درصورتی که ادمین ایران بروکر موافق باشه میتونیم این لوح ها رو در دستاورد های حساب کاربری هر شخص اضافه کنیم تا به عنوان یک مرجع قابل استناد باشه . برای تولید کد های یکتا و QRcode هم باید یک آدرس وب معتبر ایجاد بشه تا بدون خطا عمل کنه که اینم راه حل داره . در صورت همکاری ادمین ایران بروکر براحتی قابل اجراست
داداش بنده بعنوان یه شرکت کننده
تا انشالا بقیه هم نظر بدن ببینیم ادامه رو
فقط اینکه..برای انتخاب حساب دمو هرکسی با هر بروکری که میخواد اکانت دمو روی متاتریدر5 بگیره
مهم ریپورتها هست دیگه.
چون بشخصه میگم.. خیلی تحلیل هام روی سرور یه بروکر مونده که منتقل کردنش به سرور دیگه سخته
البته میشه اما نمیخوام از حساب بروکری که روش تست میکنم جدا کنم
راه زیادی داریم
بذار همه نظر بدن شاید نظرات خاصی هم پیدا بشه
تازه تاپیک یه هفته ش هم نشده …3 روزه
شـــا…ـت تنده ها
بنظرم حوصله کن
اما قوانینش رو.. میخوای یواش یواش بذار تا همه چکش کاریش کنن
لطفا یه لیستی برای قوانین اولیه بذار تا رویت کنند همه و نظراتشون رو بدن
و
ببین سایتی یا نرم افزاری هم پیدا میکنی که خروجی معاملات متاتریدر که فایل csv یا xslx هست رو بگیره و بدون دخالت انسانی با قوانینی که تعریف کردی براش تفسیر کنه و نتیجه رو اعلام کنه
شبیه همون سیستم تحلیل پراپ ها
به نظرم این کار باعث میشه بخاطر تفاوت در کمیسیون و اسپرد نتایج با هم قابل مقایسه نشه و از اعتبار کار کم میکنه . اگه اشکالی نداره اجازه بده همه رو از همون سرور متاکوت اکانت بدیم تا شرایط برای همه یکسان باشه . در مورد تحلیل هم به نظرم میتونی تمپلیت روی چارت رو سیو کنی و روی هر بروکر دیگه ای که خواستی بارگذاریش کنی . همه چیش برات میاد بالا.
من برای اینکار تقریبا تمام وقتمو دارم میذارم و بابتش هم خیلی راضی ام چون میخوام به همه کمک کنم . اصلا دلم نمیخواد بچه ها سرما یه هاشونو بریزن تو جیب پراپ ها . با این سیستم سرمایه ها بین خودمون گردش پیدا میکنه و شرایط خیلی منصفانه تره.
لوح ها هم تقریبا داره آماده میشه . نگران این قسمتش نباشین
فایل PDF اتچ شده به پست اول بطور کامل همه چی داخلش هست . ولی بازم چشم سعی میکنم توی همون پست ویرایش کنم تا نیازی به دانلود فایل نباشه .
درمورد سایت یا نرم افزار هم داخل همون فایل PDF توضیح دادم که اکانت ها وصل میشه به سایت myfxbook . این سایت همه جور تحلیلی بهتون میده و خودش یه مرجع کامله . یکم توش گشت بزنی همه چی رو میتونی توش پیدا کنی . حتی میتونی گزارشات دلخواه هم برای خودت بسازی.
به نظرم پیشنهادت منطقیه و برای اینکه نتایج تا حد ممکن قابل مقایسه و قابل اتکا باشن بهتره شرایط اجرا برای همه یکسان باشه و همه اکانتها روی همون سرور متاکوت اجرا بشن