ترید در لحظه شاید عجیب بیاد اثلن چیه ما۲نوع ترید داریم یکی ترید که فرصت میده بعد تحلیل راحت تصمیم بگیرین و بعد با لیمیت یا دستی تو نقطه خودتون وارد بشین ولی اون لبه سخت ترید تو لحظه ترید کردن هست یعنی شروع به تحلیل کردی تو زمان ترید و باید در همون لحظه سریع تصمیم بگیرید بایر یا سلر بشین ۹۰درصد چارت همینه تصمیم سریع راه حل هم بهتون میگم تو بکتست ها سعی کنید سریع تحلیل و معامله رو انجام بدین تا عادت بشه براتون ۱۰۰عادت دادن بهتون کمک میکنه سریع بودن رو تمرین کنید نوع بکتست رو حتمن با تحلیل انجام بدین مثل معامله واقعی همین موفق باشین خودم دوسالی درگیر بودم راحل اینه انجام دادم خودم تو دو روز هم نمیشه بهش رسید چندین ماه تمرین میخواد
بنظرم نکته مهمی هست ساده عبور نکنید سعی کنید انظباط رو هم تمرین کنید نظم. داشته باشین ترید هر روز تیپی گرفتن نیست باید به جایی برسین که پول روفراموش کنید و روی خودتون کار کنید تا عوض بشین و عوض شدن هم با تلاش و تمرین بدون پول میاد
همین ترید در لحظه یکی از سخت ترین بخشای کاره چون دیگه فرصت نداری بشینی چند بار چارتو بررسی کنی و با خیال راحت تصمیم بگیری باید همون لحظه تحلیل کنی و تصمیم بگیری
اینکه توی بک تست هم دقیقا مثل معامله واقعی و با زمان مشخص انجامش بدی خیلی میتونه کمک کنه چون کم کم ذهنت به تصمیم گیری سریع عادت میکنه
ولی همونطور که گفتی این چیزا با دو روز تمرین درست نمیشه و واقعا نیاز به چند ماه تمرین مداوم داره تا واکنش و تصمیم گیری سریع برات تبدیل به عادت بشه
به نظرم کسی که این مرحله رو جدی تمرین کنه خیلی فرق میکنه با کسی که فقط بعد از بسته شدن کندل میشینه چارتو تحلیل میکنه و همه چی رو از قبل میدونه
همین بخش ترید در لحظه به نظرم یکی از سخت ترین قسمت های کاره چون دیگه فرصت زیادی برای سبک سنگین کردن نداری و باید همون لحظه تصمیم بگیری
بهترین راهش هم به نظرم همون چیزیه که گفتی یعنی توی بک تست دقیقا مثل معامله واقعی رفتار کنیم و زمان تحلیل و تصمیم گیری رو محدود کنیم تا کم کم ذهن به این سرعت عادت کنه
این مهارت واقعا با چند روز تمرین ساخته نمیشه و نیاز به تکرار زیاد داره تا تبدیل به عادت بشه ![]()