون بدون هیچ ردی با پول ها کنار بکشن . توصیه کرد بجای حساب شخصی خودت و افراد شرکت کننده از یک سایت یا مرجعی استفاده کن که افراد در اون احراز هویت میشن . به همین دلیل مجبورم تغییراتی در شیوه ثبت نام اعمال کنم . خودم در سایت تبدیل حساب دارم و شرکت کنندگان هم باید در این سایت حساب داشته باشن . حالا چرا باید؟
دلیلش اینه که برای جلوگیری از بلوکه شدن کیف پول ها بخاطر تحریم ها ما نباید از انتقال پول با شبکه های تحت نظارت سیستم های تحریم کننده (TRC و BEP و …) استفاده کنیم . همچنین بدلیل اینکه مبلغ شرکت در مسابقه خیلی کم هست به صرفه نیست که کارمزد شبکه پرداخت کنیم . سایت تبدیل امکان انتقال تتر با کارمزد صفر بین کاربران خودشو تضمین کرده . حالا چرا تتر ؟ متاسفانه در این سایت امکان انتقال داخلی ریال وجود نداره و ما مجبوریم بطور کلی تمام معیار های مالی مسابقه رو بر اساس تتر طراحی کنیم . مثلا هزینه ورود به مسابقات 1$ و جوایز هم بر اساس تتر پرداخت بشه .
پست اول با تغییر 50000 ریال به یک دلار ویرایش شد
همچنین سقف اعتبار قابل خرید از 200 اعتبار به 50 اعتبار تغییر داده شد
درگاه زرینپال میشه حساب اشخاص حقیقی ساخت و هر موقع خواستی برای واریز فعال و غیرفعالش کرد
ممنون بررسیش میکنم ![]()
بررسیش کردم . ظاهرا باید برای راه اندازی درگاه پرداخت یک وب سایت داشته باشیم . به نظرم الان به اندازه کافی زمان و منابع کافی برای راه اندازی زرین پال نداریم. در آینده میریم سمتش
![]()
یه سایت idpay هم بود الان نگاه کردم انگار غیرفعال شده
راه دیگه اینکه شماره کارت مجازی فکر کنم توی این نئوبانکای جدید بشه ساخت که بشه مسدود و رفع مسدودش هم کرد
و در برنامه روبیکا هم میشه کیف پول درست کرد با لینک پرداخت انجام داد
بله و ایتا و برنامه های دیگه هم
ZimaPay هم
توی روبیکا هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
zimapay عضو شدم . حداقل انتقال 200 دلار هست که به نظرم اصلا خوب نیست
همون سایت تبدیل از همشون بهتره
بازم اگه راه بهتری سراغ دارید پیشنهاد بدید بررسی کنم
توی قسمت تظیمات روبیکا یه بخش کیف پول هست
هرجا خودت راحتتری و امن تر میدونی ![]()