و در پاسخ به دوست عزیز آقا @Nima ی عزیز که با حوصله زحمت میکشن و پاسخ میدن.
بله کاملا درسته که مایی که وارد این بازار میشیم باید ریسکشم بپذیریم . دقیقا مثل اونی که میخواد بره کوهنوردی باید خطر سقوط و صدمه دیدن ها رو هم ببینه و پیشبینی کنه و …
حالا اگه یکی بیاد به اون کوهنورد بگه داداش بیا من کارتو راحت میکنم با تلکابین میبرمت نوک قله فقط باید فلان قدر پرداخت کنی بلیط بخری و ضمنا تا وقتی توی کابین هستی باید یکی در میون نفس بکشی چون هوا توی کابین محدوده . باید تمام مدت ایستاده باشی حتی اگه کابین تکون شدید خورد نباید بشینی . حالا اگه اتفاقا افتادی کف کابین یا یه دونه نفس اضافه کشیدی کابین برمیگرده اول مسیر و تو باید دوباره بلیط بخری .
حالا تصور کنید طرف ریسکشو قبول میکنه و وارد کابین میشه غافل از اینکه تنظیم اکسیژن داخل کابین و تکان های کابین از کنترلش خارجه و هرچقدرم مدیریت سرمایه انجام بده بازم به احتمال زیاد قوانین داخل کابین نقض میشه .
و هر بار که از کابین میاد بیرون دوباره مسئول کابین با چرب زبونی بهش میگه اشکالی نداره دوباره بلیط بخر و تلاش کن … تو موفق میشی . بیا ببین خیلیا قبل از تو با همین سیستم رسیدن به نوک قله .
اگر کسی واقعا استراتژی خودش رو تبدیل به ربات کرده باشه و معاملاتش هم از نظر ورود خروج و مدیریت ریسک کاملا قابل بررسی باشه به نظرم منطقی تره که پراپ مشخص کنه دقیقا چه نوع استفاده ای از ربات ممنوعه
به نظرم راه منطقی تر اینه که پراپ ها به جای جنگیدن با خود تکنولوژی دقیق و شفاف بگن چه نوع رباتی ممنوعه و چرا
رباتی که صرفا استراتژی خود تریدر رو اجرا میکنه با رباتی که برای آربیتراژ یا سوءاستفاده از تأخیر قیمت و اجرای سفارش ساخته شده واقعا نباید یکسان دیده بشن
دلیل فنیش اینه : وقتی خواستم از اون برنامه مدیریت سرمایه استفاده کنم فهمیدم که باید حساب بروکرم زیر مجموعه رفرال حساب سازنده اکسپرت باشه تا برام فعالش کنن . به همین راحتی !
و این یعنی اون اکسپرت نویس با اون پراپ ها گاوبندی کردن
از پراپ های عزیز عذر میخوام که دارم دستشونو رو میکنم